@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

22.6.20

Η Ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στις κατώτερες τάξεις ΠΡΕΠΕΙ να είναι του Χειρότερου είδους-Φροντίζουν γι' αυτό οι Κομμουνιστές!...

Στις 4 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Μαλαγάρης εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να αναπτύξει τα επιχειρήματα της Ομοσπονδίας έναντι του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση.

Εκεί, ο κ. Μαλαγάρης είπε κατά λέξη: 

«Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την ίδρυση προτύπων σχολείων που συνδέονται άμεσα με την έννοια της αριστείας, ενός απόλυτα φορτισμένου ιδεολογικά όρου, ενός σχολείου που θα αφορά ολίγους μαθητές και εκπαιδευτικούς με αποκλεισμό των περισσοτέρων, αφού προβλέπονται εξετάσεις εισαγωγής των μαθητών, καθώς και ιδιαίτερα αυξημένα προσόντα και συνεχείς αξιολογήσεις των εκπαιδευτικών που θα υπηρετούν σε αυτά. Αυτό το πολλαπλό και πολυεπίπεδο σύστημα αξιολόγησης που θα τυγχάνουν οι υπηρετούντες εκπαιδευτικοί στα πρότυπα πειραματικά ανησυχούμε ότι θα αποτελέσει ένα πρότυπο αξιολόγησης το οποίο θα επεκταθεί ως μοντέλο και στους υπόλοιπους υπηρετούντες εκπαιδευτικούς στη δημόσια εκπαίδευση».

Η Ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στις κατώτερες τάξεις ΠΡΕΠΕΙ να είναι του Χειρότερου είδους, έτσι ώστε η πλήρη άγνοια που απομονώνει τις κατώτερες τάξεις από τις ανώτερες, να είναι και να παραμένει ασύλληπτη για τις κατώτερες τάξεις.

Με ένα τέτοιο πρωταρχικό εμπόδιο ακόμη και οι λαμπρότερες προσωπικότητες της κατώτερης τάξης έχουν λίγες ή καμμία ελπίδα να απαλλαγούν από τη μοίρα που τους έδωσε η ζωή.

Αυτή η μορφή σκλαβιάς είναι το βασικότερο στοιχείο για τη διατήρηση κάποιου μέτρου κοινωνικής ευταξίας, ειρήνης και ηρεμίας για την ανώτερη ΤΑΞΗ που ΚΥΒΕΡΝΑ…
 
Θα πρέπει να Καταστραφούν, να εκπαιδευτούν και να τους ανατεθεί ένας ΖΥΓΟΣ μακροχρόνιων κοινωνικών υποχρεώσεων από την πολύ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, πριν τους παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία να αναρωτηθούν για την ουσία του θέματος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://diaggeleas.blogspot.com/2020/06/blog-post_369.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@