@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

8.7.20

Το σεξουαλικό ατύχημα ως μέθοδος δολοφονίας

Αρκετοί από τους θανάτους καταγράφηκαν ως σεξουαλικά παιχνίδια που πήγαν στραβά. Ωστόσο, ο ειδικός σε θέματα μυστικών υπηρεσιών, Conrad Black, λέει ότι ο θάνατος από σεξουαλικό ατύχημα είναι στον κόσμο της κατασκοπείας μια συνηθισμένη μέθοδος για να καλυφθεί μια δολοφονία.

Ο Black είπε στην Daily Record: «Το να ξεφορτωθείς έναν εχθρό και να το κάνεις να φανεί σαν μια διεστραμμένη φαντασίωση που πήγε στραβά, υπάρχει στα εκπαιδευτικά εγχειρίδια κάθε υπηρεσίας κατασκοπείας από την MI6 ως την Mossad.

Η κάλυψη του σεξουαλικού παιχνιδιού είναι ένας πολύ χρήσιμος μηχανισμός σε μια δολοφονία. Όχι μόνο κρύβει τα πραγματικά μέσα και τη μέθοδο θανάτου, καταστρέφει επίσης τη φήμη του θύματος και αμβλύνει την διάθεση για κάθε μεταγενέστερη έρευνα».

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@