“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

H στρατηγική Τραμπ για την τελική νίκη, ύστερα από την εκτεταμένη νοθεία στις ΗΠΑ



Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής-https://theflagreport.com/

Οι Δημοκρατικοί, νέρωσαν πολύ τη βενζίνη στο πρατήριό τους. Όταν είσαι ιδιοκτήτης βενζινάδικου και θέλεις να κάνεις νοθεία, πρέπει τουλάχιστον, να διαθέτεις τις ανάλογες γνώσεις και την ανάλογη εμπειρία, ώστε το νερό που θα προσθέσεις στις δεξαμενές της βενζίνης, να μην υποψιάσει τον καταναλωτή – θύμα σου, δημιουργώντας πρόβλημα στον κινητήρα του αυτοκινήτου του. Εκτός, εάν είσαι τόσο οικονομικά απελπισμένος, όπου τα παίζεις όλα για όλα και προσπαθείς να κάνεις μία μεγάλη αρπαχτή, για να επιβιώσεις. Πάνω σε αυτό τον τρόπο σκέψης, κινήθηκαν οι Δημοκρατικοί στις εκλογές. Μπροστά στο φάσμα της συντριπτικής ήττας και διαλύσεως του κόμματός τους, έκαναν νοθεία, που βγάζει μάτι!!! Η απελπισία, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, αλλά για να πούμε και την αλήθεια, δεν είχαν και πολλές άλλες επιλογές.

Μέχρι τώρα, έχει καταγραφεί σωρεία εκλογικών παραβιάσεων και νοθείας, στην Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν, την Νεβάδα, την Αριζόνα, την Τζώρτζια και τη Βόρεια Καρολίνα. Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, πετάγονται έξω από τα εκλογικά κέντρα στην Πενσυλβάνια, ώστε να μην μπορούν να παρακολουθήσουν την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Νεκροί, δείχνει να έχουν ψηφίσει σε Νεβάδα και Αριζόνα. Μη μόνιμοι κάτοικοι αυτών των Πολιτειών, έχουν ψηφίσει στην Νεβάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια, χωρίς σφραγίδα του ταχυδρομείου και χωρίς πιστοποίηση της αυθεντικότητας του προσώπου που έστειλε το ψηφοδέλτιο, γίνονται αποδεκτά σε πολλές Πολιτείες. 

Σάκοι, με ψήφους στρατιωτικών, που κατά μεγάλη πλειοψηφία στηρίζουν Τραμπ, βρέθηκαν πεταμένοι.

Άλλοι σάκοι, εμφανίζονται μέσα στη νύχτα στα εκλογικά κέντρα που κατά «σύμπτωση» περιέχουν από 90% – 100%, έχουν ψήφους υπέρ του Μπάιντεν. Τα τυπογραφεία των Δημοκρατικών, δουλεύουν μέρα νύχτα, όπως όλα δείχνουν, για να παράγουν ψηφοδέλτια! Σε ορισμένες Πολιτείες, η εκλογική επιτροπή, δέχεται ψηφοδέλτια ακόμα και για δέκα μέρες μετά το πέρας των εκλογών. Δηλαδή, θα είναι ανοιχτά τα «μαγαζιά», μέχρι να τυπωθούν από τα τυπογραφεία, όσα ψηφοδέλτια είναι απαραίτητα για να βγει ο Μπάιντεν. Ο Τεξανός Γερουσιαστής, Τεντ Κρουζ, που εργάσθηκε ως νομικός σύμβουλος του Μπους στην υπόθεση της νοθείας της Φλώριντα από τον Αλ Γκορ, σε έξαλλη κατάσταση έλεγε, ότι δε γίνεται στη δική του Πολιτεία, που έχει δέκα εκατομμύρια πληθυσμό, η διαδικασία να έχει τελειώσει σε ένα βράδυ και στην Πενσυλβάνια, για παράδειγμα, να θέλουν εβδομάδες για να κάνουν την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Όλα αυτά, συμβαίνουν αποκλειστικά και μόνο, σε Πολιτείες που έχουν Δημοκρατικούς Κυβερνήτες! 

Σε ελληνικές αναλογίες, για να γίνει σαφές και κατανοητό σε όλους τι συμβαίνει, είναι σαν κάποιοι να έχουν δώσει στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών, την αποκλειστική εξουσία στην Αντίφα και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να κάνουν την υποδοχή και καταμέτρηση ψηφοδελτίων, ακόμα και δέκα μέρες μετά τις εκλογές!

Είναι τόσο μεγάλη και εκτεταμένη η νοθεία, που έχει καθηλώσει και έχει σοκάρει ακόμα και το επιτελείο του Τραμπ! Δε ξέρουν από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν, που λέει ο λόγος.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, μαζί με μεγάλες ομάδες δικηγόρων, έχουν καταφθάσει στις επίμαχες Πολιτείες. Ο πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Εθνικής ασφάλειας, Ρικ Γκρενέλ, με ειδική ομάδα, συνδράμει στις έρευνες και ήδη, έχει ζητηθεί η παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης και του FBI, στην παρακολούθηση των διαδικασιών και στην τήρηση της νομιμότητας. Ο καλύτερος ερευνητής Δημοσιογράφος στις ΗΠΑ , ο Τζον Σάλομον, με μεγάλη ομάδα ερευνητών δημοσιογράφων, έχει αρχίσει το ψάξιμο σε 4 Πολιτείες. Το επιτελείο Τραμπ, έχει ρίξει στη μάχη τα πολύ σκληρά καρύδια και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση της μαφίας των Δημοκρατικών.

Η στρατηγική του για την τελική νίκη, όπως καταγράφεται και μπορούμε να την αξιολογήσουμε, περιλαμβάνει πρώτα, νομικές κινήσεις σε τοπικό επίπεδο. Τοπικά δικαστήρια, μετά Πολιτειακά και στο τέλος, προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ταυτόχρονα, συλλογή όλων των αποδεικτικών στοιχείων που στοιχειοθετούν την νοθεία. Από δικηγόρους και δημοσιογράφους. Το μεγάλο όπλο, όμως, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, στην περίπτωση που οι δικαστές που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς, και δεν τιμήσουν τον όρκο τους για ανεξαρτησία και αμεροληψία, είναι η προσφυγή στα Πολιτειακά Κοινοβούλια, των επίμαχων Πολιτειών, που ελέγχονται όλα από τους Ρεπουμπλικανούς, ώστε κατά το Σύνταγμα, αυτά, να εκλέξουν τους εκλέκτορες του Κολεγίου των αντιπροσώπων και έπειτα να πάνε στο Κογκρέσο, όπου θα δώσουν το χρίσμα στον Πρόεδρο Τραμπ. Ούτε η Γερουσία θα δημιουργήσει πρόβλημα, καθώς η πλειοψηφία αυτής, ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικανούς. Όλα λοιπόν, τα θεσμικά όπλα, είναι στα χέρια των Ρεπουμπλικανών και του Προέδρου Τραμπ. Όλα τα καλά χαρτιά είναι στην κατοχή του και ο χρόνος από εδώ και πέρα, δουλεύει υπέρ του. Όσο περισσότερα στοιχεία για νοθεία συγκεντρωθούν, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το σοκ της κοινής γνώμης και η έγκρισή της στην όλη διαδικασία.

Ήδη από χθες, τα σάπια Μέσα Ενημέρωσης στις ΗΠΑ, προσπαθούν να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου και να διακόψουν κάθε δημόσια συζήτηση περί νοθείας. Έκοψαν στον αέρα το μήνυμα Τραμπ προς τον Αμερικανικό λαό και εγκαλούν το Fox, ώστε να μη δίνει δημόσιο βήμα σε δημοσιογράφους, όπως ο Χάνιτι και ο Κάρλσον, για να μιλάνε περί νοθείας. Ερχόμαστε λοιπόν, στο σημείο της χθεσινής μας ανάλυσης, καθώς βλέπουμε ότι το Fox, θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή την εκλογική διαδικασία, όπως μας δείχνουν και οι σφοδρές αντιδράσεις των Αριστερών ΜΜΕ.

Αρκετοί Ρεπουμπλικανοί, οι λεγόμενοι never Trumpers, έχουν σηκώσει το δικό τους μπαϊράκι κατά του Προέδρου Τραμπ και γενικά κατά της συζητήσεως περί νοθείας. Όλοι αυτοί, είναι νεοσυντηρητικοί της παλαιάς φρουράς, Μπους και Μακέιν. Δικαιωνόμαστε λοιπόν, από τις πολιτικές εξελίξεις στη χθεσινή μας ανάλυση. Εάν καταφέρουν οι άνθρωποι του Τραμπ και συνθέσουν με τους νεοσυντηρητικούς και τον Μέρντοχ, τότε η εκλογική διαδικασία έχει τελειώσει και ο Πρόεδρος Τραμπ, θα έχει άλλα τέσσερα χρόνια. Ο Τραμπ, χρειάζεται την στήριξη του Fox, την στήριξη της κοινής γνώμης και όπως αναφέραμε παραπάνω, την στήριξη σύσσωμου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, στις Πολιτείες, όπου μπορούν να κληθούν να διορίσουν τους Εκλέκτορες. Χωρίς, αυτούς, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ακόμα και αν η υπόθεση φτάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο, πάλι θα χρειαστούν τη βοήθειά τους, σε επίπεδο κομματικής και κοινωνικής βάσης.

Ποια θα είναι λοιπόν, τα πολιτικά ανταλλάγματα, που θα συζητήσουν οι νεοσυντηρητικοί, πέραν της σύνθεσης των γεωπολιτικών τους θεάσων, με αυτών του Τραμπ; 

Πιθανότατα, να μην ασκηθούν ποινικές διώξεις σε διάφορες εν εξελίξει έρευνες, σε σημείο που θα τραυματίζουν ανεπανόρθωτα το Δημοκρατικό κόμμα. Θα απαιτήσουν το σύστημα, να διατηρήσει μεγάλο μέρος της ομοιοστασίας του, όπως ακριβώς σας είπαμε ότι θα γίνει, πριν από τις εκλογές, με την υπόθεση Μπάιντεν και άλλες ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Εάν όλα αυτά που αναλύσαμε τους βγουν, τότε η επιστροφή των νεοσυντηρητικών στην νομή της εξουσίας, θα είναι, αν μη τι άλλο, το μεγάλο θέμα συζήτησης για τα επόμενα χρόνια, σε πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο.


Comments