@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

4.12.20

Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού εξετάζει ο ΠΟΥ


 Τη χρήση «ηλεκτρονικού πιστοποιητικού εμβολιασμού» εξετάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για τα ξίδια εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, δήλωσε αξιωματούχος του ΠΟΥ, προσθέτοντας ότι ο Οργανισμός προτρέπει τις χώρες να μην εκδώσουν «διαβατήρια ανοσίας», για όσους έχουν αναρρώσει από την Covid-19.

«Παρακολουθούμε πολύ στενά τις δυνατότητες της τεχνολογίας στη μάχη κατά της Covid-19 και μια από αυτές αφορά το πώς θα συνεργαστούμε με τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού»,», ισχυρίστηκε ο αξιωματούχος.

http://www.dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.