“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μετανθρωπιστικά πειράματα και εξαφανίσεις ανθρώπων-Η σφαγή της Χίμαιρας-Ιππόνοος

Η σφαγή της Χίμαιρας


Η Χίμαιρα, απόγονος του Τυφώνα και της Έχιδνας, ήταν τέρας που είχε κεφάλι λιονταριού, ουρά φιδιού και σώμα κατσίκας, ή κεφάλι και σώμα λιονταριού και ουρά που κατέληγε σε κεφάλι φιδιού, ενώ στο κέντρο της ράχης υπήρχε δεύτερο κεφάλι κατσίκας από το οποίο εξέπνεε φλόγες. Το πλάσμα είχε εκτραφεί από τον βασιλέα της Λυκίας Αμισώδαρο ζούσε στα Πάταρα μέσα σε χαράδρα και κάθε φορά που κάποιος άνθρωπος περνούσε από εκεί, έβγαινε από την κρυψώνα της και τον έκαιγε με τις φλόγες που ξεπηδούσαν από το στόμα της.

Ο Βελλεροφόντης φθάνοντας στην Λυκία, πέταξε πάνω από τη χαράδρα που ζούσε η Χίμαιρα και με το πλεονέκτημα που του έδινε η «πτήση», άρχισε να την στοχεύει με τα βέλη του, μέχρι που την τραυμάτισε βαριά. Κατόπιν εκτόξευσε δόρυ στην αιχμή του οποίου είχε προσδέσει σβόλο από μολύβι το οποίο όταν ήρθε σε επαφή με την πύρινη ανάσα της έλιωσε και το καυτό μέταλλο άρχισε να ρέει στο λαιμό κατακαίοντας τα σωθικά της.

Η συνέχεια εδώ: https://chilonas.com/2019/10/08/https-wp-me-p1op6y-dmi/


Μετανθρωπιστικά πειράματα και εξαφανίσεις ανθρώπων

Τα ηθικά ζητήματα που προκύπτουν από τέτοια πειράματα είναι ανυπέρβλητα. Πώς ακριβώς ορίζεται η συνείδηση και πόσο μάλλον ο οποιοσδήποτε τρόπος μέτρησής της, εφόσον ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικούς χρόνους ανταπόκρισης στα ερεθίσματα;

Πώς οι επιστήμονες θα μπορούσαν να ξέρουν αν η συνείδηση ​​ανακτήθηκε ή όχι; Μέσω εμφάνισης ηλεκτρικής δραστηριότητας; Aπό ποιο όριο και πάνω θα κρίνεται με βεβαιότητα η ανάκτηση της συνειδητότητας και επί πόσο χρονικό διάστημα;

Τέτοια πειράματα μας οδηγούν αναγκαστικά στο ανησυχητικό συμπέρασμα ότι χιλιάδες ανθρώπινες σωροί που δωρίζονται από τους συγγενείς των θανόντων προς χρήσιν της επιστήμης, καθώς επίσης και ομαδικές εξαφανίσεις ανθρώπων που παραμένουν ανεξιχνίαστες στις οποίες επισημαίνω ότι περιλαμβάνονται και παιδιά αλλά και παράνομοι μετανάστες, εξυπηρετούν τελικά μετανθρωπιστικές εφαρμογές.

Επειδή η Κίνα έχει αναπτύξει υβριδικά όργανα, όπως νεφρά και πνεύμονες που προέρχονται από κλωνοποιημένους χοίρους που έχουν ενσωματωμένα γονίδια ανθρώπων, οι ΗΠΑ κυρίως, φοβούμενες ότι τα επόμενα χρόνια η Κίνα θα εκβιάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα με το μονοπώλιο των «χιμαιρικών» της οργάνων, βρήκαν αφορμή και ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν τα δικά τους.

Νεκρανάσταση και τεχνολογική αθανασία εν όψει

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://aperopia.fr/03-2020/nekranastasi-egkefalon-paizontas-ton-theo/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments