@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

13.12.20

ΝΕΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-Μέλη των δημοκρατικών με πράκτορες της ΚΙΝΑΣ


Καλημέρα στους απανταχού Έλληνες!


ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Βλέποντας το ηθικό να αιμορραγεί και μετά από κλήση του αξιότιμου κατόχου της παρούσας ιστοσελίδας, θα συνεχίσω την αναφορά μου για όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Θα ξεκινήσω με ένα σχόλιο. Ανεξάρτητα το τι φωνάζουν οι φασιστεροί, οι ΗΠΑ είναι μια καταπληκτική χώρα με ανθρώπους που λατρεύουν την Ελλάδα. Εάν μάλιστα δηλώσεις ότι αγαπάς την Αμερική, κάνουν τα πάντα. Αυτό ισχύει 100% για το πλήθος του Προέδρου Τραμπ, όπως επίσης ισχύει και για τον ίδιο. Τη στιγμή που τους συμπαραστέκεσαι ηθικά, δεν το ξεχνούν. Από την πλευρά των Δημοκρατικών υπάρχουν αρκετοί Σάξονες, οι οποίοι ενστικτωδώς δε μας χωνεύουν. Το ίδιο συμβαίνει και μ’ εμάς προς αυτούς. Πείτε το γενετικό, πείτε το ενεργειακό, το θέμα είναι πως ισχύει. Και ως… “θαύμα” οι περισσότεροι εξ αυτών είναι υπέρ της ελίτ.

Για να μπούμε λίγο στα ύδατα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ξεκινώντας από το Facebook, θα πρέπει να έχετε ακούσει για τα επικά επίπεδα λογοκρισίας που γίνονται. Ειδικά εδώ στην Αμερική γίνεται το έλα να δεις. Οι ανεξάρτητοι “Fact Checkers” που εμφανίζονται σε άρθρα που αντιδρούν στον Μπάιντεν (το μπιντέ) και τους Δημοκρατικους, είναι στην ουσία ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), οι οποίες κατά ένα σημαντικό μέρος χρηματοδοτούνται από το ΚΚΚ (Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας) μέσω της Κινεζικής εφαρμογής Tik-Tok. Αυτό έχει ήδη αποκαλυφθεί και υπάρχει εκτενείς έρευνα των υπηρεσιών. Μάλιστα το ίδιο το Tik-Tok βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση απο-μετοχοποίησης των Κινέζων. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα πρέπει να πουληθεί σε εταιρία καθαρά Αμερικανικών συμφερόντων, διαφορετικά θ’ απαγορευτεί. Τους τελευταίους μήνες υπάρχει τεράστια νομική δραστηριότητα γύρω από το θέμα και τώρα βρίσκεται στην περίοδο παράτασης. Το πρώτο ενδιαφέρον αγοράς της εφαρμογής έχει έλθει από τη Microsoft του “χαμογελαστού” Bill Gates.

Επομένως εάν βλέπετε Fact Checkers, να ξέρετε ότι προέρχονται από την Κίνα. Κι εκεί ξεκινά και η πρόσφατη “ιστορία” του επικεφαλή του Facebook.

Ο ίδιος ο Zuckerberg, παντρεμένος με την Κινέζα Priscilla Chan, χρηματοδότησε ΜΚΟ με $350+50 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά εκλογικού υλικού και τις πληρωμές αξιωματούχων των εκλογών. Ως εκ “θαύματος” όλα τα χρήματα πήγαν στις πολιτείες και κομητείες οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι υπό μήνυση για νοθεία, απάτη και αντισυνταγματικότητα. Συγκεκριμένα πήγαν σε Georgia, Pennsylvania, Michigan & Wisconsin, καθώς και σε Arizona και Nevada (όπου κι εκεί μαίνονται μηνύσεις). Για να πάρετε μια ιδέα, αυτή τη στιγμή 48 πολιτείες μηνύουν το Facebook.

Παρόμοιες μηνύσεις απειλούν και τη Google λόγω μονοπωλίου του διαδικτύου και των διαφημίσεων, κάτι που αναμένεται να επεκταθεί λόγω της λογοκρισίας του YouTube. Και οι δύο εταιρίες ανήκουν στη μητρική Alphabet.

Στη συνέχεια έρχεται το Twitter, για το οποίο δεν έχει ακουστεί ακόμη κάτι, αλλά αναμένεται να υποστεί τεράστιες ζημιές. Τους περασμένους μήνες, η παλαιότερη εφημερίδα και 4η σε κυκλοφορία στις ΗΠΑ, η New York Post, αποκάλυψε ένα τερατώδες σκάνδαλο της οικογένειας Μπάιντεν και τις σχέσης της με Κινεζικά κεφάλαια και πληρωμές από Ρωσία, Ουκρανία, Καζακστάν και αλλού. Δωροδοκίες και εκβιασμοί. Το Twitter απέρριψε τη δημοσίευση του άρθρου και κλείδωσε το λογαριασμό της εφημερίδας για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Θα μου πείτε “γιατί δεν έγινε τίποτα μέχρι τώρα”; Κι έχετε δίκιο. Βλέπετε, τη δεκαετία του 90, όταν τα κοινωνικά μέσα άρχιζαν να πρωτο-εμφανίζονται, δημιουργήθηκε ένας νόμος προστασίας γνωστός ως Section 230. Αυτός προστατεύει τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων, καθιστώντας υπεύθυνους τους χρήστες που ανεβάζουν πιθανώς παράνομες ή επιθετικές δημοσιεύσεις. Ωστόσο, από τη στιγμή της λογοκρισίας, οι πλατφόρμες αυτές στην ουσία λειτουργούν ως εκδότες. Αυτό στην ουσία αναιρεί τις προστασίες της πλατφόρμας και καθιστά τα ίδια τα μέσα ευάλωτα σε μηνύσεις. Τελευταία πάρθηκε απόφαση αναδιάρθρωσης ή ακόμη και ακύρωσης του Section 230. Από τη στιγμή που θα γίνει, θα πάρει και θα σηκώσει όλες τις πλατφόρμες λογοκρισίας.

Δύο φορές ήδη ο Zuckerberg και ο Dorsey (Twitter) παρουσιάστηκαν ενώπιον της βουλής (Senate Committee) για απολογία. Ο Dorsey άφησε τόσο μακρύ μούσι, που το παρατσούκλι του εδώ στην Αμερική είναι πλέον Ρασπούτιν. Στην ουσία οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές τους ισοπέδωσαν και τους δυο στις ακροάσεις (τις είδα ζωντανά) κι ένας θεός ξέρει τι τους περιμένει στην πορεία.

Μιλώντας για παρέμβαση Κινέζων του ΚΚΚ, οι Δημοκρατικοί θάβονται μέρα με τη μέρα, καθώς ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι οικονομικές τους διασυνδέσεις με Κινεζικά χρήματα. Μάλιστα δύο εκ των στελεχών τους (πέραν του Μπάιντεν) είχαν σχέσεις απ’ ευθείας με κατασκόπους. Ο ένας είναι ο βουλευτής Swalwell, μέλος της επιτροπής ασφαλείας και πληροφοριών, ο οποίος διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με την Fang Fang (με Αμερικανικό ψευδώνυμο Christine Fang), επιβεβαιωμένη κατάσκοπο του ΚΚΚ. Η άλλη είναι η βουλευτίνα γριά Feinstein, η οποία είχε ως οδηγό και προσωπικό βοηθό για 20 χρόνια ανώτατο στέλεχος του ΚΚΚ.

Η BLM (Black Lives Matter) καθώς και η Αντίφα βρέθηκαν να χρηματοδοτούνται από την Κίνα μέσω δύο ΜΚΟ. Στην πορεία μπήκαν και μεγάλες εταιρίες στη χρηματοδότηση, από την οποία μόνον το 6% πηγαίνει στη λεγόμενη “υποστήριξη” των μαύρων. Μπορείτε άνετα να σκεφτείτε πού πηγαίνουν τα υπόλοιπα. Στο κάτωθι σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε ποιες εταιρίες τους χρηματοδότησαν.

https://thefederalist.com/2020/07/13/these-fortune-500-companies-donated-to-the-marxist-anti-capitalism-black-lives-matter-foundation/

Βέβαια αυτές οι δύο οι ομάδες είναι απλά προβοκάτορες. Ο στόχος των Δημοκρατικών είναι να δημιουργήσουν εμφύλιο, για τον οποίο ανώτατος αξιωματούχος υπηρεσίας πληροφοριών (δεν ανέφερε τ’ όνομά του) ενημέρωσε ότι οι φαστιστεροί έχουν ήδη παραστρατιωτικούς έτοιμους. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στρατευμάτων εντός των ΗΠΑ, καθώς και η τελευταία επιστράτευση ενός εκατομμυρίου εφέδρων την περασμένη Άνοιξη.

Μέσα σε αυτό το χάος υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας που παρουσιάζονται. Ορισμένες εξ αυτών είναι όντως αποκαλύψεις, αλλά υπάρχουν και άλλες οι οποίες είναι εντελώς για τα μπάζα. Πιθανώς θα έχετε ακούσει ή διαβάσει για τους “Q” ή αλλιώς γνωστούς ως “Qanon”. Πρόκειται για μια αρχικά μικρή ομάδα, η οποία ξεκίνησε από την NSA κι έχει πατριωτικό σκοπό και ξεκίνησε αρχικά να κυνηγά τα κυκλώματα παιδεραστίας και διακίνησης παιδιών. Η υπόθεση είναι γνωστή ως PizzaGate. Το Hollywood έχει λυσσάξει μ’ αυτούς, και ειδικά οι ατζέντηδες και ορισμένες εταιρίες, γιατί είναι υπεύθυνοι κατά κράτος για παιδεραστία. Παρομοίως το Hollywood έχει λυσσάξει με τον Τραμπ, ο οποίος με το που έγινε Πρόεδρος, ορκίστηκε να εξαρθρώσει όλα τα παγκόσμια κυκλώματα παιδεραστίας και διακίνησης ανθρώπων. Μπορείτε να το δείτε και από την υπόθεση του Epstein, τον οποίον και μπουζουριάσανε. Βέβαια τον “αυτοκτόνησαν” στη φυλακή για να μη μιλήσει. Τα κυκλώματα αυτά συνδέονται με οργανισμούς που ανήκουν στην οικογένεια Clinton. 

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Chelsey Clinton, η κόρη του Bill και της Hillary έχει παντρευτεί τον ανηψιό του George Soros.

Οι Δημοκρατικοί προσπαθήσανε να “μαγκώσουνε” τον Πρόεδρο Τραμπ με τον Epstein, αλλά αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκεί ανέφεραν ότι ο Τραμπ αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε σχέση με παιδιά και ότι παρουσιάστηκε ως αηδιασμένος.

Πίσως στους “Q”. Λόγω της δραστηριότητάς της, πολλοί πολίτες άρχισαν να τροφοδοτούν με μαρτυρίες για το τι γίνεται με την παιδεραστία καθώς και με άλλα θέματα εθνικής ασφάλειας. Μέσα σ’ αυτούς μπήκαν και “πυροβολημένοι”, οι οποίοι τη θεώρησαν ως την ιδανική πλατφόρμα για να εκτοξεύσουν βλακείες δίχως προηγούμενο. Επομένως, όταν διαβάζετε για τους “Q”, βάλτε τη σκέψη σας να δουλέψει λογικά και με την απαραίτητη κριτική. Δεν είναι όλα αληθή.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους γνωστούς Anonymous. Βέβαια δεν ήταν ομάδα, αλλά ένας χαμηλόβαθμος υπάλληλος του υπουργείου αμύνης, τον οποίο και πιάσανε πριν από μερικούς μήνες.

Ας πάμε στον ίδιο τον Πρόεδρο Τραμπ. Με βάση τα όσα είδα, διάβασα κι άκουσα εδώ στην Αμερική, ο Πρόεδρος αυτός έχει ένα σκοπό. Να επιστρέψει την κυριαρχία της κυβέρνησης πίσω στο λαό. Και το έχει αποδείξει κατά κράτος. Έχει βάλει στο στόχαστρο όλη την ελίτ και από τη στιγμή που θα επανεκλεγεί, θα τους σαρώσει όλους. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ίδιος είναι μέλος μιας συμμαχίας για να τελειώσουν το σκότος μια και καλή. Η ΟΕΑ, την οποία και παραδέχομαι για την απίστευτη δουλειά που έχει κάνει, συμπεριλαμβανομένης και της αποκωδικοποίησης της Αρχέτυπης γλώσσας, η οποία αποκάλυψε το σχέδιο των δυναστών μας, έχει αναφέρει στο παρελθόν την ύπαρξη της ΟΠΛΑ (Ομάς Πλανητικής Αποκαταστάσεως). Βάσει των όσων έχω δει, ο Τραμπ ανήκει είτε εκεί, είτε σε οργανισμό παράλληλο. Και θα σας δώσω μια μικρή ιστορία πριν μπω στα παρόντα θέματα.

Το 1991 η Αμερικάνικη κυβέρνηση είχε παρατήσει τους στρατιώτες της μετά τον πόλεμο του Ιράκ. Μετά από μήνες στο δρόμο, ξαφνικά ήρθε ένα κονβόι λεωφορείων, τα οποία πήραν τους στρατιώτες και τους πήγαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμενε ένας στόλος ιδιωτικών αεροπλάνων να τους γυρίσει στην πατρίδα. Ο ιδιοκτήτης των αεροπλάνων ήταν ο Τραμπ. Ο ίδιος τους είπε “απλά πληρώστε τα καύσιμα, τίποτε άλλο”. Σε κάθε γιορτή, ο Τραμπ επισκέπτεται τους στρατιώτες και γιορτάζει μαζί τους στις εμπόλεμες ζώνες. Καταλαβαίνετε γιατί ο στρατός τον λατρεύει.

Ότι κι αν ακούτε στα Ελληνικά ΜΜΕ και από τις “διασημότητες” για τον Τραμπ, μην τα πιστεύετε. Ο άνθρωπος δεν είναι τέλειος, αλλά είναι μαχητής για το φως και για όλους μας. Πιστεύει στη συνεργασία των λαών αλλά υποστηρίζει εγκάθετα την ανεξαρτησία των κρατών και των λαών να ορίζουν τη μοίρα και τη ζωή τους.

Ο Τραμπ και ο κοντινός τους φίλος και υπουργός εξωτερικών Πομπέο δε χωνεύουν τον Ερντογάν με τίποτα. Μάλιστα ο Πομπέο είπε, εξαγριωμένος, στη Μέρκελ (αν θυμάμαι καλά): “Μαζέψτε τον Ερντογάν γιατί θα γίνει το έλα να δεις”.

Όσον αφορά τη χώρα και τους ανθρώπους της, ο Τραμπ έκανε τα εξής:

Πέτυχε την ολοκληρωτική ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας. Από τα τέλη του 2018 η Αμερική είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κι εξαγωγέας πετρελαίου και φυσικού αερίου στο κόσμο. Το κόστος καυσίμων έπεσε κατά 50% και το κόστος ρεύματος κατά περίπου 40% με 60% ανάλογα με την πολιτεία (με τα ίδια λεφτά που θέρμαινες και φώτιζες ένα μεσαίο διαμέρισμα, τώρα φωτίζεις και θερμαίνεις ολόκληρο σπίτι).

Η ανεργία έπεσε στο 5.4% και δημιουργήθηκαν ζώνες ευκαιρίας και απασχόλησης των μαύρων και των λατίνων με επιπλέον επιχορηγήσεις και χρηματοδοτήσεις από το κράτος (το επόμενο βήμα είναι η χρηματοδότηση των μειονοτήτων με επιπλέον $800 δις).

Έριξε τις τιμές των φαρμάκων (π.χ. το μηνιαίο κόστος ινσουλίνης για διαβητικούς έπεσε από τα $200 στα $35) κι έριξε το κόστος ασφάλισης, αφαιρώντας τα πρόστιμα για όσους όσους δε μπορούσαν ν’ ασφαλιστούν (οι προηγούμενοι έριχναν πρόστιμα στη φορολογία).

Έριξε τη φορολογία στους πολίτες με αποτέλεσμα η μέση οικογένεια να γλιτώνει από $2000 έως $6000 δολάρια το χρόνο σε φόρους. Έριξε τη φορολογία των επιχειρήσεων από το 37% στο 21% με αποτέλεσμα να επέλθει μπαράζ προσλήψεων παντού και καταιγισμός από bonus προς όλους τους καλούς εργαζόμενους.

Επέβαλε το First Step στην αναδιάρθρωση τους συστήματος δικαιοσύνης, επιστρέφοντας στις οικογένειές τους ανθρώπους, οι οποίοι είχαν φυλακιστεί (για χρόνια) για απλή κατοχή μαριχουάνα. Το Δεύτερο Βήμα αφορά τη στρατηγική της Μη Διάλυσης της Οικογένειας των μειονοτήτων και ειδικά των μαύρων της Αμερικής (είναι μεγάλο κομμάτι που κατάφερε η φασιστερά, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση στις μονογονικές οικογένειες).

Ενδυνάμωσε το διαλυμένο στρατό των ΗΠΑ με νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό και έδωσε μεγάλη φροντίδα και προσοχή στους στρατιώτες. Απέλυσε δεκάδες χιλιάδες αργόσχολους στη στρατιωτική υγεία, οι οποίοι πέταγαν στο δρόμο τους βετεράνους και τσέπωναν τα χρήματα που δινόταν για την περίθαλψή τους. Επίσης ξεκίνησε προγράμματα επανένταξης των βετεράνων στο εργατικό δυναμικό μ’ επιπλέον χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων που τους προσλάμβαναν.

Επέβαλε οικονομικό πόλεμο ενάντια στην Κίνα και με τις ταρίφες που έθεσε, χρηματοδότησε τους αγρότες της Αμερικής που αιμορραγούσαν με $27 δις δολάρια.

Εν μέσω πανδημίας κατάφερε τη μεγαλύτερη ανάκαμψη της οικονομίας με αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (μέχρι το Σεπτέμβριο του 2020) κατά 33.1%. Η Αμερική είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη με τις λιγότερες απώλειες.

Επέστρεψε στην Αμερική πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας τις οποίες είχε κλέψει η Κίνα και απαγόρεψε πλέον την εισαγωγή βαμβακιού από την Κίνα, μεταφέροντας τις δουλειές για παραγωγή ρούχων πίσω στην Αμερική. Πλέον οι εισαγωγές ρούχων από Κίνα έχουν σχεδόν μηδενιστεί.

Πέρασε νόμο υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βάσει των οποίων απαγορεύεται η εισαγωγή προϊόντων τα οποία παράγονται από εταιρίες με χρήση καταναγκαστικής εργασίας (σκλάβων, παιδιών κτλ.).

Ο οργανισμός για τον έλεγχο ασθενειών και λοιμώξεων (CDC) ξεκαθάρισε την απάτη της πανδημίας, αποκαλύπτοντας τα αληθινά στοιχεία για τους θανάτους (μόλις 6% των συνολικών θανάτων οφείλεται καθαρά και μόνον στον COVID ενώ μόνο το 35-40% οφείλεται σε συνδυασμό COVID και προϋπαρχόντων χρόνιων ασθενειών). Από αυτή την αποκάλυψη δόθηκε το έναυσμα στον Καναδά, όπου και αποκαλύφθηκε ότι οι θάνατοι λόγω COVID είναι μόλις 166 (στοιχεία της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου 2020), ενώ όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις συνέβησαν εντός γηροκομείων και υπηρεσιών υγείας, όπου οι ασθενείς ήταν στα τελευταία τους (terminally ill).

Χρηματοδότησε εθνικές και διεθνείς εταιρίες με δισεκατομμύρια δολάρια για την άμεση εύρεση εμβολίου (Operation Warp Speed), ώστε να απαλείψει τον πανικό, ενώ χρηματοδότησε επίσης και την εύρεση εναλλακτικών θεραπειών, φέρνοντας στη βουλή για ακρόαση πλήθος επιστημόνων.

Είναι ο μοναδικός Πρόεδρος στον κόσμο που υποστηρίζει το πλήρες άνοιγμα των οικονομιών.

Έδιωξε Κινέζους κατασκόπους από τη χώρα, γλιτώνοντας Αμερικάνικες εταιρίες από κλοπές πνευματικής περιουσίας και τεχνολογίας, οι οποίες υπολογίζονται στα $260 δις δολάρια το χρόνο. Επίσης απαγόρεψε την πώληση τεχνολογίας και microchips σε εταιρίες της Κίνας, ρίχνοντας τις Κινεζικές εταιρίες σε πλήρη πανικό (π.χ. Hawei).

Απαγόρεψε Κινεζικά κεφάλαια από τις επενδύσεις σε Αμερικάνικες εταιρίες και υποχρέωσε την πώληση της Κινεζικής κατασκοπευτικής εφαρμογής Tik-Tok σε Αμερικάνικη εταιρία με την απειλή ολοκληρωτικής της απαγόρευσης. Η προθεσμία λήγει σύντομα με υποψήφιο αγοράς τη Microsoft. Σημειωτέον, η εφαρμογή Tik-Tok δημιουργεί ολόκληρη βάση δεδομένων με αναγνώριση προσώπου, πληροφορίες για τις κινήσεις και τις επαφές κάθε χρήστη, τις οποίες κι αποστέλλει στην Κίνα.

Επέβαλε απαγόρευση εισόδου στην Αμερική κατοίκους από χώρες που επιτρέπουν την τρομοκρατία να είναι ενεργή στα εδάφη τους.

Έχτισε το τείχος (κατά 70%) στα νότια σύνορα της χώρας, μειώνοντας δραστικά την εισχώρηση εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες διακινούσαν παιδιά και ναρκωτικά. Σημειωτέον ότι η χρηματοδότηση του τείχους έγινε μέσω στρατιωτικών κονδυλίων και η απόσβεση γίνεται από τα διόδια που πληρώνουν οι Μεξικάνοι για να έλθουν στη χώρα είτε για ταξίδι είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Κατάφερε τα πρώτα μεγάλα πλήγματα στη διακίνηση της παιδεραστίας με συλλήψεις, προσαγωγές και φυλακίσεις (βλέπε Epstein) κι έστειλε τον Weinstein του Hollywood στο φρέσκο (από εκεί ξεκίνησε και η κίνηση του #MeToo, την οποία και χρησιμοποιεί η φασιστερά τώρα). Μάλιστα έχουν υπάρξει αποκαλύψεις διασύνδεσης των κυκλωμάτων παιδεραστίας με το Ίδρυμα Clinton, το οποίο και βρίσκεται υπό κυνηγητό. Σημειωτέον, τα δικαστήρια πήγαν να κατασχέσουν πάνω από 20 τηλέφωνα συνεργατών της Clinton για το θέμα, τα οποία κι έγιναν format πριν τα πάρουν οι δικαστές (εξ’ ου και το ανέκδοτο για την εφαρμογή BleachBit). Αυτό λέει πολλά.

Έβγαλε την Αμερική από το Σύμφωνο του Παρισιού, σύμφωνα με το οποίο η χώρα έπρεπε να πληρώνει τα μαλιοκέφαλά της, και το οποίο περιλάμβανε απαγορεύσεις εξαγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου στα εδάφη της. Παρόλο που η χώρα αποχώρησε από το σύμφωνο, κατάφερε τη μεγαλύτερη πτώση εκπομπής CO & CO2 στον κόσμο. Σημείωση: Πολλές χώρες μέλη του συμφώνου αύξησαν τις εκπομπές τους στον ίδιο χρόνο, ενώ η Κίνα (νούμερο 1 στον πλανήτη στη μόλυνση) δεν υπόκεινται στους κανόνες του συμφώνου πριν από το 2030.

Έπαψε τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας γιατί απέδειξε ότι είναι εργαλείο της Κίνας, κι ο οποίος υποστηρίζει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων για το κλείδωμα όλων των ανθρώπων στα σπίτια του και στις πόλεις – δίχως τη χρήση θεραπευτικών.

Αποκάλυψε τον πραγματικό ρόλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Κίνας κι εξέθεσε την υποκρισία όλων των μεγάλων ΜΜΕ.

Κατέστρεψε την ηγεσία των μεγαλύτερων τρομοκρατικών οργανώσεων με μηδέν στρατιωτικές απώλειες.

Κατάφερε ότι δεν κατάφερε κανένας Πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες: Έφερε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή & το Κόσοβο, καταστρέφοντας τα σχέδια της φασιστεράς, της Κίνας και της Νέας Τάξης πραγμάτων για νέους πολέμους και καταστροφές των ζωών και οικογενειών στην περιοχή. Προτάθηκε για 4 Νόμπελ Βραβεία Ειρήνης, αλλά οι φασιστεροί δεν του δώσανε ούτε ένα (ο Ομπάμα κέρδισε ένα με το που έγινε Πρόεδρος ενώ δεν είχε κάνει τίποτα).

Απέδειξε πέραν πάσας αμφιβολίας ότι δε συνεργάστηκε ποτέ με τη Ρωσία για να κλέψει τις εκλογές του 2016 (ενώ τα ΜΜΕ ακόμη πιπιλίζουν την καραμέλα αυτή). Αντιθέτως, απέδειξε ότι το όλο σχέδιο οργανώθηκε από την Hillary Clinton μέσω ψεύτικου ντοσιέ από μία και μοναδική “ανώνυμη” πηγή.

Ξεκίνησε τη δημιουργία νέας συμμαχίας μεταξύ ΗΠΑ, Αυστραλίας, Ιαπωνίας και Ινδίας για τον έλεγχο των στρατιωτικών επεκτάσεων της Κίνας στη Νότια Κινεζική θάλασσα και στηρίζει την ανεξαρτησία της Ταϊβάν από τη δικτατορία της Κίνας. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα γεγονότα στο Hong Kong οι κάτοικοι εκεί βγαίνουν στους δρόμους με Αμερικάνικες σημαίες.

Καταδίκασε πάνω από 40 φορές την ακροδεξιά (ζωντανά στον αέρα) κι ανακύρηξε την ΑΝΤΙΦΑ ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση. Αναμένεται και η ανακύρηξη της Κου Κουξ Κλαν επίσης ως τρομοκρατική οργάνωση.

Τώρα πιθανώς να μην έχω αναφέρει τα πάντα όσα έχει κάνει ο Πρόεδρος Τραμπ, αλλά διαβάζοντάς τα, πείτε μου πραγματικά… θέλετε ή δε θέλετε να υπάρξει ένας τέτοιος ηγέτης για την Ελλάδα;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ιστορικές εξελίξεις εδώ και μένει να δούμε τ’ αποτελέσματα. Η φασιστερά και η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αφρίσει τόσο πολύ, που θα κάνουν τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα για να μη βγει ο Τραμπ για νέα θητεία. Ότι παράνομο μπορεί κανείς να φανταστεί. Γιατί ξέρουν. Εάν ο Τραμπ ορκιστεί για δεύτερη θητεία, θα μπούνε όλοι φυλακή.

Κι ένα τελευταίο. Προωθείται η επαναφορά της θανατικής ποινής μέσω εκτελεστικού αποσπάσματος και της ηλεκτρικής καρέκλας. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό γίνεται καθαρά για τους μεγάλους προδότες της φασιστεράς και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι οποίοι είναι υπεύθυνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτά προς το παρόν!

http://kerberos-hellas.blogspot.com/2020/12/2-twitter-facebook-youtube-facebook.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.