“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, BND, MIT, ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 300 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ

 Ο υπόκοσμος στην Τουρκία, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, διαχωρίζεται στην κλασική μαφία, που αποτελείται από οργανώσεις που ασχολούνται αποκλειστικά με το εμπόριο όπλων, χρυσού, ναρκωτικών, τη λαθρομετανάστευση και την πλαστογράφηση διαβατηρίων, καθώς και σε ομάδες με πολιτικά, κυρίως, κίνητρα, που έχουν ως κύρια πηγή χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων τους το εμπόριο ναρκωτικών. 

Παρόμοια ομάδα είναι οι «Γκρίζοι Λύκοι», που διατηρούν σημαντικές διασυνδέσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Τα περισσότερα εργαστήρια ηρωίνης έχουν εντοπισθεί στην Ανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με το Ιράν, ενώ, εσχάτως, αυξάνεται ραγδαία και ο αριθμός τους στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή του Μαρμαρά. 

Παράλληλα, όμως, τελευταία παρατηρείται και μια στροφή στη δράση των εγκληματικών οργανώσεων στην Τουρκία που συνεργάζονται με διεθνή κυκλώματα, με σκοπό την ανταλλαγή ηρωίνης με κοκαΐνη που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών της ολοένα αυξανόμενης εσωτερικής αγοράς.

Τα Σκόπια κέντρο ηρωίνης της τάξης των 300 δισεκατομμυρίων δολλαρίων!…

Comments