@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.12.20

ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ; τα ρωσικά ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου δεν λειτούργησαν στην Αρμενία


Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας δήλωσε ότι τα ρωσικά ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου δεν λειτούργησαν


Τα συστήματα ηλεκτρονικών πολέμων που αγοράστηκαν το 2017 δεν λειτούργησαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Καραμπάχ, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν στις 5 Δεκεμβρίου στην ομιλία του προς το έθνος. 

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του ότι οι αρχές «δεν έκλεισαν τον ουρανό», ο Pashinyan είπε ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου, σχεδιασμένα, μεταξύ άλλων, για την καταπολέμηση των UAV του εχθρού, απλά δεν λειτουργούσαν στο Καραμπάχ. 

«Ο ουρανός ήταν «ανεξέλεγκτος», κυρίες και κύριοι, γιατί το 2017 αγοράσατε συστήματα για τον Αρμενικό στρατό δίνοντας 42 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, απλά δεν λειτουργούν», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αντίθεση με τα «μη λειτουργικά» ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου, τα συστήματα αεροπορικής άμυνας της Osa-AK έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους, καταστρέφοντας μεγάλο αριθμό στόχων κατά τη διάρκεια του πολέμου. 

Ο Pashinyan δήλωσε επίσης ότι στα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, ό, τι ήταν δυνατό αγοράστηκε - συστήματα άμυνας αέρα, αεροσκάφη, πολυβόλα, φυσίγγια κ.λπ. «Ναι, έπρεπε να αγοράσουμε ό, τι δεν έχει αγοραστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Ναι, δεν το έχουμε κάνει σε δύο χρόνια, αλλά γιατί δεν το κάνατε σε 18-20 χρόνια; 

Όμως, πώς καταφέρατε να αγοράσετε νησιά, αρχοντικά, σπίτια στο εξωτερικό, να εξοικονομήσετε χρήματα σε ελβετικές τράπεζες;» - είπε ο Πασινιάν κατηγορώντας την αντιπολίτευση.

Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι περισσότερα από 200 UAV του Αζερμπαϊτζάν καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Defense Arabic
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@