“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΝΕΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ


Καλημέρα πατριώτες! 

Είμαι ο αρχικός συγγραφέας των δύο μηνυμάτων από Αμερική. Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, διότι είμαι έξω αυτή τη στιγμή και ο καιρός είναι λίαν παγερός. Βρίσκομαι περίπου 11.000χλμ μακριά απ' την πατρίδα και σχετικά κοντά στα Καναδικά σύνορα στη μακρά δύση και παρακολουθώ τα πράγματα όσο πιο κοντά γίνεται στο λεγόμενο "ground zero".


Σε γενικές γραμμές γίνεται το έλα να δεις στη χώρα. Την ερχόμενη Παρασκευή, 18 του μήνα είναι η προθεσμία παράδοσης της αναφοράς του Διευθυντή Πληροφοριών για παρέμβαση ξένων πρακτόρων στις Αμερικάνικες εκλογές, η οποία προέρχεται από την εκτελεστική απόφαση του Προέδρου, συνταχθείσα το Σεπτέμβριο του 2018. Με βάση αυτή, ο Πρόεδρος Τραμπ αποκτά ενισχυμένες δυνάμεις κάθαρσης και δέσμευσης περιουσιών όλης της Cabal, καθώς και την έναρξη στρατιωτικών δικαστηρίων.

Για χάριν πληροφόρησης, η Sidney Powell, η δικηγόρος που κυνηγά τις υποθέσεις των εκλογών παράλληλα με την ομάδα του Τραμπ, διαχωρίστηκε από τις αρχικές μηνύσεις για τον εξής λόγο. Η ομάδα του Τραμπ κυνηγά τις υποθέσεις νοθείας ως Civil Case, ενώ η ίδια τις κυνηγά ως Criminal Case. Υπόψη ότι η ίδια η Sidney είναι δικηγόρος με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ άδεια, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει προσαγωγές για εθνική προδοσία.

Σήμερα ήρθε ένα άλλο κύμα πανικού στα ΜΜΕ, με την πλέον διασταυρωμένη βάση δεδομένων όλων των μελών του ΚΚΚ (Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας) να δημοσιεύεται. Στην Αυστραλία γίνεται χάος με τα στοιχεία να μπαίνουν σε πρωτοσέλιδα. Όλα τα υπόλοιπα εδώ Αμερική γίνονται από πλευράς "Οπτικής" για να δει ο κόσμος το τι δικτάτορες είναι οι Δημοκρατικοί και οι φασιστεροί. Μέχρι σήμερα έχει φτάσει ακόμη και το 37% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων να πιστεύουν ότι έγινε μεγάλη απάτη στις εκλογές. Η Καλιφόρνια κοντεύει να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια υπογραφές για απόλυση του κυβερνήτη Newsom. Το Michigan ετοίμασε πρόταση μομφής για την κυβερνήτη εκεί. Άλλοι άνθρωποι δημοσιοποιούν τις σχέσεις αξιωματούχων των πολιτειών με το ΚΚΚ.

Τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού στην Αμερική έχει μπει σε φάση πολιτικής ανυπακοής στα κλειδώματα της απάτης του κορωνοϊού. Στην περιοχή μου ο κόσμος αγνοεί τα μεγάλα κλειδώματα και η αστυνομία υποστηρίζει πλέον τους πολίτες.

Στο Michigan φασιστεροί αξιωματούχοι προσπάθησαν να φιμώσουν τα ευρήματα από την forensic analysis των συστημάτων Dominion, αλλά διέρευσαν τα στοιχεία και μαντέψτε ποιοι είναι εμπλεγμένοι. Σωστά. Η Κίνα! Η διαμόρφωση και "διόρθωση" (adjudication) των ψήφων έγινε Ευρώπη.

Βάσει συντάγματος και νομοθεσίας των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι ξεκινά εκτεταμένη εθνική έρευνα και το αποτέλεσμα των εκλογών εκμηδενίζεται αυτόματα. Επίσης, ο παρών πρόεδρος παραμένει στην προεδρία μέχρι την πλήρη εκκαθάριση των υπαιτίων. Μία παρόμοια υπόθεση υπήρξε το 1860, η οποία διήρκεσε για 5 ολόκληρα έτη. Μέχρι την ολοκλήρωση ο πρόεδρος παραμένει και δεν υφίστανται εκλογές. Μένει να δούμε εάν θα πάει μέχρι εκεί.

Απ'' όσο γνωρίζω, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Sealed Indictments (αν δεν κάνω λάθος, είναι περίπου 45.000), τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της νομικής έρευνας. Αυτό σημαίνει ότι πολύς κόσμος θα μπει φυλακή. Επίσης γνωρίζω ότι οι φυλακές του Γκουαντάναμο πήραν εντολή εδώ και καιρό να επεκταθούν ώστε να μπορέσουν να δεχτούν μεγάλο αριθμό φυλακισμένων "υψηλού προφίλ" με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι αποκαλυπτικές και πολλές χώρες του Δυτικού Κόσμου θ' ακολουθήσουν τα βήματα των ΗΠΑ. Η Αυστραλία ξεκίνησε ήδη.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη!

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/3_14.html

Υ.Γ.

Πραγματικά, ξέχασα ν' αναφέρω το PPI/PPP (Paycheck Protection Incentive/Program), με το οποίο στην ουσία χάριζε τα χρήματα στις επιχειρήσεις. Όπως επίσης ξέχασα ν' αναφέρω το ότι ο Τραμπ σήκωσε 6.6 εκατομμύρια ανθρώπους πάνω από το όριο της φτώχειας. Γενικά κατάφερε τη μεγαλύτερη πτώση της φτώχειας από την έναρξη του πολέμου κατά της φτώχειας το 1964.

Και για τους ψήφους, εδώ είναι να γελάς! Στην Καλιφόρνια, σκύλος υπηρεσίας (για άτομα με ειδικές ανάγκες) βρέθηκε να έχει ψηφίσει Μπάιντεν! Αυτό δήλωσε η ιδιοκτήτης του ζώου σε κάμερα. Μια γυναίκα έλαβε τρία επιστολικά ψηφοδέλτια για τις τρεις γάτες της. Θα μπορούσα να κάνω ανάλυση της ληστείας στις εκλογές για ώρες. Παρακολουθούσα ζωντανά τα δεδομένα από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου από 3 διαφορετικές πηγές κι εντόπισα σε πραγματικό χρόνο τη νοθεία (τις παράλογες μεταβολές των αριθμών) σε Michigan, Pennsylvania και Wisconsin.

Επίσης, να συμπληρώσω τον άνθρωπο στη συνέντευξη (αν και ναι, υπήρξαν και "δεκαδικοί" ψηφοφόροι!) κατά μέσο όρο τα Dominion έδιναν 1.26xBiden και 0.74xTrump. Αυτό επιπλέον του 5% που έδινε επιπλέον ψήφους στον Biden κατά βάση.

Στη Georgia, οι οπαδοί του Trump διαμαρτυρηθήκανε έξω από το σπίτι του κυβερνήτη της πολιτείας ντυμένοι ως ζόμπι! Αυτό για να δηλώσουν ότι οι αξιωματούχοι άφησαν νεκρούς να ψηφίσουν.

Η προθεσμία για τους εκλέκτορες είναι 14 Δεκεμβρίου, όχι 15. Επίσης η απόλυτη ημερομηνία για την ανακύρηξη του προέδρου είναι 20 Ιανουαρίου (κατά το σύνταγμα), όχι 6. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τα παρατράγουδα, αλλά θα γράψω βιβλίο! Μέχρι στιγμής έχω παρακολουθήσει ζωντανά πάνω από 45 ώρες ακροάσεων.

Κι ένα τελευταίο αξιοσημείωτο, αν δεν το έχω αναφέρει: Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (2 μέρες πριν την προθεσμία της εκτελεστικής απόφασης) υπάρχει ακρόαση στην επιτροπή εθνικής ασφαλείας με θέμα τις εκλογές. Αφήνω στη φαντασία σου να κάνεις τους συσχετισμούς! Στις 18 είναι η τελική προθεσμία της αναφοράς του διευθυντή πληροφοριών.

Επίσης το Fox News που αναφέρει ο άνθρωπος στο βίντεο (σχολιάζω καθώς ακούω), εξαγοράσθη από τη Disney, η οποία όπως ανέφερα και στο αρχικό μου email, ανήκει κατά 57% σε Κινεζικά κεφάλαια.
(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ )

Άντε... θα πω κι ένα τελευταίο, κάτι που όμως δεν έχω διασταυρώσει. Ο Τραμπ έχει γυρίσει το HAARP στην Κίνα τους τελευταίους μήνες και τους ξέσκισε στην κυριολεξία! Όσα έχω διασταυρώσει 100% είναι τα εξής. Στην Κίνα έχουν πνιγεί στις καταιγίδες και στις πλημμύρες. Έχουν γκρεμιστεί φράγματα, πόλεις έχουν γίνει λίμνες κι αυτή τη στιγμή υπάρχει απειλή λιμού με τις προμήθειες τροφίμων να έχουν πέσει κοντά στο μηδέν.

Τις προάλλες η Κίνα έστειλε αλιευτικά σκάφη στην Ταϊβάν, όπου και πιάστηκαν. Επίσης, άλλα 260 περίπου αλλιευτικά πήγανε μέχρι το Περού, όπου τα περίλαβε το ναυτικό της χώρας, το οποίο κι άνοιξε πυρ. Κι εδώ γελάμε. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας διέταξε το στρατό του να μαζευτεί και να φυλά τα σύνορα με την Κίνα μόλις πρόσφατα. Όλη η χερσαία γραμμή είναι γεμάτη από τανκ και αντιαεροπορικά στραμμένα προς την Κίνα. 

Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα της Κίνας από ένα τηλεοπτικό κανάλι αντιρρησιών Κινέζων (China In Focus / NTD) κι εκεί βλέπεις το τι συντριβή έχει υποστεί η οικονομία της Κίνας. Γι' αυτό και πάνε προς πόλεμο, γιατί δε θα έχουν άλλη ευκαιρία.

Και το τελικό ξεθέωμα της Κίνας, που θα τους ρίξει σε ολοκληρωτικό λιμό.

Η Αμερική ετοίμασε ειδικό στόλο για να κυνηγά Κινέζους αλιείς που έχουν αδειάσει τις θάλασσες από ψάρια. Οι επιχειρήσεις ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες. 

Comments