“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αποκαλύπτουμε την πλήρη αλήθεια πίσω από το τηλεφώνημα Τραμπ σε Μητσοτάκη

 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Το τι ψέμα και παραπληροφόρηση έχει διοχετευθεί στον Ελληνικό λαό από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, είναι κάτι το απίστευτο!!! Λες και όλοι οι δημοσιογράφοι, ήταν παρόντες στο τηλεφώνημα!

Πιέζει, λένε, ο Πρόεδρος Τραμπ, να κάνουμε υποχωρήσεις στα Εθνικά ζητήματα!!! Συνωμοσία με τους Γερμανούς, για να απεμπολήσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα, λένε άλλοι φωστήρες των διεθνών θεμάτων. Φυσικά, ουδέν ψευδέστερο, τούτου! Καμία σχέση!

Την ημέρα που έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ το τηλεφώνημα, θα είχαν δει οι αναγνώστες μας, ότι είχα δημοσιεύσει από το πρωί άρθρο μου, με το οποίο έδινα με ένταση στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα να καταλάβει, ότι ο χρόνος του τελειώνει και η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή, για να συνεχίζει να παίζει τα παιχνίδια της Καγκελαρίας, των Κινέζων και του συστήματος Ομπάμα-Κλίντον. Από τον τρόπο γραφής και το ύφος του άρθρου μου, έπρεπε να αναμένουν, ότι κάτι σοβαρό θα συμβεί, από την πλευρά της Αμερικανική Προεδρίας. Μερικές ώρες αργότερα, ήρθε το τηλεφώνημα Τραμπ σε Μητσοτάκη και Ερντογάν.

Είχα γράψει, ότι θα έρθει πυρηνικό χτύπημα (ως μέγεθος ισχύος) σε αστικό κέντρο της Μέσης Ανατολής, που σχετίζεται με το Ιράν. Μερικές ώρες μετά το άρθρο μου, τινάχτηκε η Βηρυτός στον αέρα. Είχα γράψει και πάλι στο ίδιο άρθρο, ότι εάν εκλεγεί ο Μπάιντεν, η Τουρκία θα φύγει από το ΝΑΤΟ. Μερικά 24ωρα αργότερα, ο Πρόεδρος Ερντογάν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Μπάιντεν και είπε πως, εάν η Ελλάδα επιτεθεί στην Τουρκία (εννοούσε το ελεγχόμενο από τη συμμορία Κλίντον, Ελληνικό πολιτικό σύστημα), η Τουρκία θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ. Και πάλι στο ίδιο άρθρο, έκανα λόγο για Ρωσικά στρατεύματα που θα έρθουν πλησίον του Βερολίνου και 2-3 μέρες μετά, ο Πούτιν υπονόησε στρατιωτική παρέμβαση στην Λευκορωσία, μία ανάσα δηλαδή, από την καρδιά του ΝΑΤΟ.

Τα τονίζουμε αυτά, για να κατανοήσουν ορισμένοι, τη θέση που έχει το The Flag Report στην παγκόσμια πολιτική.

Προχθές λοιπόν, 26 Αυγούστου, ώρα 11:09 π.μ., με καλεί στο τηλέφωνο ένας καλός φίλος δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος έντρομος και με αγωνία στη φωνή του, μετά την καλημέρα που μου είπε, με ρώτησε αμέσως, εάν θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία. Του λέω λοιπόν, ότι ο Τραμπ, δε θα επιτρέψει εν μέσω προεκλογικής περιόδου, να ξεσπάσει πόλεμος στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, κάτι που θα εργαλειοποιούσαν οι Δημοκρατικοί και θα τους ανέσταινε από τον εκλογικό τους τάφο. Όπερ και εγένετο, μερικές ώρες αργότερα. 

Ο Πρόεδρος Τραμπ, επέλεξε επίτηδες κατά τη διάρκεια του προεκλογικού συνεδρίου, να τονίσει στους δύο ηγέτες, ότι μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, δε θα πρέπει να κλιμακώσουν την κατάσταση, διότι θα τον βρουν μπροστά τους! Τόσο απλά!

Καμία προτροπή ή πίεση στην Ελλάδα, να εκχωρήσει δικαιώματά της. Κανένας ηγέτης στον πλανήτη, ειδικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, δε θα έλεγε σε δύο συμμάχους του, να ξεκινήσουν πόλεμο! Είπε το λογικό, να λειτουργήσει η διπλωματία, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, που δεν συμφέρει καμία από τις δύο χώρες. Έχει κανένας καμία αμφιβολία ή ένσταση επί τούτου; Το εάν θα προτιμήσει η Ελλάδα, κατόπιν πιέσεων του Γερμανικού παράγοντα, να θυσιάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην Τουρκία, για να βρει την ησυχία του το Βερολίνο και να κάνει δουλίτσες με την Τουρκία, εξαρτάται από το Ελληνικό πολιτικό καθεστώς.

Για να μην συγχέουμε τις έννοιες, κάτι που κάνουν από ασχετοσύνη ή δολιότητα πολλοί δημοσιογράφοι. Είναι άλλο πράγμα, ξεκινάω πολιτικό διάλογο με την Τουρκία και άλλο πράγμα, ξεκινάω διαπραγματεύσεις επί θεμάτων με την Τουρκία! Πολιτικός διάλογος, σημαίνει συζήτηση για το ποιοι είμαστε στην περιοχή και ποιοι θέλουμε να είμαστε στο μέλλον, ποιο είναι το πολιτικό μας παρελθόν, ποια η πολιτισμική μας ιδιοσυγκρασία και ιδιοσύσταση, ποια είναι και ποια θέλουμε να είναι η πολιτειακή μας συγκρότηση, τι κοσμοσύστημα προτείνει ο ένας και τι ο άλλος, τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει. Αυτό, δεν έχει καμία σχέση, με το μπαίνω στη διαδικασία να δώσω το Καστελόριζο ή τη Θράκη στον Ερντογάν. Δεν το θέλει ο Ερντογάν αυτό και μας το δείχνει κάθε φορά που πάμε να ανοίξουμε κουβέντα για το μοίρασμα του Αιγαίου για «χάρη της Ειρήνης», όπως μας το πασάρουν τα τσουτσέκια της Γερμανίας και τις λίστας Πέτσα.

Εάν η Ελληνική κυβέρνηση, δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, τότε η ευθύνη, βαρύνει την Ελλάδα, όχι την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Εάν το σάπιο καθεστώς, επιμένει μόνο να παπαγαλίζει τσιτάτα περί «Ευρωπαϊκού πολιτισμού» και Ευρωπαϊκής (μη χ@σω) ταυτότητας, ως ένας ξεπεσμένος ιεροδιδάσκαλος του Γερμανικού Ευρω – Ευαγγελίου, αγνοώντας την πολιτική κοσμοσυστημική κληρονομιά του Ελληνισμού του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου, τότε με συγχωρείτε, αλλά η Ελλάδα θα φταίει για το ό,τι προκύψει από εδώ και πέρα. Όταν αγνοείς το ποιος είσαι και από που πολιτικά και πολιτισμικά προέρχεσαι, όταν συμπεριφέρεσαι ως μία τελειωμένη πόρνη που ληξιαρχειοθετεί, πολιτικά, την έναρξη της ζωής της από τότε που βγήκε στην πιάτσα, εν προκειμένω στην αγκαλιά της Βαυαροκρατίας από το 1832, τότε η Ελλάδα και το πολιτικό της σύστημα, είναι άξια της μοίρας τους!!!

Κανένας Τραμπ, δε ζήτησε από την Ελλάδα να παραδώσει απολύτως τίποτα! Εάν το πολιτικό σύστημα, εξακολουθεί να βρίσκει προσχήματα και αφορμές για να παραδώσει το Αιγαίο, όπως έκανε με την Μακεδονία, εάν εξακολουθήσουν να παίζουν τα Ελληνικά ΜΜΕ αυτό το βρώμικο παιχνίδι κατά του Τραμπ, για να εξυπηρετήσουν τις γεωπολιτικο-οικονομικές στοχεύσεις του Βερολίνου, να ετοιμάζονται να πληρώσουν βαρύτατο κόστος από εδώ και πέρα και ο νοών νοείτω…

YΓ. Η χρήση Αμερικανικής συσκευής κρυπτογράφησης για την συνομιλία Τραμπ – Μητσοτάκη, δείχνει, ότι οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν πως ο Γερμανικός παράγοντας παρακολουθεί στενά τις επικοινωνίες της Ελληνικής κυβέρνησης. Επίσης, δείχνει, πόσο γραμμένο έχει ο Πρόεδρος Τραμπ το State Department και τον κύριο Πάιατ, για να τους εμπιστευτεί ειδικό και κρίσιμο διαμεσολαβητικό ρόλο στην όλη κατάσταση.

Comments