“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Ντάνιελ Περλ ήταν Αμερικανός δημοσιογράφος, που αποκεφαλίστηκε από τους Πακιστανούς με την αρωγή της CIA;

 


Στης 23/01/2002 ο δημοσιογράφος που ανατάραξε με τις αποκαλύψεις του την ISI, Daniel Perl, «Απαγάγετε» και αποκεφαλίζεται στις 22/02/2002 από μία «Ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση». Τα μέχρι στιγμής στοιχεία υποδεικνύουν την ουσιαστική εκτέλεση του από την ISI λόγω των πολύ μεγάλων αποκαλύψεων όπως και την ένοχη σιωπή-συνενοχή της CIA.

« Ο Noorzai, είναι υπεύθυνος για την εισαγωγή από το Αφγανιστάν προς το Πακιστάν περί των 12 τόνων ηρωίνης ετησίως». 


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος απελευθερώθηκε από τον Αμερικανικό στρατό παρουσία αξιωματούχων της CIA και λίγο προτού καταφθάσουν στελέχη της DEA να τον ανακρίνουν.


Τον Μάρτιο του 2002 το περιοδικό Vanity Fair αποκαλύπτει ότι η οικονομία του Πακιστάν παράγει ετήσιο κύκλο εργασιών από τα ναρκωτικά ύψους 15 δις. Δολαρίων όταν το επίσημο ΑΕΠ είναι 60 δις δολάρια


Επιπλέον η χρησιμοποίηση εκρηκτικών μηχανισμών που ενεργοποιούνται μέσω κινητού τηλεφώνου – με συγκεκριμένη τεχνική – διαπιστώθηκε ότι ήταν «Προσφορά» των Πακιστανών προς τους Ταλιμπαν.


Πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε τέτοιος μηχανισμός (με ίδια τεχνική) στην Ε.Ε, ήταν στην επίθεση εναντίων των δικαστηρίων της Λάρισας στην Ελλάδα.


ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΙΑ, 17Η ΝΟΕΜΒΡΗ, ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.



Comments