“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Προτεραιότητα για τον Μπάιντεν τα στρατόπεδα FEMA δήθεν για την πανδημία. Συγκροτεί ειδική task force-ομάδα κρούσης




«Ήρθε η στιγμή να θεραπεύσουμε την Αμερική»

Προτεραιότητα για τον Μπάιντεν ο κορωνοϊός: Συγκροτεί ειδική ομάδα κρούσης

Καθιστώντας την αναζωπύρωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού άμεση προτεραιότητά του, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει τη Δευτέρα τη συγκρότηση μιας 12μελούς ειδικής ομάδας κρούσεως κατά της νόσου Covid-19.

Ο Μπάιντεν επιδόθηκε, σε μεγάλο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας του, στο να αποδοκιμάζει τη διαχείριση της πανδημίας από τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η task force κατά του νέου κορωνοϊού θα επιφορτιστεί με την εκπόνηση ενός σχεδίου για τον περιορισμό της ασθένειας, μόλις ο Τζο Μπάιντεν αναλάβει την εξουσία τον Ιανουάριο.

Επικεφαλής της θα είναι τρεις συμπροεδρεύοντες, ο πρώην γενικός χειρουργός Βίβεκ Μέρφι, ο πρώην επίτροπος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων Ντέιβιντ Κέσλερ και η διδάκτορας Μαρσέλα Νιούνεζ-Σμιθ του πανεπιστημίου Yale, σύμφωνα με δύο ανθρώπους με γνώση του θέματος.

Σημειώνεται πως οι ΗΠΑ παραμένουν η πλέον πληγείσα χώρα τόσο σε αριθμό νεκρών όσο και μολύνσεων, με 237.123 θανάτους και 9.861.898 κρούσματα, βάσει της καταμέτρησης του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

«Ήρθε η στιγμή να θεραπεύσουμε την Αμερική»

Στην επινίκια ομιλία του ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος επικράτησε του Ντόναλντ Τραμπ μετά από μια σκληρή εκλογική μάχη, κάλεσε τους Αμερικανούς να μην αντιμετωπίζουν πλέον τους «αντιπάλους τους ως εχθρούς».

Απευθυνόμενος άμεσα στους υποστηρικτές του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του, είπε:

«Ας δώσουμε ο ένας στον άλλο μια ευκαιρία… Σχόλιον: ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΦΕΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!....

Έφτασε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τη σκληρή ρητορική, να ρίξουμε τους τόνους, να δούμε ο ένας τον άλλον, να ακούσουμε ο ένας τον άλλον ξανά».

«Ήρθε η στιγμή να θεραπεύσουμε την Αμερική».

cnn.gr/

Comments