“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έκαναν ζημιά στην μηχανή του πραγματογνώμονα της πυροσβεστικής, για να τον δολοφονήσουν!...... Αυτοί είναι οι Κομμουνιστές

Έκαναν ακόμη και δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα για να τον βγάλουν από τη μέση

Η απίστευτη σήψη του κράτους και του παρακράτους



Ακόμη και απόπειρα κατά της ζωής του είχε καταγγείλει ο γενναίος πραγματογνώμονας Δημήτριος Λιότσιος.

Αυτό και μόνο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του παρακράτους.

Μετά και από τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν είναι δυνατόν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας και ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας αλλά και του αρχηγού της Πυροσβεστικής να μην οδηγήσουν τους υπαίτιους στο εδώλιο.

Θα πρόκειται για μία δίκη η οποία θα αποκαλύψει σε όλο της το μεγαλείο τη διαφθορά και τη σήψη του κράτους και της πολιτικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με τη σχετική μηνυτήρια αναφορά του:

Ε. ΥΠΟ ΣΤΟΙΧ. Α.Β.Μ. Ε 19-4160 ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

19. Στα πλαίσια της παρούσης παρακαλώ όπως λάβετε υπ’όψιν, κατ’άρθρο

177 Κ.Π.Δ., την υπό στοιχ. Α.Β.Μ. Ε 19-4160 μηνυτήρια αναφορά μου ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών, σχετικά με την δολιοφθορά που υπέστη την 03.03.2019 η μοτοσυκλέτα μου μάρκας Ηοη τώ, μοντέλο ΑίτίεΒΤννίπ 1000 (εξαγωγή από την αρχική της θέση της αλυσίδας κινήσεως), εξαιτίας της οποίας κινδύνευσε η ζωή μου.

Δολιοφθορά στη μηχανή του είχε καταγγείλει τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Δημήτρης Λιότσιος.

Ο εμπειρογνώμονας της Εισαγγελίας για τη διερεύνηση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι και την Κινέτα διαπίστωσε το πρόβλημα στο πίσω τροχό της μηχανής του την περίοδο της εισαγγελικής διάταξης στις αρχές του Μαρτίου, όταν δηλαδή γινόταν το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την απόδοση προσωποποιημένων ευθυνών.

Στη μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε παραθέτει πλήρη τεχνική έκθεση από την εταιρεία από την οποία αγόρασε τη μηχανή και η οποία διενεργεί και τη συντήρησή της.

Αρχικά οι τεχνικοί του service διαπιστώνουν το πρόβλημα:



Και στη συνέχεια προχωρούν σε μία εκτίμηση που προκαλεί σοκ, καθώς γράφουν πως η χαλάρωση της αλυσίδας της μηχανής, που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο, οφείλεται σε ανθρώπινο χέρι:


Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τον επιπυραγό Δημήτρη Λιότσιο στη δικαιοσύνη, όπου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων ζητώντας την προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας:






https://kourdistoportocali.com/news-desk/ekanan-akomi-kai-doliofthora-sti-michani-toy-pragmatognomona-gia-na-ton-vgaloyn-apo-ti-mesi/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments