@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

22.11.20

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, «νύχτες κρυστάλλων» ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ( Σημ: ναζιστικό πογκρόμ στην Γερμανία του Χίτλερ) ενάντια στις επιχειρήσεις που λειτουργούν με λευκούςΓια τους Δημοκρατικούς, τα μέσα ενημέρωσης, τους φασίστες antifa/BLM, που οργανώνουν «νύχτες κρυστάλλων» ( Σημ: ναζιστικό πογκρόμ στην Γερμανία του Χίτλερ) ενάντια στις επιχειρήσεις που λειτουργούν με λευκούς, το να απαλλαγούμε από τον Τραμπ είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε που αφορά τη δημοκρατία. Το γεγονός ότι ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα εγκαταλείπει τη δημοκρατία σημαίνει, όπως συνέβη άλλοτε στην αρχαία Ρώμη, ότι η εξουσία είναι πλέον η υπέρτατη αξία.

Αν αυτή η κλοπή εγκριθεί, δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά εκλογές ελεύθερες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εκλογές θα προγραμματίζονται για την εξυπηρέτηση της άρχουσας ελίτ, μέχρις ότου αυτή απαλλαγεί εντελώς από αυτό το ομοίωμα δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@