“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

-Αγαπητέ Πρωθυπουργέ, κόψε επιτέλους την πεοπαλινδρόμηση και στον εγκέφαλο, τυφλώνει μας έλεγαν οι γιαγιάδες



Σχόλιον: Αν τώρα υπάρχει κάτι άλλο, να μας το εξηγήσεις!..... Διότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι άνδρο κάποιων "φυλών" εκτός φυσικών νόμων του σύμπαντος!..... ΚΑΙ Διότι μπορεί σε εσάς να αρέσει το μπόλιασμα από τους Λαθρομετανάστες, δεν αρέσει σε όλους!..... Ακολουθείς ποΛύ αυστηρά τις οδηγίες του πειράματος του ΙΟΥ, αλλά υπάρχει πάντα ρίσκο.....

ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

-Αγαπητέ Πρωθυπουργέ, είναι ιστορικό λάθος να επαναφέρετε τον Σύριζα στην εξουσία

Όχι στο τσουβάλιασμα των επιχειρήσεων. Η αγορά θέλει τις ανάσες της. Μη καίτε μαζί χλωρά και ξερά

Δεν έχει δικαίωμα ο πρωθυπουργός να νεκραναστήσει τον Σύριζα. Δεν έχει ιστορικό δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

Αλλά δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους ζωντανούς νεκρούς του Σύριζα να επιστρέψουν.

Από τον Βασίλη Μπόνιο-https://kourdistoportocali.com/

Δεν θα σταθούμε σε οικειότητες τύπου “και τώρα ο Σωτηράκης θα σας εξηγήσει” αλλά στον τρόπο που λαμβάνονται τα μέτρα.

Ένας τρόπος που δείχνει άγνοια της αγοράς. Ένας ιδιοκτήτης ενός μικρού εμπορικού καταστήματος (ρουχάδικο) που προσπαθεί μέσα στον άγριο ανταγωνισμό και κόντρα στο ηλεκτρονικό εμπόριο να διατηρήσει την επιχείρησή του είναι λογικό να αισθάνεται πίκρα και απογοήτευση. Είναι σχεδόν αδικαιολόγητη επιλογή το λουκέτο στα μικρά εμπορικά καταστήματα αυτού του είδους.

Επίσης απαγορεύσεις τύπου lockdown όταν μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στο πρόσφατο παρελθόν διαψεύσει την εφάρμογή τους εμπεριέχουν από τη φύση τους έναν φασισμό που δεν είναι αποδεκτός.

Δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζεις όλες τις επιχειρήσεις. Ακόμη και τις επιχειρήσεις εστίασης. Κι εδώ θα έπρεπε να υπάρχει ενός είδους αξιολόγηση ή βαθμολογία ανάλογα με το πόσο υπεύθυνοι είναι στην εφαρμογή των μέτρων που έχουν προηγηθεί.

Δεν μπορείς να τιμωρείς ένα εστιατόριο που έχει τηρήσει το πρωτόκολλο και είναι απόλυτα εντάξει στις οδηγίες της πολιτείας με λουκέτο. Το ίδιο ισχύει για τα καφέ, τα μπαρ, τα γυμναστήρια και όλες τις επιχειρήσεις που έδειξαν ότι σέβονται τους κανόνες.

Πως είναι δυνατόν να τους τσουβαλιάζεις και τους ρίχνεις έρμαια στα θηρία του λαικισμού του Σύριζα.

Πως είναι δυνατόν να είναι όλοι ίδιοι λες και βρισκόμαστε στη κομμουνιστική Ρωσία ή στη ναζιστική Γερμανία (με εξαίρεση την Αρία φυλή).

Πως είναι δυνατόν να επιτρέπεις σε κάτι ξερόλες τύπους που υποδύονται τους λοιμωξιολόγους να αμολάνε ατιμωρητί τις παρόλες τους κάθε λίγο και λιγάκι σε βάρος της ψυχολογίας του κόσμου.



Eγκαταλείπουν οργισμένοι την Αθήνα. Ποιος θα πληρώσει την οργή τους, αν όχι η κυβέρνηση;

Δεν είναι δυνατόν να προαναγγέλει ο υπουργός Υγείας το lockdown μέσω του Star και αυτό που απομένει στον πρωθυπουργό είναι ένα σκετσάκι με τον Σωτηράκι.

Η οργή με την οποία οι κάτοικοι της Αθήνας την εγκατέλειψαν προκαλώντας τεράστια μποτιλιαρίσματα άσχετα εάν παρόμοια μποτιλιαρίσματα είχαμε σε Παρίσι και Λονδίνο αποδεικνύει ότι το σύστημα δεν δούλεψε σωστά-ειδικά από τη στιγμή που κορυφαίοι υπουργοί διέψευδαν το ολικό lockdown.

Aυτό το lockdown θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό για τη χώρα και φυσικά για τη ΝΔ εάν ο πρωθυπουργός δεν φροντίσει έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξει στρατηγική.

Οχι στο τσουβάλιασμα των επιχειρήσεων. Η αγορά θέλει τις ανάσες της.

Θα έπρεπε να έχει εκπονηθεί ένα πιο προσεγμένο, εξειδικευμένο και λεπτομερές σχέδιο δράσης και όχι τσουβάλιασμα του στυλ πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι.

Πιο μεγάλος κίνδυνος από την πανδημία είναι η επιστροφή του Σύριζα στην εξουσία και ο Κυριάκος κάνει ότι μπορεί να νεκραναστήσει τους Συριζαίους.

Καλούμε τον πρωθυπουργό να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στο lockdown. Oφείλει να μην παρασύρεται από τα ΜΜΕ που ζητάνε ολιστικές λύσεις, αίμα και βία για να πουλάνε τη πραμάτεια τους.

Οφείλει επίσης να ενημερώσει το κοινό ώστε να μην ακούει τους πάσης φύσεως, ποιότητας και ψυχικής κατάστασης λοιμωξιολόγους οι οποίοι βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι τους κατέβει μόνο και μόνο για τα 5′ της δημοσιότητας.

Κε Πρωθυπουργέ, σταματήστε το γρηγορότερο το καταστροφικό και άδικο ολικό lockdown πριν η ΝΔ βρεθεί την Άνοιξη με ποσοστά που δεν θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε αφήστε που εκτός από την καταστρεπτική επιστροφή του Σύριζα θα επανέλθουν καραμανλικοί και σαμαρικοί για να ζητήσουν το κεφάλι σας στο πιάτο…

Σταματήστε τώρα τον δρόμο προς την καταστροφή ενός εντυπωσιακού ξεκινήματος της διακυβέρνησής σας.

Σας καλούμε να κλειστείτε με τους υπουργούς σας για 24 ώρες στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου (μπορείτε να φοράτε και τις μάσκες σας) ώσπου κάποιοι από αυτούς να κατεβάσουν έξυπνες ιδέες, προσαρμοσμένες στη πραγματικότητα της αγοράς, για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία χωρίς τις ακρότητες ενός ολικού lockdown που μόνο οργή συσσωρεύει και καταστρέφει επιχειρήσεις και οικογένειες…

Comments