@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.4.20

Κοροναϊός: Μήνυση 20 τρισ. δολαρίων κατά της Κίνας από δικηγόρο στις ΗΠΑ

Ο δικηγόρος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα «παράθυρο» στη νομοθεσία των ΗΠΑ που επιτρέπει τις μηνύσεις εναντίον ξένων κρατών, αλλά είναι μάλλον απίθανο να πετύχει αυτή η απόπειρα.

Άρχισαν τα όργανα καθώς ένας δικηγόρος στις ΗΠΑ υπέβαλε μήνυση στις κινεζικές αρχές για το ξέσπασμα του κοροναϊού και τις συνέπειες που είχε αυτό στον πλανήτη.

Ο Αμερικάνος δικηγόρος Larry Klayman και η ομάδα του Freedom Watch, καθώς και η εταιρεία Buzz Photos από το Τέξας υπέβαλαν μήνυση ενάντια στην κυβέρνηση και τον στρατό της Κίνας, το Ινστιτούτο Ιολογίας στην Ουχάν και τον διευθυντή του καθώς και στον επικεφαλής του κινεζικού στρατού.

Οι ενάγοντες ζητούν το ποσό των 20 τρισ. δολαρίων, το οποίο είναι μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Κίνας, ισχυριζόμενοι ότι ο κοροναϊός είναι αποτέλεσμα ενός βιολογικού όπλου που ετοίμαζαν οι κινεζικές αρχές.

Ισχυρίζονται επίσης ότι ο ιός «ελευθερώθηκε» από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν. Ο δικηγόρος αναφέρει ότι ο Covid-19 «σχεδιάστηκε» από την Κίνα για τη μαζική εξόντωση πληθυσμών.

Τα βιολογικά όπλα είναι παράνομα από το 1925 και έτσι ένα τέτοιου είδους βιολογικό όπλο για μαζική καταστροφή αποτελεί πράξη τρομοκρατίας.

Η ομάδα από της ΗΠΑ λέει ότι σύμφωνα με πολλές αναφορές υπάρχει μόνο ένα μικροβιολογικό εργαστήριο στην Κίνα που διαχειρίζεται προηγμένους ιούς όπως ο νέος κοροναϊός – και αυτό βρίσκεται στην Ουχάν.

Η Κίνα προσπάθησε να κρύψει το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ο δικηγόρος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα «παράθυρο» στη νομοθεσία των ΗΠΑ που επιτρέπει τις μηνύσεις εναντίον ξένων κρατών, αλλά είναι μάλλον απίθανο να πετύχει αυτή η απόπειρα.

Πηγή: businesstoday.in

Πηγή: tanea.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@