“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Θα πέσει πολύ γέλιο, όταν τα ΜΜΕ θα ανακαλέσουν τις δηλώσεις τους περί «Προέδρου Μπάιντεν»


Ο Πρόεδρος Τραμπ, γράφει τους Δημοκρατικούς και τα ΜΜΕ στα… μπαλάκια του γκολφ του

Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος-theflagreport.com


Ο Πρόεδρος Τραμπ, άνετος και χαρούμενος, απόλαυσε χθες ένα παιχνίδι γκολφ, την ώρα που τα Μέσα Ενημέρωσης, βάφτιζαν «Πρόεδρο» τον Τζο Μπάιντεν. Χωρίς ίχνος άγχους, ο Πρόεδρος Τραμπ, έπαιξε γκολφ και όταν τελείωσε το παιχνίδι, μία νύφη που ετοιμαζόταν να παντρευτεί εκείνη την ώρα, του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί της. Φυσικά ο Πρόεδρος, δεν της το αρνήθηκε.



Θα πέσει πολύ γέλιο, όταν τις επόμενες εβδομάδες, τα Μέσα Ενημέρωσης θα αναγκαστούν να ανακαλέσουν τις δηλώσεις τους περί «Προέδρου Μπάιντεν». Μόλις τα δικαστήρια ελέγξουν τις πολλές υποθέσεις εκλογικής απάτης, τότε, η επιλογή που έκαναν για «Πρόεδρο» θα πάει στα σκουπίδια.

Εν τω μεταξύ στην Κομητεία Fulton της Τζόρτζια, βρέθηκαν 132.000 ψηφοδέλτια με διαφορετική διεύθυνση, γεγονός που σημαίνει, ότι είναι πιθανόν άκυρα. Η τωρινή διαφορά μεταξύ Προέδρου Τραμπ και Μπάιντεν, είναι μόλις 10.000 ψήφοι, άρα ίσως και μόνο από αυτά τα ψηφοδέλτια, η Πολιτεία δοθεί στον Τραμπ, αφού θα την έχει κερδίσει. Να τονίσουμε, ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η επανακαταμέτρηση στη Τζόρτζια, που θα αποδείξει ευρύτερες περιπτώσεις νοθείας,

Σήμερα, ο Ρούντι Τζουλιάνι, καταθέτει την πρώτη μήνυση στο Πολιτειακό Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια και όπως δήλωσε χθες, θα ακολουθήσουν ακόμα 4-5 προσφυγές στα Ανώτατα Δικαστήρια άλλων Πολιτειών.

Η ανταποκρίτρια στο Λευκό Οίκο του Axios, Alayna Treene, αποκάλυψε, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει περιοδείες τις επόμενες εβδομάδες κραδαίνοντας στο χέρι τις λίστες με τους νεκρούς που φαίνεται ότι ψήφισαν τον Τζο Μπάιντεν. Επίσης, θέλει με τις περιοδείες αυτές, να ενημερώσει το εκλογικό σώμα για το δικαστικό αγώνα του εναντίον του νοθευμένου εκλογικού αποτελέσματος.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε χθεσινά του Tweets, κατέδειξε με έμφαση, ότι οι Δημοκρατικοί στο εσωτερικό των ΗΠΑ θα ακολουθήσουν ακροαριστερές πολιτικές και την εξωτερική πολιτική, οι νεοσυντηρητικοί, όπως ο Ντικ Τσέινι, θα αναλάβουν τα ηνία της, δικαιώνοντας τις αναλύσεις του The Flag Report που στηλίτευαν την ανίερη συμμαχία μεταξύ νεοσυντηρητικών και Δημοκρατικών. Δεν είναι τυχαίο, που χθες, ο πρώην Πρόεδρος, Τζορτζ Μπους, αναγνώρισε την νίκη Μπάιντεν, λέγοντας πως είναι ξεκάθαρη.

Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, αρχίζει και συσπειρώνεται γύρω από τον Πρόεδρο Τραμπ και περνά στην αντεπίθεση μαζί του. Αυτό, είναι καλό, διότι κατανοούν και οι ίδιοι, ότι την επιτυχία τους στο Κογκρέσο και στη Γερουσία, την οφείλουν στον Πρόεδρο Τραμπ.

Οι κοινωνικές μάζες, αρχίζουν και κινητοποιούνται υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και δε δείχνουν διατεθειμένες να αποδεχθούν ένα νοθευμένο εκλογικό αποτέλεσμα, που το έχουν επιβάλει τα τηλεοπτικά δίκτυα και οι εταιρείες τεχνολογίας.

Όποιος νόμιζε στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα, ότι η χειροτονία Μπάιντεν ως «Προέδρου» θα είναι μόνιμη και χωρίς νομική και λαϊκή αντίσταση, έκανε τραγικό λάθος. Η μάχη, μόλις τώρα ξεκίνησε!

Comments