“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κομμουνιστικά μέτρα αντιμετώπισης της "πανδημίας"!... Τους αφήνουν να πεθαίνουν από την πείνα, όπως στα Γκουλάγκ!...

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Γεννήθηκα και θα πεθάνω ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ!.... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;


Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ αφήνει τους ασθενείς του κορωνοϊού να λιμοκτονήσουν σε στρατόπεδα

Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την αντιμετώπιση των ασθενών του κορωνοϊού από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα προχώρησαν πηγές από τη χώρα, που επικαλείται ακτιβιστής.

Την ώρα που η Πιονγιάνγκ επιμένει στους ισχυρισμούς ότι η χώρα δεν έχει πληγεί από τον κορωνοϊό, Βορειοκορεάτες που διαγνώστηκαν θετικοί στον SARS-CoV-2 οδηγούνται σε «στρατόπεδα καραντίνας» κοντά στα σύνορα της χώρας με την Κίνα, όπου οι Αρχές τους αφήνουν να πεθάνουν από την πείνα, ενώ άλλοι ασθενείς της Covid-19 υποχρεώνονται να απομονωθούν χωρίς τρόφιμα στα σπίτια τους, όπως αναφέρουν οι πηγές αυτές. 

Ακόμη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα “South China Morning Post|” o Τιμ Πίτερς, επικεφαλής της φιλανθρωπικής ΜΚΟ με έδρα τη Σεούλ “Helping Hands Korea” , το καθεστώς του Κιμ έχει αποτεφρώσει τις σορούς πολλών θυμάτων της πανδημίας. «Μια από τις πιο ανησυχητικές πληροφορίες που έφθασαν σε μας είναι ότι η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας δεν παρέχει ούτε την ελάχιστη τροφή ή φάρμακα στους έγκλειστους», στα στρατόπεδα αυτά, είπε σημειώνοντας ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται αποκλειστικά από συγγενείς τους που θα καταφέρουν να φθάσουν ως εκεί και να τους δώσουν φαγητά, φάρμακα που αγόρασαν ή άλλα αυτοσχέδια με βότανα που μάζεψαν στα βουνά.

Οι πηγές του, όπως είπε, ανέφεραν ότι πολλοί έγκλειστοι στα στρατόπεδα αυτά της Βόρειας Κορέας πέθαναν όχι μόνον από την πανδημία, αλλά και από την πείνα. 

Ο Πίτερς, η ΜΚΟ του οποίου μεταφέρει φάρμακα και άλλες προμήθειες στη Βόρεια Κορέα, χαρακτήρισε «εξαιρετικά σοβαρή» την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα. Την ίδια ώρα ο πάστορας Ντέιβιντ Λι, ο οποίος συνεργάζεται με αυτομολήσαντες από τη Βόρεια Κορέα στη Σεούλ, αποκαλύπτει ότι άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό αναγκάστηκαν αν μπουν σε καραντίνα ή να κλειστούν στα σπίτια τους χωρίς τρόφιμα και τους άφησαν να πεθάνουν, ενώ όπως λέει οι Βορειοκορεάτες αποκαλούν «ασθένεια φάντασμα» την Covid-19 και δεν υπάρχουν κατάλληλα διαγνωστικά τεστ στη χώρα για την ανίχνευση του κορωνοϊού και την αναχαίτιση της διασποράς του.

Πηγή: iefimerida.gr

Comments