@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

4.12.20

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Οι ψεύτικοι ισχυρισμοί ...Όμως;

ΕΠΙΣΗΣ: Οι ψεύτικοι ισχυρισμοί ότι ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Μάθιου Μπράιζα εκφράζει τον νέο υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Άντονι Μπλίνκεν, δημιούργησαν αμέσως μία κακή εικόνα, στην Ελλάδα και την Κύπρο, για τον νέο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Έχουμε λάβει εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα από ψεκασμένους εθνικιστές και ακροδεξιούς αναγνώστες, με το ίδιο περίπου περιεχόμενο: ότι δήθεν ο «εκλεκτός» μας Τζο Μπάιντεν είναι φιλότουρκος, άρα υποστηρίζουμε ένα φιλότουρκο! Πόσο ανόητοι!

Το δημοσίευμα ήταν στοχευμένο και ήθελε να δείξει ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα «τα βρει» με την Τουρκία, σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο παρουσιάζουν …φιλέλληνα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο πιο φιλότουρκος Πρόεδρος της Αμερικής. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 


ΟΜΩΣ; 

Έλληνες, ετοιμαστείτε για την κόλαση του Μπάιντεν

Η εκλογή του Τζο Μπάιντεν γέννησε ελπίδες για μεγαλύτερη στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η καλύτερα, λιγότερη στήριξη στην Τουρκία και την δράση της στην ευρύτερη περιοχή.

Τα πρώτα σύννεφα στις ελπίδες των Ελλήνων, φάνηκαν από την επανάκαμψη ενός Τούρκου πράκτορα, και ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε, του Μάθιου Μπράιζα. Του ανθρώπου που εκβίασε και γκρέμισε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για να εξυπηρετήσει τα τούρκικα σχέδια.

Φυσικά, ο Μπράιζα δεν έχει πάρει επίσημα ακόμα κάποια θέση στην κυβέρνηση Μπάιντεν. Πήρε όμως η Neera Tanden. Η αδίστακτη συνεργάτης του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον. Και όταν λέμε αδίστακτη, το εννοούμε. Η προοριζόμενη για κορυφαίο οικονομικό υπουργείο, ήταν το αδίστακτο πρόσωπο που όχι μόνο υποστήριξε την φιλοτουρκική δράση της Κλίντον ειδικά στην Λιβύη, αλλά είχε υπερασπιστεί και το αδιανόητο:

Ότι Ηνωμένες Πολιτείες που κατέστρεψαν, βομβάρδισαν και γύρισαν την Λιβύη 50 χρόνια πίσω εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ερντογάν, είχαν το δικαίωμα να κλέβουν το πετρέλαιο της Λιβύης ως αποζημίωση!

Και αυτό αποδεικνύεται από το e-mail που ήρθε στη δημοσιότητα μέσω της έντιμης βετεράνου γερουσιαστού των δημοκρατικών, Tulsi Gabbard. Η οποία μάλιστα επιτέθηκε στον πρόεδρο του κόμματος της και σε λίγο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν για αυτή την επιλογή.

Όταν λοιπόν ο Τζο Μπάιντεν κάνει επιλογές τέτοιων προσώπων, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνο για την Ελλάδα. Αυτά τα πρόσωπα ήταν που γιγάντωσαν τον Ερντογάν και διέλυσαν όλη την περιοχή για λογαριασμό της Τουρκίας.

Πηγή: newsbreak.gr

The Flag Report,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.