“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εμφανίζονται τα κέρδη από την πώληση της Μακεδονίας στον Τσίπρα!...... Δεν πλησιάζει κανένας λαθρομετανάστης!...


Σε πανάκριβη περιοχή του Σουνίου το νέο σπίτι του Τσίπρα

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, σχετικά με την μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την λαϊκή συνοικία της Κυψέλης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή του Σουνίου.



Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασημάδευτα, επανερχόμαστε στο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι το νέο σπίτι, στο οποίο μένει ο τέως πρωθυπουργός, βρίσκεται μεταξύ των δυο συγκροτημάτων του Τρατολιμανου και του ξενοδοχείου Greencoast.

Στο σημείο αυτό υπάρχουν τρεις βίλες που μεταξύ των άλλων διαθέτουν και ιδιωτική παραλία.

Στην περιοχή αποτελεί κοινό μυστικό ότι διαμένει η οικογένεια Τσίπρα. Μάλιστα προσφάτως, όταν προέκυψε θέμα με την πεθερά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Μπαζιάνα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, μετά από ατύχημα που είχε στην νέα βίλα του γαμπρού της.

Πάντως σε κάθε περίπτωση θα είχε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον ο κ. Τσιπρας, πριν προσφύγει στην γνωστή οδό των δήθεν fake news, να απαντήσει αν η συγκεκριμένη βίλα νοικιάζεται η έχει αγοραστεί; Επίσης θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε αν στην κατασκευή του συγκεκριμένου οικήματος ενεπλάκη κατασκευαστική εταιρεία, που συνδέεται με πασίγνωστο επιχειρηματία .

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που βρίσκεται το σπίτι.

Comments