@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

13.12.20

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ- ή «Νέα οθωμανική Αποστολή»


Ο γνωστός αναλυτής Ronald Asmus, Αμερικανός της RANT CO, που μίλησε στο συνέδριο της Κωνσταντινούπολης και εξήγησε το σχέδιο στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 


Ο Ronald Asmus ήταν ένας από τους υποκινητές του πολέμου ΡΩΣΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΣ!.


Είναι αγγλοαμερικανικό σχέδιο που καταστρώθηκε αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001-ΜΕ ΣΤΟΧΟ την ΕΛΛΑΔΑ την ΚΥΠΡΟ, κ.α. και τέλος ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.


Όσον αφορά την ΤΟΥΡΚΙΑ, αυτή έλαβε ΠΛΗΡΗ γνώση του «ΣΧΕΔΙΟΥ», για πρώτη φορά με τόσο ξεκάθαρο τρόπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ΕΡΝΤΟΓΑΝ στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Άγκυρα, οι Αμερικανοί παράγοντες ανέλυσαν στον Τούρκο πρωθυπουργό ότι η Τουρκία πρόκειται να διεκδικήσει έναν αυξημένο ρόλο στις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής, κάτι σαν «Νέα οθωμανική Αποστολή»,  όπως αναφέρθηκε.ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.