“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εκλογές στις ΗΠΑ, Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νοθεία... ότι είχε συμβεί επί Σημίτη στα πρωτοδικεία το 2000!...



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Διάτρητο λογισμικό υπεύθυνο για εκλογικές απάτες στο Μίσιγκαν και σε όλες τις Πολιτείες – κλειδιά

Του Jim Hoft

Ένα, όπως το αποκάλεσαν, «πρόβλημα» στον υπολογιστή, αποκάλυψε ότι σε Κομητεία του Μίσιγκαν 6.000 ψήφοι υπέρ του Προέδρου Τραμπ, πέρασαν στον Τζο Μπάιντεν.

Ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ζήτησε την εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων σε επιπλέον 47 Κομητείες, μετά την επιδιόρθωση του «προβλήματος», καθώς και οι 47 Κομητείες, χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό Dominion.

Το λογισμικό Dominion, χρησιμοποιείται σε 30 Αμερικανικές Πολιτείες, μεταξύ των οποίων και όλες οι Πολιτείες που διακυβεύονται στις εκλογές: Νεβάδα, Αριζόνα, Μινεσότα, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζόρτζια, Πενσυλβάνια.
Το «πρόβλημα» πάντως, που εμφάνισε το λογισμικό Dominion, αφαιρούσε ψήφους μόνο από τον Πρόεδρο Τραμπ και τους Ρεπουμπλικανούς και όχι από τον Τζο Μπάιντεν.


Επίσης, πολλές Κομητείες της Τζόρτζια, χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λογισμικό, ενώ σε 2 από αυτές, έπεσε εντελώς το σύστημα για 2 ώρες, κατά την ημέρα των εκλογών. Το λογισμικό Dominion, χρησιμοποιεί Κινεζικά εξαρτήματα υπολογιστών στα μηχανήματά του.

Ειδήσεις NBC, το 2019:

«Η πηγή των εκλογικών μηχανημάτων του έθνους, έχει γίνει επείγον ζήτημα, λόγω των πραγματικών φόβων ότι χάκερς, είτε αλλοδαποί είτε εγχώριοι, ενδέχεται να παρεμποδίσουν τους μηχανισμούς του εκλογικού συστήματος.

Αυτό έχει οδηγήσει σε εκκλήσεις στην ES&S και τους ανταγωνιστές της, την Dominion που εδρεύει στο Ντένβερ, την Hart Intercivic που εδρεύει στο Τέξας, να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για τους ιδιοκτήτες τους και και την προέλευση των εξαρτημάτων που έχουν στα μηχανήματά τους, μερικά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα».

Το Global Cycling Network, έχει απαριθμήσει τα Κινεζικά εξαρτήματα υπολογιστών, που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα του Dominion:

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion Systems, John Poulos, και η Πρόεδρος της Hart InterCivic, Julie Mathis, δήλωσαν ότι οι εταιρείες τους χρησιμοποιούν εξαρτήματα οθόνης LCD Κινεζικής κατασκευής, πυκνωτές και αντιστάσεις, υποστηρίζοντας ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιλογή για την κατασκευή αυτών των εξαρτημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. “Θα καλωσορίσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές και τις βέλτιστες πρακτικές από την επιτροπή και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση”, δήλωσε ο Πούλος. “Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που είναι μοναδικό στον εκλογικό κλάδο”».

Πρόκειται λοιπόν, για ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Οι Δημοκρατικοί πίστευαν ότι αυτό το «πρόβλημα» θα ήταν αρκετό για να νικήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν είχαν ιδέα ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, θα είχε τη μεγαλύτερη υπεροχή στην Επικράτεια και στο σύνολο των ψήφων στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής!

Έτσι, αναγκάστηκαν στη συνέχεια, να πετάξουν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια στις Πολιτείες, τις οποίες έχασαν!

Πηγή: GATEWAY PUNDIT

The Flag Report

Comments