“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

"Η Τουρκία έκανε μια «ενδιαφέρουσα πρόταση» στη Ρωσία"

 ΚΟΥΡΗΤΗΣ: https://isxys.blogspot.com/2020/12/blog-post_39.html


ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

 

ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ/ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ..."ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ". 


ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ...ΟΖΟΥΝ ΣΟΙΓΚΟΥ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΝΑ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΙΚΑΝΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑ, ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 


Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030, ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΔΙΑΓΝΩΣΚΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.


Σχόλιον: Θα είναι η ΡΩΣΣΙΑ μέχρι το 2030 η χαρά των χρυσοθήρων !.... Όπως ανέφερε το STRATFOR σε ανάλυσή του ...


Η μεγάλη εικόνα των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορά την προσπάθεια της Τουρκίας (με την αρωγή της Ρωσίας) να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.



ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Ο Ερντογάν, τα "Πουτινάκια" και το δόγμα "Γερασίμωφ"...



Comments