@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

12.7.20

Σε δέκα χρόνια όλοι θα έχουν ξεχάσει το όνομα Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Σόρος, Καμπουρίδης, Χαραλαμπίδης!... Σειρά έχει η Θράκη μετά το Κόσσοβο;

Προς αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κοσοβαρικής εφημερίδας Koha Ditore η κ.Ντ.Μπακογιάννη δήλωσε σε Αλβανούς δημοσιογράφους πως "η 'Ελλάδα σύντομα θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου"!


Συγκεκριμένα δήλωσε :"To πρόβλημα του Κοσόβου είναι ένα από τα παλαιότερα των Βαλκανίων.Δεν αναγνωρίσαμε την ανεξαρτησία του λόγω του σεβασμού μας στην αρχή της εδαφικής ακεραιότητας αλλά απ΄την άλλη μεριά γνωρίζουμε πως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω..

Η Αθήνα σύντομα θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου επειδή πρέπει να δεχθεί τη νέα πραγματικότητα..

("Kosovo’s problem is one of the oldest problems of the Balkans. We do not recognise its independence based on the principle of territorial integrity, but on the other side we know that the flow of the river cannot change.Athens will soon recognise Kosovo's independence because it has to accept the reality of the situation.")

Στο Βελιγράδι αναμεταδόθηκαν αμέσως οι δηλώσεις προκαλώντας αρνητικά σχόλια στα σερβικά ΜΜΕ και εξανάγκασαν στην ουσία τον Έλληνα πρεσβευτή κ.Χρ.Παναγόπουλο να προβεί σε διευκρινιστικές δηλώσεις υποστηρίζοντας πως "δεν έχει αλλάξει τίποτα στην εξωτερική πολιτική της χώρας και πως δεν πρόκειται να αλλάξει η στάση στο θέμα του Κοσόβου στο άμεσο(...)μέλλον."

*********************************************** 

H (ευρύτερη) Αγία Οικογενεία και ο …Σόρρος

By Factorx | November 19, 2008

kampouridisΤελικά οι γάμοι στην Ελλάδα και ειδικά εκείνοι ορισμένων πλουσιότατων οικογενειών αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα εργαλεία και στην ανάπτυξη των εγχώριων και διεθνών πολιτικών σχέσεων, αλλά και στη δουλειά του δημοσιογράφου.

Θυμάστε που στο δημοσίευμά μας με τίτλο «Ένας ενδιαφέρων γάμος» είχαμε ξεκινήσει τον ιστό των σχέσεων της Αγίας Οικογένειας με την Ζήμενς, με αφορμή ότι στον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη παραβρέθηκε με καθεστώς επίτιμου προσκεκλημένου και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος; Κοιτάτε να δείτε τι ανακαλύπτουμε τώρα:

Το 2002 και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ο Τζορτζ Σόρος αποφάσιζε να δραστηριοποιηθεί (κι αυτός) στο ελληνικό real estate σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μίχαλο. Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία, η Hellenic Land, στο Δ.Σ. της οποίας ο όμιλος του κ. Σόρος εκπροσωπείτο από τους Ρίτσαρντ Μάλι και Μίλτο Καμπουρίδη.

Ποιος είναι ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης; Υπήρξε συνιδρυτής και για μια πενταετία στέλεχος της Soros Real  Estate Partners, εταιρείας επενδύσεων σε real estate του «διεθνούς φήμης επενδυτή George Soros», όπως γράφει ο ίδιος σε μια αυτοπαρουσίασή του. Ενώ η Hellenic Land που αναφέραμε προηγουμένως είχε ως αρχικό στόχο της να δραστηριοποιηθεί σε όλο το φάσμα του real estate επενδύοντας σημαντικά ποσά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Περιοχή στην οποία ανήκουν φυσικά και τα γειτονικά Σκόπια στα οποία ως γνωστόν ο κ. Σόρος έχει επενδύσει πολλά – ή το αντίστροφο, δεν γνωρίζω ακριβώς. Στη συνέχεια, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Πιέρ Χαραλαμπίδης «επιδιώκουν να αλλάξουν το χάρτη των τουριστικών επενδύσεων στη ΝA Ευρώπη και την Ελλάδα μέσω της Dolphin Capital Investors και  οδηγό το δελφίνι, το ιερό ζώο του Ποσειδώνα»

interv121» border=»0″ alt=»» width=»343″ height=»300″ align=»left» />Τέσσερα χρόνια αργότερα (Ιούλιος 2006) γίνεται ο γάμος του Κωστή Μπακογιάννη με την αγαπημένη του Κάλλια Καμπουρίδου. Ποια είναι η κ. Καμπουρίδου; Κατάγεται από την Κύπρο, είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας εστιατορίων «eat» και αδελφή του Μίλτου. Όπως εξάλλου έγραφε τότε το κοσμικό ρεπορτάζ «την τελετή του γάμου παρακολούθησαν με βαθιά συγκίνηση και οι γονείς της νύφης Ηλίας Καμπουρίδης και Γεωργία Πετρίδη – Καμπουρίδου καθώς και ο αδελφός της κ. Μίλτος Καμπουρίδης με την γυναίκα του κ. Μαρίνα Βερνίκου». Η Μαρίνα Βερνίκου είναι  κόρη του Γιώργου Βερνίκου, ιδιοκτήτη της Vernicos Yachts & Leisure, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση από πολύ μικρή και έχει πάθος την φωτογραφία.

Τι ανακαλύπτουμε λοιπόν; Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας που εργάζεται για τον κ. Σόρρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του με τον γιο της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη.

Αργότερα, το 2005, η πεθερά της αδελφής του στενού συνεργάτη του Σόρρος, δηλαδή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης, έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο.

Αν ρωτήσετε τώρα αν βλέπω τίποτα το κακό σε όλα αυτά, θα σας απαντήσω πως «άλλο οικογένεια, άλλο πολιτική και άλλο επιχειρήσεις». Στην Ελλάδα δεν μπερδεύονται ποτέ αυτά τα τρία μεταξύ τους. Άλλωστε πολυπολιτισμική δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εδώ δεν εξοστρακίσαμε κανέναν για την στάση που κράτησε στο σχέδιο Ανάν, στον Σόρος θα κολλήσουμε;

Διαβάζοντας το άρθρο και τα σχόλια μου φάνηκαν πολύ πιο καθαρά τα άρθρα εδώ και κυριως εδώ. Θυμηθείτε όλες τις ιταμές ταπεινώσεις που μας έχουν υποβάλλει τον τελευταίο καιρό οι πλαστογράφοι των Σκοπίων με την βοήθεια των εντοπίων προοοδευτικάριων «ειδικών επιστημόνων» που σιτίζονται από τον «φιλάνθρωπο», τα βιβλία της Ιστορίας, τα ιδρύματα και τις ΜΚΟ που επιδοτούνται από το ΥΠΕΞ. Θυμηθείτε ακόμη ποιοι είχαν πει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν και ενώστε τις τελείες για να δείτε το σχέδιο. Οι ρίζες της εθνικής κακοδαιμονίας μας έχουν κάποια συγκεκριμένα ονόματα.***************************************************


Δίνει συνέντευξη αυτή την ώρα στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου…
Η μισθοφόρος Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ, εργολάβος – ανεξάρτητη εισηγήτρια του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- και όχι εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών, όπως μας πληροφόρησε το γραφείο μας του ΟΗΕ στην Γενεύη, (τι να μπαλώσεις κι εσύ ρε φουκαρά:) δίνει στα κλεφτά συνέντευξη τύπου αυτή την ώρα στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ακαδημίας.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών χρειάστηκε να βάλουμε τις φωνές για να μας αποκαλύψουν αυτό το μεγάλο μυστικό, που κάποιοι άγνωστο γιατί θέλανε να το κρατήσουνε κρυφό. ίσως για τους ίδιους λόγους που την έφεραν εδώ, αφού πληροφορίες μας αναφέρουν πως η αφροαμερικάνα έφτασε στην Ελλάδα κατόπιν προτάσεως του Ελληνικού ΥΠΕΞ…

Πηγή:Στόχος

**********************************************

Η ''ύπουλη θωπεία'' των Γερμανών δια χειρός Ντόρας στη Θράκη...

Η επιρροή της γερμανικής κουλτούρας στη ζωή των Μητσοτάκηδων άρχισε ήδη απ' τα χρόνια της παραμονής τους στο Παρίσι (1968-1974), αν και είχε προηγηθεί η πρώτη επαφή του Επίτιμου με τον γερμανικό τρόπο ζωής στα χρόνια των μεταπτυχιακών του σπουδών στη Δ. Γερμανία.

Στην έλξη της Γερμανίας οφείλεται η επιλογή του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να έχει δασκάλες γερμανικών για τα παιδιά του, πράγμα που συνέβαλε αποφασιστικά στο εμφιλοχωρήσει σαν πνεύμα η γερμανική φιλοσοφία στο σπίτι τους, που συμπυκνώνεται θαυμάσια στο λατινικό ρητό ''Quinon proficit deficit'' (όποιος δεν προχωρά, πάει προς τα πίσω)...

Κι αυτή η οικογένεια πήγαινε, όντως, μπροστά και με τα θετικά και με τα αρνητικά της. Τα λιμνάζοντα ύδατα δεν έγιναν ποτέ μέρος της ζωής τους. Αντίθετα τους γοήτευε η αποφασιστικότητα και τα ρίσκα, που αντικατοπτρίστηκαν στην πολιτική διαδρομή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη συνεργασία του με τον ηγέτη της Δεξιάς Κωνσταντίνο Καραμανλή και της Αριστεράς Χαρίλαο Φλωράκη.

Ήταν η γερμανική επιρροή, άραγε, για τέτοια τολμηρά βήματα; Ποιος ξέρει; Σε κάθε περίπτωση πάντως ο συγχρωτισμός και η χημεία του Επιτίμου με τους Γερμανούς ομολόγους του ήταν πασιφανής.
Σε σημείο που να έπαιξε, ίσως, και αυτό τον ρόλο του ώστε να αποκτήσει ευρύτερες αντιλήψεις για τους μετανάστες, τις οποίες μετάγγισε στα παιδιά του (βλ. Ντόρα - ''μπόλιασμα''[ενσωμάτωση και αφομοίωση] μεταναστών με τους Έλληνες στα χωριά της Κρήτης, Απρίλιος 2020) και Κυριάκος (''... οι μετανάστες μπορούν νά συμβάλουν –οργανωμένα και με κανόνες– και στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος...'', Οκτώβριος 2020).

Με δεδομένα αυτά, ήταν φυσικό επακόλουθο να αναπτύξει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεσμούς με την μουσουλμανική Μειονότητα Θράκης. Δεσμούς που εγκαινίασε επίσημα ως πρωθυπουργός στα χρόνια διακυβέρνησής του (1990-'93) με την ιστορική κήρυξη της ισονομίας και ισοπολιτείας στη Δυτική Θράκη, την οποία συνέχισε η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη το 2007 επί θητείας της στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της Ντόρας για την υπάρχουσα εκεί μουσουλμανική μειονότητα  ξεκινά ουσιαστικά απ' τον Φεβρουάριο εκείνου του χρόνου, όταν προανήγγειλε τα μέτρα τα οποία θα έπαιρνε ως ΥΠΕΞ της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για τους μειονοτικούς μουσουλμάνους (αναβάθμιση της Εκπαίδευσης της μειονότητας, άρση των υποθηκών και των χρεών των διαχειριστικών επιτροπών των Βακουφίων Κομοτηνής και Ξάνθης και απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους ανιθαγενείς μουσουλμάνους, μόνιμους κατοίκους Ελλάδας).

Το όραμά της είχε ήδη γνωστοποιηθεί. Ήθελε να καταστήσει τη Θράκη ''πρότυπο εναλλακτικής οικολογικής ανάπτυξης και ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας'', ''κομβική πύλη προς τα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα και την Ευρώπη''. Και - στηριζόμενη στη θρησκευτική και πολιτισμική πολυμορφία της - να την μετατρέψει ''από παράγοντα ανησυχίας για τους εκεί χριστιανούς, σε πολιτική ελπίδας για όλους''.

Μ' αυτά τα ανολοκλήρωτα σχέδια στο μυαλό της η πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πέρασε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση ύστερα από την πτώση της ΝΔ στις εκλογές του 2009. Η εκλογική ήττα του κόμματός της δεν την πτόησε και συνέχισε τις επισκέψεις στη Θράκη είτε σαν απλή βουλευτής είτε σαν Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που είχε ιδρύσει το 2010.

Απόδειξη ήταν η επίσκεψή της εκεί το 2011 και το 2015, επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου και Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα. Λίγους μήνες πριν την τελευταία επίσκεψή της, ωστόσο, έγινε γνωστό κάτι περίεργο που αφορούσε τη Θράκη.

Στη Συνδιάσκεψη για το Ευρωπαϊκό Μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων στο Βερολίνο (28 Αυγούστου '14), όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Άνγκελα Μέρκελ, μέλη της κυβέρνησής της, αξιωματούχοι της ΕΕ, εκπρόσωποι κρατών μελών της και των έξι ενδιαφερομένων χωρών (της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, του Κοσόβου, της Αλβανίας και των Σκοπίων),  με εξαίρεση την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Ρουμανία, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το όραμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου, που αφορούσε και την ελληνική Θράκη.

Ήταν ένα φιλόδοξο γεωπολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό όραμα που μιλούσε για ''τη δημιουργία μιας ''Μεσευρώπης'' (Mitteleuropa), μιας κεντρικής δηλαδή ευρωπαϊκής ζώνης μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενώσεως και Ρωσίας (στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η Δυτική Θράκη), υπό την γερμανική επιρροή, σε ρόλο σύγχρονης Αυστροουγγαρίας, στη θέση της παλιάς, πολυεθνικής αυτοκρατορίας των Αψβούργων, που διαλύθηκε μετά την ήττα της στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για τους ψυλλιασμένους διπλωμάτες και όχι μόνο η πρόταση Μέρκελ ακούστηκε σαν φιλοδοξία ανάμειξης και καθοδήγησης της Γερμανίας στις βαλκανικές εξελίξεις. Σαν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι για ολική επαναφορά των ηττημένων στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο χωρών (Αυστροουγγαρίας-Γερμανίας), που - με πρόσχημα την προοπτική ένταξης στην ΕΕ των έξι βαλκανικών χωρών - θα αποκτούσαν οικονομικό έλεγχο στην ''κεντρική ευρωπαϊκή ζώνη''.

Σημειωτέον ότι, λίγο πριν διαλυθεί, η Αυστροουγγαρία περιελάμβανε τη σημερινή Αυστρία, την Ουγγαρία, τη Βοσνία, την Κροατία , την Τσεχία, τη Σλοβενία  και τη Σλοβακία, τμήματα της Πολωνίας, της Ουκρανίας και της βορείου Ιταλίας, την Τρανσιλβανία της σημερινής Ρουμανίας, καθώς και τη Βοϊβοντίνα της σημερινής Σερβίας.

Και τώρα στη σύγχρονή της μορφή, που προϋποθέτει αλλαγές συνόρων και επαναχάραξή τους σε μια ''κονιορτοποιημένη'' Κεντρική και Νότια Ευρώπη η οποία παραπέμπει σε εποχή Βίσμαρκ και Χιτλερικής Γερμανίας, οι χώρες που θα συγκροτούν του πυλώνες της Μεσευρώπης και θα καταλύσουν ουσιαστικά την εθνική κυριαρχία της θα είναι η Γερμανία (πλαισιωμένη απ' τους δορυφόρους της) και η Τουρκία (πλαισιωμένη απ' τα ελληνικά κεκτημένα που ονειρεύεται, στο Αιγαίο και τη Θράκη)!!!

Δυο χρόνια αργότερα (Μάρτιο 2016) η Ντόρα Μπακογιάννη, ως βουλευτής της ΝΔ, είχε στη Γερμανία επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους (ΥΠΕΞ Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ), για το προσφυγικό. 

Λίγες μέρες πριν, συμπτωματικά, είχε επανέλθει στην γερμανική επικαιρότητα το θέμα της δημιουργίας ''Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη'' (ΕΟΖ).

Αφορμή ήταν η εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου (με προσκεκλημένη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ την κ. Άννα Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ (πρόεδρο του Δικτύου για το προσφυγικό στην Ευρώπη), που μίλησε για το κεντρικό θέμα και για την ''ευκαιρία εμπλουτισμού του εργατικού δυναμικού της γηράσκουσας ηπείρου, με την προϋπόθεση να δημιουργηθούν νέοι ισχυροί ευρωπαϊκοί μηχανισμοί (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου), να αλλάξουν οι υφιστάμενοι προβληματικοί (Δουβλίνο ΙΙ) και να τηρηθεί απαρέγκλιτα το action plan μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας''.

Λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα, το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ''Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα με τη στήριξη του Friedrich Naumann Foundation for Freedom'', ενός ιδρύματος φιλελεύθερης πολιτικής στη Γερμανία.

Από εκεί, διαδικτυακά, μίλησε και η κ. Άννα Διαμαντοπούλου - μεταξύ άλλων ομιλητών - εστιάζοντας στις ΕΟΖ (Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες) που θα συμβάλλουν στην μείωση της ανεργίας, μεταξύ των οποίων και αυτή της Θράκης, χωρίς να αναφέρει λέξη για τους εθνικούς κινδύνους που εγκυμονεί γι' αυτήν ένα τέτοιο εγχείρημα, με δεδομένες τις τουρκικές προθέσεις και το εσωτερικό ανθελληνικό μέτωπο που δημιουργήθηκε στην μουσουλμανική μειονότητα Θράκης...

Όπερ σημαίνει ότι το επεκτατικό σχέδιο της Τουρκίας σε βάρος μας θα εξελιχθεί χάρη στην διακομματική ανοχή και αδιαφορία μας ανεμπόδιστα  με τη σφραγίδα της ΕΕ, όπως το περιέγραψε στις 8 Ιουλίου ο Ιμπραχίμ Καλίν.

Ο εκπρόσωπος δηλαδή της τουρκικής Προεδρίας, ο οποίος -  σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu - είπε ότι ''στόχος της Τουρκίας είναι να υποχρεώσει την Ελλάδα να παραδώσει την κυριαρχία της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο στην Τουρκία, για να ακολουθήσει ύστερα η επίλυση  ζητημάτων που αφορούν τους μουσουλμάνους της Θράκης''. 

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στη Θράκη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, γιατί το μειονοτικό πρόβλημα εκεί έχει γίνει ήδη εκρηκτικό όχι μόνο σε επίπεδο κοινωνίας, αλλά και εθνικής ενότητας, αφού τίθενται ζητήματα κυριαρχίας.

Κι αυτό γιατί  είναι σε πλήρη εξέλιξη ανθελληνικοί θύλακες τουρκόφρονων εθνικιστών (''Γκρίζοι Λύκοι'' της Δυτικής Θράκης), που προπαγανδίζουν ασύστολα υπέρ της Τουρκίας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ετοιμάζονται να υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων την πρωθυπουργική αδελφή.

 Ετοιμάζονται να υποδεχτούν την φίλη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανέλαβε πρόσφατα ρόλο Βυζαντινού ''Κατεπάνω'', στην προσπάθεια του πρωθυπουργού να προωθηθεί το ξεχασμένο σχέδιο της Γερμανίας για τις ΕΟΖ, που συμπεριλαμβάνει τη Θράκη και τους μειονοτικούς, ώστε να θα λυθεί το πρόβλημα ανεργίας τους  και να βρει έτσι προσφορότερο έδαφος ο φίλος μας Ερντογάν για να πετύχει τον εκτουρκισμό του χριστιανικού πληθυσμού της, κατά το ''αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι''...

Σημειωτέον ότι, πέρα από τους τουρκόψυχους μειονοτικούς εκεί, που λειτουργούν ως κομισάριοι των τουρκικών συμφερόντων, έχουν διασπαρεί στα χωριά της μουσουλμανικής μειονότητας (με κέντρο τον Εχίνο) προβοκάτορες και άντρες της ΜΙΤ, που κόβουν και ράβουν κάτω απ' την μύτη των ελληνικών Αρχών με τη  βοήθεια του εκεί Τουρκικού Προξενείου.

Σημειωτέον, επίσης, ότι όλα αυτά τα ανθελληνικά στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης τα έχουν προσεταιριστεί τα τελευταία χρόνια φιλοσκοπιανοί της Δυτικής Μακεδονίας (βλ. ''Ουράνιο Τόξο'') για να προωθήσουν τις δικές τους διεκδικήσεις, καθώς ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...

Τέλος, μετά τα τεκταινόμενα στην Μεσόγειο τον Φεβρουάριο - Μάρτιο του τρέχοντος έτους (τουρκικές γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, τουρκολιβυκό μνημόνιο με την Λιβύη κλπ), η προκλητικότητα των Τούρκων είναι απροκάλυπτη και... ''erga omnes'', όπως θα 'λεγε και η φιλότουρκη Ντόρα.

Με δεδομένα όλα αυτά τα δυσάρεστα για εμάς, που αναζωπυρώνουν τις ελπίδες των Τούρκων για Θράκη και Αιγαίο (πρωτοσέλιδα ''Yeni Safak'', ''Birlik'' Ξάνθης), ζητώ από όλους όσους έχουν ανεπτυγμένο εθνικό αισθητήριο να βρίσκονται σε επιφυλακή ενόψει της ''ύπουλης θωπείας'' των Γερμανών - δια χειρός Ντόρας - στη Θράκη, γιατί  οι καιροί είναι πονηροί και αρνητικά ενδιαφέροντες για την Ελλάδα και τις ιστορικές της κοιτίδες που βρίσκονται εν κινδύνω όσο ποτέ...
Κρινιώ Καλογερίδου (Βούλα Ηλιάδου, συγγραφέας)

pronews.grhttp://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@