“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ


Καλημέρα από Αμερική,-http://kerberos-hellas.blogspot.com

Κατ' αρχήν έχουμε επικοινωνήσει παλαιότερα στο παρελθόν (Hellenian).

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθώ στενά τα τεκταινόμενα στη χώρα και ομολογώ ότι προετοιμαζόμαστε για πιθανά δεινά.

Το μήνυμα αυτό είναι τεράστιο και συμπυκνωμένο, οπότε πιάστε ένα καφεδάκι και ξεκινάμε!

Κατ’ αρχήν, θα ξεκινήσω με το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη απάτη στις εκλογές. Το αναγνωρίζει πάνω από το 50% των Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένου ενός 30% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων. Αλλά αυτό δεν είναι το βασικό θέμα αυτού του μηνύματός μου.

Υπάρχουν πολλά θέματα προς ανάπτυξη, τα οποία θα προσπαθήσω να συμπτύξω μέσα σε αυτό το μήνυμα. Κατ’ αρχήν, οι εκλογές ήταν παγίδα από την πλευρά του Τραμπ. Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μέλος μιας συμμαχίας, παρόμοια με την ΟΕΑ, η οποία είναι αποφασισμένη – κι έχει πάρει τα ηνία – να συντρίψει τους “επιβήτορες” της ανθρωπότητας. Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια.

Τα νέα μου είναι “φορτωμένα”, οπότε ζητώ συγνώμη εάν κάποια δεν εμφανιστούν σε χρονολογική σειρά.

Εξηγούμαι

Η πρώτη τετραετία του προέδρου Τραμπ ήταν μία “αναγνωριστική πτήση”, όπου είδε κι αναγνώρισε το πρόσωπο του πραγματικού εχθρού της ανθρωπότητας. Του Κομμουνιστικού Κινήματος της Κίνας και απογόνους της Δυναστείας της Χονγκ. Ήδη η Αμερική έχει γυρίσει το κεφάλι και κοιτά τις σαύρες κατάματα. Η κυβέρνηση Τραμπ έβαλε ένα σκασμό περιορισμούς και φόρους στην Κίνα της τάξεως των εκατοντάδων δις δολαρίων. Αλλά δεν τελειώνει εκεί.

Ξέφυγε από πάρα, μα πάρα πολλούς το κάτωθι γεγονός, κάτι για το οποίο ενημερώθηκα μόλις σήμερα.

Οι ενημερωμένοι άνθρωποι γνωρίζουν πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα και πώς έχει σκλαβώσει τους λαούς μέσω των κεντρικών τραπεζών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η πατρίδα μας το έχει νιώσει στο πετσί της. Όπως η Ευρώπη έχει την ECB (European Central Bank), έτσι και η Αμερική έχει το Federal Reserve. Και οι δύο οργανισμοί είναι ιδιωτικοί, και οι οποίοι δανείζουν κράτη, είτε απ’ ευθείας, είτε μέσω τρίτων τραπεζών. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα οι τοπικές τράπεζες δανείζονται με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και τα χρήματα αυτά τα δανείζουν στην Ελληνική κυβέρνηση με 10 φορές μεγαλύτερο επιτόκιο.

Τον περασμένο Μάρτιο του 2020, ο Τραμπ έκανε μία μεγάλη μανούβρα.

Χρησιμοποιώντας τις ασφάλειες συναλλαγών (νόμος χρηματοδοτήσεων του κράτους) κι “ένωσε” το υπουργείο οικονομικών (Treasury) με το Federal Reserve. Ο τρόπος με τον οποίο το έκανε, στην ουσία μετέτρεψε το υπουργείο σε ιδιοκτήτη του Federal Reserve. Στην ουσία, κρατικοποίησε το μεγαλύτερο όπλο των τραπεζιτών και των προδοτών ανά τον πλανήτη. Πρόεδρος του Federal Reserve αυτή τη στιγμή είναι ο ίδιος ο Τραμπ. Όλοι οι προδότες παγκοσμίως έχουν αφρίσει, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχασαν ολοκληρωτικά τον οικονομικό πόλεμο ενάντια στην Αμερική. Το αρχικό άρθρο είναι εδώ:

https://finance.yahoo.com/news/feds-cure-risks-being-worse-110052807.html

Αλλά τα νέα μου δεν τελειώνουν εδώ.

Οι οικονομικός ακρωτηριασμός της Κίνας και των elite ήταν ένα από τα χτυπήματα του προέδρου Τραμπ και της συμμαχίας του. Η Κίνα, βάσει επισήμων στοιχείων, αυτή τη στιγμή έχει 330% δημόσιο χρέος. Αυτό είναι διασταυρωμένο από αντιρρησίες Κινέζους επιστήμονες και οικονομολόγους, κι έχει δημοσιευτεί στο δίκτυο NTD. Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι, οι οποίοι εγκατέλειψαν την Κίνα κι έχουν δώσει τεράστιες πληροφορίες στην Αμερική. Εντελώς διαφορετικό από τους Κινέζους κατάσκοπους, οι οποίοι τρέχουν να σωθούν και φεύγουν από την Αμερική. Το περασμένο Καλοκαίρι, περίπου 1000 πράκτορες της Κίνας έφυγαν από την Αμερική, γιατί μπήκαν σε στόχαστρο.

Επόμενο

Όπως ανέφερα στην αρχή, οι εκλογές ήταν μία παγίδα για την ελίτ. Το μέγεθος της παγίδας ήταν τόσο γιγαντιαίο, που πιάστηκε κι ο Σόρος μέσα. Στην ουσία άφησαν επίτηδες τις εκλογές να γίνουν όπως έγιναν, με όλες τις απάτες, γιατί ο Τραμπ και η ομάδα του τους την είχαν στημένη. Και συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία για να τους μαγκώσει όλους. Ήδη το Γκουαντάναμο κάνει επεκτάσεις στις φυλακές για τρόφιμους “υψηλού προφίλ”. Μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 45.000 ασφαλισμένα εντάλματα (sealed indictments) υψηλόβαθμων προσώπων. Αυτά αναμένονται να δημοσιοποιηθούν μετά τη λήξη των δικαστηρίων ενάντια στους απατεώνες και την ελίτ. Η δημοσιοποίηση αυτή θα προκαλέσει άμεσες συλλήψεις των συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία θα βρεθούν ξαφνικά στα δικαστήρια με βουνά αποδείξεων εναντίον τους. Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αθωωθεί κανένας τους.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ απέλυσε ένα σκασμό προδότες και υπάλληλους του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (ΚΚΚ) από υπηρεσίες του στρατού και των πληροφοριών. 

Επίσης απέλυσε 11 “παλαιά” γεράκια, συμβούλους αμυντικής πολιτικής του Πενταγώνου. Μέσα σε αυτούς που έφαγαν κλωτσιά είναι η Αλμπράιτ και ο Κίσσινγκερ. Ο λόγος είναι για να μη μπορούν να μπούνε μέσα στο Πεντάγωνο και να κλέψουν “νόμιμα” πληροφορίες και να τις μεταδώσουν στην ελίτ και το ΚΚΚ.

Αυτά είναι το πρώτο κομμάτι της καταιγίδας με το οποίο ο Πρόεδρος Τραμπ απαντά στους δυνάστες. Γι’ αυτό και τα μήντια εδώ, καθώς και πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις (βλέπε Μέρκελ) είναι εναντίον του. Οι τραπεζίτες στην Ελβετία έχουν χεστεί σε τέτοιο βαθμό, που έχουν βουλώσει οι τουαλέτες και τους έχει τελειώσει το χαρτί. Αυτό για δύο λόγους. Πρώτον, κρατούν χρήματα από εγκληματικές πράξεις, και δεύτερον, πολλοί από αυτούς είναι εμπλεγμένοι σε παιδική πορνεία. Και ο Τραμπ έχει ορκιστεί να διαλύσει όλα τα δίκτυα διακινητών παγκοσμίως.

Η ελίτ ήθελε να φέρει στη ζωή μας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω ενός μεγάλου πολέμου. Το πρόβλημα είναι ότι ο Τραμπ τους τάπωσε εκεί. Και ναι, η κυβέρνησή του είναι εγκάθετα ενάντιοι στην Τουρκία. Τον Ερντογάν τον έχουν γραμμένο και χεσμένο. Γι’ αυτό και ο Πομπέο δεν πάτησε πόδι στην Τουρκία. Επίσης, όταν οι Τούρκοι έκαναν τον καμπόσο στην Ελλάδα, ο Τραμπ έστειλε για δήθεν ελλιμενισμό ένα ολόκληρο αεροπλανοφόρο στην Αλεξανδρούπολη.

Το θέμα με τον μεγάλο πόλεμο είναι ότι ο Τραμπ τους την έφερε κι εκεί. Και τ’ αποτελέσματα τα βλέπουμε με συμφωνίες πρωτοφανούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Αυτά τα βήματα, που είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ανάγκασαν την ελίτ να βρούνε άλλον τρόπο. Ειδικά μετά το Νταβός, όπου ο Τραμπ έκανε την προσπάθεια να προωθήσει ένα νέο σύστημα οικονομίας και κοινωνίας με επίκεντρο τον άνθρωπο, και τον ΟΗΕ, όπου ο Τραμπ τους είπε “το μέλλον δεν ανήκει στην παγκοσμιοποίηση αλλά στους πατριώτες”, ο COVID απελευθερώθηκε.

Η ελίτ αυτή τη στιγμή έχει μόνον την πανδημία. Μία πανδημία με επιβιωσιμότητα πάνω από 99.6% και πολλαπλές θεραπείες ήδη διαθέσιμες. Αλλά την προωθούν για να κρατήσουν το φόβο ενεργό και να δώσουν στις σκλαβωμένες κυβερνήσεις την ευκαιρία να επιβληθούν στους πληθυσμούς των. Αυτό που παρατηρώ στην Ελλάδα είναι ότι ο κόσμος εκεί έχει καταπέσει. Το βήμα αυτό είναι για την προετοιμασία για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή το λεγόμενο The Great Reset. Αυτό μπορείτε να το δείτε στο site του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. 

Το συγκεκριμένο σχέδιο παρουσιάστηκε εκτενώς και βιαστικά (λόγω των κινήσεων Τραμπ) τον περασμένο Ιούνιο και αναμένεται να συζητηθεί στο Νταβός τον ερχόμενο Ιανουάριο. Αυτό σε συνδυασμό με την δήθεν (νομίζουν) ορκωμοσία του Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου του 2021, θαρρώ πως είναι αρκετό να σας κάνει να δείτε τους συσχετισμούς.

Ο σκοπός του The Great Reset είναι να επέλθει μία τέτοια τεράστια οικονομική καταστροφή, ώστε ο κόσμος να ζητήσει βοήθεια με κάθε κόστος. Το κλείσιμο των οικονομιών των χωρών λόγω της ψευτοπανδημίας εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Το επόμενο βήμα θα είναι να περάσει η εξουσία στις εκάστοτε κυβερνήσεις καθώς θα ετοιμάζεται η νέα παγκόσμια κυβέρνηση. Οι πολίτες θα πληρώνονται επιδόματα πείνας, για να μην πεθάνουν, από το κράτος. Σε δεύτερο βήμα θα δοθεί η “επιλογή” σε κάθε πολίτη να διαγραφούν όλα τα χρέη του, με τον όρο να παραδώσει όλη του/της την περιουσία, καθώς και το δικαίωμα να έχει οτιδήποτε στ’ όνομά του/της. Στη συνέχεια όλα τα χρήματα θα διαγραφούν παγκοσμίως και θα περάσουν σε ψηφιακό επίπεδο (με τα BitCoin, Etherium κτλ ως ένα ενδιάμεσο σταθμό). Εκεί θα δημιουργηθεί η κλάση των σκλάβων, που θα παρέχουν “υπηρεσίες” και αγαθά για τη μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση. Μια δυστοπία.

Επίσης, τα ταξίδια δε θα επιτρέπονται σε άτομα που δε θα έχουν “διαβατήριο υγείας”. Αυτό σημαίνει ότι όσοι είναι να βγαίνουν ακόμη κι από τις πόλεις τους, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Κι όπως θα γνωρίζετε, τα νέα εμβόλια είναι τύπου mRNA, που σημαίνει ότι εισβάλουν στο γενετικό κώδικα του ανθρώπου με ότι αυτό επιφέρει.

Υπόψη, ο Τραμπ είναι υπέρ των ασφαλών θεραπειών και όχι υπέρ του εμβολιασμού. Το ότι το έβγαλε τόσο σύντομα, το έκανε για λόγους δημοσίας εμφάνισης και να νικήσει την προπαγάνδα της ελίτ και των φασιστερών. Το κατάφερε κι έχει απαλείψει το φόβο από τους Αμερικανούς. Αν δείτε και στις ειδήσεις, οι Αμερικανοί “γράφουν” τις εντολές των προδοτών κυβερνητών και βγαίνουν έξω. Και οι περισσότεροι αστυνομικοί λένε “να πάνε στο διάολο οι δικτάτορες, δε θα εκτελέσουμε τις εντολές τους”.

Θα μπορούσα να επεκταθώ πολύ περισσότερο και με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ήδη το μήνυμά μου έχει γίνει μακροσκελές.

Αυτή τη στιγμή τι γίνεται;

Έχουμε την κατάληξη των εκλογών και τον εκτοπισμό όλων των προδοτών ταυτόχρονα. Γνωρίζω όλη τη νομική και συνταγματική διαδικασία για το πώς ο Πρόεδρος Τραμπ δύναται άνετα να κρατήσει την εξουσία, αλλά για λόγους… συντομίας, δε θ’ αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ήδη με πρωτοπόρο την πολιτεία του Τέξας, συνολικά 21 πολιτείες έχουν ξεκινήσει μήνυση ενάντια σε πολιτείες κλειδιά για τις εκλογές. Αυτό πήγε κατ’ ευθείαν στο Ανώτατο Δικαστήριο. Θα είναι μέσω δικαστικής οδού; Θα είναι μέσω νομοθετικής (οι νομοθέτες έχουν τη δυνατότητα ν’ ανατρέψουν τ’ αποτελέσματα σε τοπικά επίπεδα); Μέσω του συνταγματικού Insurrection Act; Θα δείξει, αλλά ο Τραμπ θα παραμείνει Πρόεδρος.

Αυτή τη στιγμή η Αμερική παίρνει στρατιωτικά αμυντική στάση. Βάσει πολλαπλών ενδείξεων, αναμένεται εισβολή από Κίνα. Κινήσεις στρατιωτών και η επιστράτευση κι επανεκπαίδευση ενός εκατομμυρίου εφεδρειών από την Άνοιξη, δείχνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. 

Σε ανατολική και δυτική ακτή, αεροπλανοφόρα έχουν αρχίσει περιπολίες τις τελευταίες μέρες.

Ο Πρόεδρος Τραμπ αυτή τη στιγμή έχει ολόκληρο το στρατό με το μέρος του. Ήδη το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι παύει να υποστηρίζει την CIA και κόβεται η μαύρη χρηματοδότησή τους, μιας και θεωρείται πολλαπλώς υπεύθυνη για τα δεινά της χώρας. Επίσης, ο Τραμπ και η ομάδα του πήραν τον έλεγχο της NSA μακριά από την ελίτ.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των διαμαχών για τις εκλογές, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν πολεμικές συρράξεις εντός του εδάφους των ΗΠΑ. Αυτό αναμένεται ίσως ως μία απόπειρα του ΟΗΕ για την απομάκρυνση του Τραμπ (ως δήθεν δικτάτορα) ή μία απ’ ευθείας επίθεση της Κίνας και της Ρωσίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος Τραμπ είναι η μεγάλη ελπίδα όχι μόνον για την Αμερική, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γι’ αυτό κι έχει λυσσάξει όλο το κατεστημένο εναντίον του, μαζί με τις μεγάλες “πλατφόρμες” όπως Twitter, Facebook, Alphabet (Google/YouTube). Η λογοκρισία και η αφαίρεση άρθρων έχει ξεπεράσει τον επικό αριθμό των 300 εκατομμυρίων. Το YouTube μόνο “έριξε” πάνω από 6000 κανάλια. Εν ολίγοις, εδώ γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα.

Αναμένουμε αναταραχές.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη. Το φως θα νικήσει. Κι όταν γίνει, τότε ο ίδιος ο Τραμπ θα διατάξει την απελευθέρωση όλων των ντοκουμέντων για το τι συμβαίνει κι εκτός Γης.

Εάν αποφασίσετε να δημοσιεύσετε αυτό το κείμενο, θα σας παρακαλούσα να μη συμπεριλάβετε τ’ όνομά μου. Εδώ η ελίτ και τα πιόνια τους έχουν ξεσκιστεί σε απειλές θανάτου ενάντια σε πολύ κόσμο. Όλες οι πληροφορίες που σας αποστέλλω είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εξελίξεων τους τελευταίους 9 μήνες.

Σας χαιρετώ.

Comments