“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ύστερα από τα βασανιστήρια της CIA-FBI ο ταχυδρόμος ανακάλεσε για την Νοθεία!... Να ρωτήσουμε τον Τζων Κυριακού;



Ο ταχυδρόμος ήταν ψεύτης: Ομολόγησε ότι η καταγγελία για νοθεία στις επιστολικές ψήφους ήταν ψευδής

Ταχυδρομικός υπάλληλος στην Πενσιλβάνια ομολόγησε πως η καταγγελία του για παρατυπίες στις επιστολικές ψήφους που αναπαρήγαγαν οπαδοί του Τραμπ βλέποντας σε αυτή μια «απόδειξη» πως διαπράχθηκε νοθεία, ήταν ψευδής, σύμφωνα με ερευνητές του Κογκρέσου.

Όμως ο Χόπκινς παραδέχθηκε σε ερευνητές από το γραφείο του γενικού επιθεωρητή των αμερικανικών ταχυδρομείων τη Δευτέρα πως όσα ισχυρίστηκε ήταν ψευδή, ανέφερε χθες η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι άνθρωποι του γενικού επιθεωρητή των αμερικανικών ταχυδρομείων που είχαν μιλήσει με τον Χόπκινς αποκάλυψαν πως ο υπάλληλος «ανακάλεσε τις κατηγορίες του χθες (σ.σ. προχθές Δευτέρα) και δεν εξήγησε γιατί υπέγραψε ψευδή ένορκη κατάθεση», ανέφερε η Επιτροπή, της οποίας ηγούνται οι Δημοκρατικοί, αργά το βράδυ χθες Τρίτη.

Η συνέχεια ΕΔΩ


«Αυτοί οι Έλληνες είναι απαίσιοι άνθρωποι», είπε οργισμένη η ΕΒΡΑΙΑ... Μαντλίν Ολμπράιτ απευθυνόμενη στον τότε αμερικανό πρεσβευτή Νίκολας Μπέρνς και συνέχισε: «Δεν ξέρω πως μπορείς και ζεις εδώ!»

Comments