@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

11.12.20

ΟΙ πράκτορες που λειτουργούν κάτω από αριστερή κάλυψη


 Λειτουργούν κάτω από (ΚΑΛΥΨΗ) που μεταμφιέζει τους στόχους μας όχι μόνο για το κοινό και τις ομάδες-ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

Για παράδειγμα πολλοί πράκτορες ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ —-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ-—– και οδηγούνται να πιστέψουν πως η υπηρεσία ή τουλάχιστον το τμήμα τους, ειλικρινά αλλά μυστικά υποκινείται από την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…


Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απόλυτος ΣΤΟΧΟΣ της υπηρεσίας τους είναι να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ σε –(Παραγωγικές)- κατευθύνσεις, αν και δεν μπορούν πάντα να δούν πως οι δικές τους επιχειρήσεις ταιριάζουν μ’ αυτούς τους υποτιθέμενους ΣΤΟΧΟΥΣ…


Άλλοι πράκτορες με –αριστερή κάλυψη- και δεξιές προτιμήσεις ενθαρρύνονται να πιστεύουν πως η υπηρεσία απλά –καταγράφει- αυτούς που έχουν τάση στη βία ή τις ανατρεπτικές ομάδες ώστε να προστατεύσει το κοινό. Όταν ζητείται από τέτοιους πράκτορες να συμμετέχουν ή ακόμη και να ηγηθούν ριζοσπαστικών δραστηριοτήτων, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσουν πλήρως και να καταστρέψουν την οργάνωση για το καλό της χώρας.


Αυτή η περίπτωση είναι πολύ σπάνια… Σπαταλάμε πολύ λίγα ή σχεδόν καθόλου χρήματα για προστατεύσουμε το (ΛΑΟ) ή να παράσχουμε άμυνα στο -*Έθνος*- …


Τους πράκτορες που λειτουργούν κάτω από –δεξιά κάλυψη- τους χειριζόμαστε με συμμετρικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.