“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σε ποιές πόλεις και σε ποιές οικείες φιλοξενούνται οι Τζιχαντιστές στην Ελλάδα, άραγε;

«Παιχνίδι» των Τούρκων με Αμερικανό τζιχαντιστή στον Έβρο

Οι ελληνικές αρχές δεν τον δέχθηκαν και επέστρεψε (;) στην Τουρκία.

Περίεργα παιχνίδια παίζει στον Έβρο η Άγκυρα.

Το πρωί οδήγησαν αμερικανό – άραβα υπήκοο στη νεκρή ζώνη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, χωρίς διαβατήριο ή άλλα έγγραφα.

Οι ελληνικές αρχές δεν τον δέχθηκαν και έτσι επέστρεψε στην Τουρκία.

Την είδηση μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Αναφέρει ότι ο τζιχαντιστής έμεινε στην νεκρή ζώνη, αλλά δεν τον δέχθηκε η Ελλάδα.

Νωρίτερα, το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μετέδωσε ότι η Τουρκία απέλασε έναν τρομοκράτη του ISIS αμερικανικής υπηκοότητας, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Αναφέρει επίσης, ότι εντός της ημέρας πρόκειται να απελαθούν στις χώρες τους ένας Γερμανός και ένας Δανός,

«Ένας υπήκοος των ΗΠΑ, τρομοκράτης του Daes απελάθηκε αφού ολοκληρώθηκαν οι νομικές διαδικασίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί στο Anadolu.

Πηγή: skai.gr


Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ !.... ΤΥΧΑΙΟ;

Παιχνίδια κατασκόπων στην Αθήνα για το ISIS

Μυστικές επιχειρήσεις και έρευνες Αμερικάνων πρακτόρων στην Αθήνα αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου στη μάχη κατά του ISIS.

Η υπόθεση Σύρου που πλαστογράφησε διαβατήρια τα οποία προορίζονταν για το ISIS αποκαλύπτει τη μυστική δράση των αμερικανικών διωκτικών αρχών στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του «Έθνους της Κυριακής», το Μάιο του 2015 Αμερικανοί πράκτορες προσέγγισαν Σύρο για να τους προμηθεύσει πλαστά διαβατήρια για μέλη του ISIS. Ο αλλοδαπός που βρίσκεται έγκλειστος στον Κορυδαλλό και βρισκόταν στην Ελλάδα 25 χρόνια συμφώνησε να τους τα προμηθεύσει με αντίτιμο 10.000 ευρώ.

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής» το οποίο αναφέρει ότι ο Σύρος δεν θέλει να εκδοθεί στις ΗΠΑ, ζήτημα για το οποίο θα αποφανθεί την ερχόμενη Τρίτη ο Άρειος Πάγος.

Ο 46χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Ιουλίου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής με την κατηγορία της πλαστογραφίας ταξιδιωτικών εγγράφων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σύρος παρέδωσε στους Αμερικανούς τα 4 διαβατήρια όπως του είχε ζητηθεί και αφού είχε λάβει ως προκαταβολή 5.000 ευρώ.

Πηγή: cnn.gr






http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments