@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.7.20

Ο πέμπτος ήταν ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, που έπαιζε το ρόλο του συμβιβαστή, χωρίς την ρομφαία του θανάτου τότε-Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Νεμιρέλ, διεκδικώντας τον τίτλο του ΠΑΣΑ, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ εκείνο το καλοκαίρι!....

Σε τέτοιες συναντήσεις οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι από πριν.

Αλλά εκείνο που με κατέπληξε, ήταν το γεγονός της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, απεσταλμένου του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.....


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στις ΗΠΑ: Τι ...

Οι Αμερικανοί έπαιζαν το ρόλο του πέμπτου ιππότη. Οι Γερμανοί, με τον πρώτο ιππότη τον ΧΑΝΣ ΝΤΙΝΤΡΙΧ ΓΚΕΝΣΕΡ, θα υποστήριζαν την ΤΟΥΡΚΙΑ, για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την διείσδυση στη χώρα αυτή, βήμα που οι Αμερικανοί είχαν ετοιμάσει.


Οι Γάλλοι λόγω της «φιλίας» με την Ελλάδα και τον Κ. Καραμανλή, θα έπαιρναν το μέρος της ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο Τσαγλαγιακίλ της Τουρκίας φυσικά. Ο ΜΠΙΤΣΙΟΣ της Ελλάδας, και ο υπουργός της Αγγλίας ΚΑΛΛΑΧΑΝ όλων μαζί και κανενός!....Οι επιστολές των δύο υπουργών κοινοποιήθηκαν, όπως ήταν φυσικό, στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Όπως καταλαβαίνετε βέβαια, η επιστολή Μπίτσιου ήταν επιστολή ΔΟΥΛΟΥ προς ΑΦΕΝΤΗ, και του Κίσσιγκερ προς τον Μπίτσιο, επιστολή ΑΦΕΝΤΗ προς ΔΟΥΛΟ@.. Γιατί με την επιστολή του ο Κίσσιγκερ διεβεβαίωνε για άλλη μια φορά πως το ΑΙΓΑΙΟ δεν ΑΝΗΚΕΙ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ούτε στους ΕΛΛΗΝΕΣ, και όποιος διανοηθεί στρατιωτική λύση, θα επενέβαινε η ΑΜΕΡΙΚΗ και «αυτό θα συνέβαινε προς διατήρησιν της ειρήνης και της ασφάλειας εις την Ανατολική Μεσόγειον», κατέληγε ο Κίσσιγκερ στην επιστολή-απάντηση στην κυβέρνηση Καραμανλή.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ-(Α΄)-(Β')-(Γ')

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@