@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

20.6.20

Η βία της παγκοσμιοποίησης-Άλντους Χάξλεϋ- ταξείδι!...

Γιατί το οικουμενικό ήταν μια Ιδέα.
Όταν αυτή πραγματώνεται μέσα στο παγκόσμιο, αυτοκτονεί ως Ιδέα, ως ιδανικός σκοπός. Αφού το ανθρώπινο έγινε η μόνη αρχή αναφοράς, αφού η ενυπάρχουσα στον ίδιο της τον εαυτό ανθρωπότητα κατέλαβε την κενή θέση του νεκρού Θεού, στο εξής το ανθρώπινο βασιλεύει μόνο του, αλλά δεν έχει πια τελικό σκοπό.

- Ποιος μπορεί να νικήσει το παγκόσμιο σύστημα; Σίγουρα όχι το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης, το οποίο δεν έχει ως στόχο του παρά να εμποδίσει την απορύθμιση. Η πολιτική επίδρασή του μπορεί να είναι σημαντική, η συμβολική επίδρασή του όμως είναι μηδαμινή. Αυτή η βία είναι ένα ακόμη είδος εσωτερικής περιπέτειας που το σύστημα μπορεί να ξεπεράσει παραμένοντας κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτό που μπορεί να νικήσει το σύστημα δεν είναι οι θετικές εναλλακτικές λύσεις, είναι οι ιδιαιτερότητες. Όμως αυτές δεν είναι ούτε θετικές, ούτε αρνητικές. Δεν αποτελούν εναλλακτική λύση, απλώς είναι άλλης τάξης.

Το παιχνίδι τους είναι ότι δεν παίζουν παιχνίδι!
Αν τους δείξω πως βλέπω ότι παίζουν, θα έχω παραβεί τους κανόνες και θα με τιμωρήσουν. Πρέπει να παίξω το παιχνίδι τους, δηλαδή να κάνω πως δεν βλέπω ότι παίζουν!...


ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑhttp://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@