“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ηγέτης BLM: «Θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε τους λευκούς. Αποτελούν γενετικά ελαττώματα.

 Talisha Ramsaroop and Yusra Khogali 

Η ηγέτης του κινήματος Black Lives Matter, περιγράφει τους λευκούς ανθρώπους ως «γενετικές ατέλειες» και επιμένει, ότι οι μαύροι θα μπορούσαν «κυριολεκτικά να διαγράψουν εντελώς τη λευκή φυλή».

Η Yusra Khogali, συνιδρύτρια του κινήματος BLM στο παράρτημα του Τορόντο,  υποστηρίζει ότι «το λευκό δέρμα προσδιορίζει τον υπάνθρωπο» και λέει ότι προσεύχεται στον Αλλάχ να της δώσει τη «δύναμη» να μην «σκοτώσει ή βλάψει λευκούς ανθρώπους».

Σε αναρτήσεις της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Khogali τόνισε, πως η λευκή φυλή θα μπορούσε να «εξαφανιστεί» από τους μαύρους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Toronto Sun, η Khogali έγραψε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Η λευκότητα δεν είναι ανθρώπινη», ξεκινά η ανάρτηση.

«Στην πραγματικότητα, το λευκό δέρμα, υποδηλώνει υπάνθρωπο».

Στη συνέχεια, η ανάρτησή της, παρουσιάζει ένα επιχείρημα βασισμένο στη γενετική, με επίκεντρο τη μελανίνη και ένα ένζυμο.

«Οι λευκοί άνθρωποι, είναι υποτροπιάζουσες γενετικές ανωμαλίες, αυτή είναι η πραγματικότητα», αναφέρει προς το τέλος.

«Οι λευκοί άνθρωποι, χρειάζονται τη λευκή υπεροχή, ως μηχανισμό για να προστατεύσουν την επιβίωσή τους, γιατί το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να παράγουν τους εαυτούς τους».

«Οι μαύροι άνθρωποι, απλά μέσω των κυρίαρχων γονιδίων μας, μπορούμε κυριολεκτικά να εξαφανίσουμε τη λευκή φυλή αν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε».

Επίσης, σε μία άλλη ανάρτησή της το 2016, έκανε ρατσιστικά σχόλια εναντίον των λευκών ανθρώπων και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σε παρακαλών Αλλάχ, δώσε μου τη δύναμη να μην σκοτώσω αυτούς τους λευκούς ανθρώπους σήμερα εδώ έξω», έγραψε στο Twitter.

Η Khogali, επικρίθηκε ευρέως για το συγκεκριμένο της tweet.

Το κίνημα Black Lives Matter, έχει αντιμετωπίσει κριτική για τη Μαρξιστική ιδεολογία του και τον έντονο ρατσισμό των μελών του εναντίον των λευκών ανθρώπων.

Οι σύνδεσμοι της συνιδρύτριας των Black Lives Matter, Opal Tometi με τον κομμουνιστή δικτάτορα της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο, έχουν αποκαλυφθεί.

Οι δεσμοί αυτοί, ισχυροποιούν τους ισχυρισμούς, ότι το κίνημα BLM, είναι ριζοσπαστική αριστερή οργάνωση, εκπαιδευμένη να διαταράσσει την Αμερικανική κοινωνία και να προάγει μια σύγχρονη πολυπολιτισμική ποικιλία της Μαρξιστικής ιδεολογίας.

Σε μία συνέντευξη το 2015, μία από τις συνιδρύτριες του BLM, η Patrisse Cullors, παραδέχθηκε, ότι η ίδια, αλλά και μερικοί από τους ηγέτες της οργανωσης, είναι «εκπαιδευμένοι Μαρξιστές».

Απαίτησε επίσης, την παραίτηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πρόσφατα στον Jake Tapper του CNN.

Ο Irami Osei-Frampong, Αφρο-Αμερικανός, πτυχιούχος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Georgia και ακαδημαϊκός, ανέφερε πρόσφατα σε αναρτήσεις του τα εξής: «η καταπολέμηση των λευκών, είναι μία δεξιότητα» και «ορισμένοι λευκοί άνθρωποι, μπορεί να χρειαστεί να πεθάνουν, πριν ολοκληρωθούν οι μαύρες κοινότητες».

Όπως έχει αναφέρει το Neon Nettle, η μαύρη συντηρητική ακτιβίστρια, Candace Owens, πρόσφατα χαρακτήρισε το κίνημα BLM, ως δούρειο ίππο, που σχεδιάστηκε για να αλλάξει μόνιμα την Αμερικανική κοινωνία.

«Οι BLM, είναι ένα Μαρξιστικό κίνημα, μεταμφιεσμένο σε φυλετική ανησυχία», σύμφωνα με την Owens.

«Πολεμάμε τώρα, ή χάνουμε την Αμερική από τον βίαιο κομμουνισμό», προειδοποιεί ο ιδρυτής του Blexit (Black Exit από το Δημοκρατικό Κόμμα).

«Αυτοί οι κακοποιοί, παραδίδουν τελεσίγραφα σε επιχειρήσεις και σχολεία: Κάντε ό,τι λέμε, ή κάψτε», προσθέτει η Owens.

Πηγή: Neon Nettle


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments