@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

20.6.20

Σοβαρή καταγγελία! Η κυβέρνηση Μέρκελ χρηματοδοτεί τους Antifa (βίντεο)

Μέσω ΜΚΟ που εμπλέκεται στο μεταναστευτικό
Ο Petr Bystron του γερμανικού κόμματος AfD εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί την βίαιη, εξτρεμιστική οργάνωση Antifa στο βίντεο που ακολουθεί.Αγγελος Ρούσος

Μέσω ΜΚΟ που εμπλέκεται στο μεταναστευτικό
Ο Petr Bystron του γερμανικού κόμματος AfD εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί την βίαιη, εξτρεμιστική οργάνωση Antifa στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Petr Bystron, εκπρόσωπος του AfD στην Επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανικής Ομοσπονδίας, εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί τους Antifa.

Ένα αίτημα του Bystron έδειξε ότι το 2019 η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία χρηματοδότησε τη ΜΚΟ “Neue deutsche Medienmacher” που προωθεί τη μετανάστευση με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ , ενώ εμπλέκει και την πρόεδρο της NdM Ferda Ataman, η οποία είναι μία από τις πιο σημαντικές φωνές της Γερμανίας υπερ της μετανάστευσης.

Δημοσίευσε και ένα βιβλίο, μια ζωηρή αλλά και ανυπόμονη έκκληση προς τη γερμανική κοινωνία, επιτέλους να φτάσει στο παρόν που κυριαρχείται από τη μετανάστευση: “Εμείς οι μετανάστες έχουμε ενσωματωθεί, τώρα είναι η σειρά σας” λέει.

Την Άταμαν κατηγορεί για υποστήριξη των Antifa ο Bystron και υποστηρίζει πως τα μέτρα προπαγάνδας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι παράνομα και πρέπει να σταματήσουν αμέσως!


Πηγή

ATTIKA NEA

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@