@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

11.11.20

Ύστερα από τα βασανιστήρια της CIA-FBI ο ταχυδρόμος ανακάλεσε για την Νοθεία!... Να ρωτήσουμε τον Τζων Κυριακού;Ο ταχυδρόμος ήταν ψεύτης: Ομολόγησε ότι η καταγγελία για νοθεία στις επιστολικές ψήφους ήταν ψευδής

Ταχυδρομικός υπάλληλος στην Πενσιλβάνια ομολόγησε πως η καταγγελία του για παρατυπίες στις επιστολικές ψήφους που αναπαρήγαγαν οπαδοί του Τραμπ βλέποντας σε αυτή μια «απόδειξη» πως διαπράχθηκε νοθεία, ήταν ψευδής, σύμφωνα με ερευνητές του Κογκρέσου.

Όμως ο Χόπκινς παραδέχθηκε σε ερευνητές από το γραφείο του γενικού επιθεωρητή των αμερικανικών ταχυδρομείων τη Δευτέρα πως όσα ισχυρίστηκε ήταν ψευδή, ανέφερε χθες η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι άνθρωποι του γενικού επιθεωρητή των αμερικανικών ταχυδρομείων που είχαν μιλήσει με τον Χόπκινς αποκάλυψαν πως ο υπάλληλος «ανακάλεσε τις κατηγορίες του χθες (σ.σ. προχθές Δευτέρα) και δεν εξήγησε γιατί υπέγραψε ψευδή ένορκη κατάθεση», ανέφερε η Επιτροπή, της οποίας ηγούνται οι Δημοκρατικοί, αργά το βράδυ χθες Τρίτη.

Η συνέχεια ΕΔΩ


«Αυτοί οι Έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι», είπε οργισμένη η ΕΒΡΑΙΑ... Μαντλίν Ολμπράιτ απευθυνόμενη στον τότε αμερικανό πρεσβευτή Νίκολας Μπέρνς και συνέχισε: «Δεν ξέρω πως μπορείς και ζεις εδώ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@