“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ- ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α-Ν-ΘΡΩΠΟΙ!.....

ΠΡΟΣΩΠΑ - ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να νικούν στα ίσα και όχι να παίνουν κάλπικες νίκες "με το χέρι του -πρεζάκια- Θεού"...(βλέπε Αγγλια - Αργεντινή στο π.κ. του 1986...)



Επειδή μας τα 'χουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ με το χέρι του πρεζάκια -"Θεού" παραβλέποντας πως εκτός από τεράστιος μπαλαδόρος ήταν ακόμα πιο τεράστιο ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ας δούμε και καμιά περίπτωση ΣΟΒΑΡΟΥ αθλητή που το ηθικό του μεγαλείο δεν θα μπορούσε να το αγγίξει το χέρι του αμετανόητου (Στις 30 Οκτωβρίου 2020 όταν γιόρτασε τα τελευταία του γενέθλια είπε πως θα ήθελε ως δώρο να μπορούσε να βάλει πάλι ένα γκολ στους Αγγλους αυτή τη φορά με το δεξί χέρι.) ψωνισμένου πρεζάκια "Θεού" ακόμα κι αν ζούσε 100 ζωές

Σε ένα αγώνα, ο Κενυατης Abel Mutai απείχε μόλις λίγα μέτρα από τη γραμμή του τερματισμού, όταν μπερδεύτηκε με την πινακίδα, νομίζοντας ότι είχε ήδη ολοκληρώσει τον αγώνα.

Ο Ισπανός, Ιβάν Φερνατεζ, ήταν ακριβώς πίσω του και βλέποντας την κατάσταση άρχισε να του φωνάζει ότι κάνει λάθος. Ο κενυατης δε κατάλαβε τι του έλεγε ο ισπανός αθλητής και τότε ο ισπανός Φερνατεζ τον... έσπρωξε προς τη νίκη.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιβάν: Γιατί το έκανες αυτό;

Ο Ιβάν απάντησε: "Το όνειρό μου είναι ότι κάποια μέρα θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα είδος κοινωνίας με αξίες που θα χαρακτηρίζουν έναν πραγματικό πολιτισμό"

-Μα γιατί άφησες τον Κενυατη να κερδίσει;

-Δεν τον άφησα να κερδίσει, Κέρδισε.


-Θα μπορούσες να είχες κερδίσει!

-Αλλά ποιά θα ήταν η αξία της νίκης μου; 

Ποιά θα ήταν η τιμή αυτού του μεταλλίου; 

Τι θα σκεφτόταν η μητέρα μου γι' αυτό;

"Η τιμή, η ηθική και η ντροπή στο πρόσωπο είναι...

αρχές που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά".


ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Comments