@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.12.20

ΗΠΑ: Ο στρατηγός Λόιντ Όστιν


Τον Αφροαμερικανό στρατηγό εν αποστρατεία Λόιντ Όστιν, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, έπειτα από 46 χρόνια, αναμένεται να επιλέξει για την θέση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Όστιν ήταν ένας εκ των υπευθύνων για το φιάσκο με την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» για την ανατροπή της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Ασάντ και το «highlight» της καριέρας του ήταν όταν ομολόγησε στο Κογκρέσο πως υπάρχουν μόλις «4-5 μαχητές» στο πλευρό των ΗΠΑ την Συρία, καθώς οι υπόλοιποι από όσους εκπαιδεύτηκαν εντάχθηκαν στον ISIS ή στην Αλ Κάιντα.

Λόγω ότι η επιχείρηση δημιουργίας του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» έγινε από κοινού με την Άγκυρα, ο Όστιν διατηρεί άριστες σχέσεις με την τουρκική ηγεσία και έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στην Τουρκία, ακόμα και ως εν ενεργεία στρατηγός.


Ο Όστιν, αφού αποστρατεύθηκε, έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Raytheon Technologies, μιας από τις εταιρίες που αναλαμβάνει μεγάλες συμβάσεις για το Πεντάγωνο, μέλος του ΔΣ της Nucor, της μεγαλύτερης αμερικανικής χαλυβουργίας, και της εταιρείας υπηρεσιών υγείας Tenet. Έχει ιδρύσει εξάλλου τη δική του εταιρεία συμβούλων, την Austin Strategy Group. Εργάζεται ακόμη για τη φιλανθρωπική οργάνωση Carnegie Corporation της Νέας Υόρκης.

Ο Μπάιντεν δέχθηκε πιέσεις να επιλέξει Αφροαμερικανό για την θέση, σύμφωνα με το «Politico». Η απόφαση έρχεται δυο εβδομάδες αφότου ο Μπάιντεν ανακοίνωσε τα στελέχη της ομάδας της Εθνικής Ασφάλειας, μεταξύ των οποίων μία Αφροαμερικανίδα από την Λουιζιάνα , ένας Λατίνος γόνος μεταναστών, ένας υπέρμαχος της πολυμερούς συνεργασίας και η πρώτη γυναίκα υποδιευθύντρια της CIA.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τους, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος θα είναι ο επόμενος επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, από τις 20 Ιανουαρίου. 

Τζον Κέρι, ο οποίος θα αναλάβει ειδικός απεσταλμένος για το κλίμα. 

Τζέικ Σάλιβαν ο οποίος θα αναλάβει σύμβουλος σε θέματα εθνικής ασφάλειας και η δικηγόρος Αβρίλ Χέινς, η οποία θα είναι η επόμενη διευθύντρια των υπηρεσιών πληροφοριών. 

Η Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ θα αναλάβει πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, ενώ ο Μπάιντεν θα προτείνει επίσης για υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας (Department of Homeland Security) τον ισπανόφωνο Αλεχάντρο Μαγιόρκας, κουβανικής καταγωγής.

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.