“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Margaret Thatcher feared reunited Germany would ‘make more ground than Hitler


 Το Τέταρτο Γερμανικό Ράϊχ-Η προφητεία του Nicholas Ridley




Το όνομά του είναι Nicholas Ridley και είχε διατελέσει Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Μεγάλης Βρεττανίας. Ο Nicholas Ridley κρατούσε μια πολιτικά εχθρική στάση απέναντι στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και ειδικότερα στη Γερμανία.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Nicholas Ridley:



1) Τα σχέδια για την Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση είναι ΟΛΑ «μια παγίδα της Γερμανίας για να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη και πρέπει να εμποδιστούν. Αυτή η ΒΙΑΙΗ εξαγορά απ’ τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, στη χειρότερη δυνατή βάση, δείχνει ότι οι ΓΑΛΛΟΙ συμπεριφέρονται σαν τσιράκια των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο… 


2) Η Γερμανία φέρεται αλαζονικά και ήδη έχει το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της λήψης αποφάσεων για τα περισσότερα θέματα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.


3) Η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο αποτελείται από «17 μη εκλεγμένους, απορριφθέντες πολιτικούς, που δεν ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ»…


4) «Δεν αντιτίθεμαι στη χαλάρωση της εθνικής κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ. Αν ήταν έτσι, ας μας δώσουν και τον ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ»…..!!!!!!!!


Comments