@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

11.12.20

Margaret Thatcher feared reunited Germany would ‘make more ground than Hitler


 Το Τέταρτο Γερμανικό Ράϊχ-Η προφητεία του Nicholas Ridley
Το όνομά του είναι Nicholas Ridley και είχε διατελέσει Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Μεγάλης Βρεττανίας. Ο Nicholas Ridley κρατούσε μια πολιτικά εχθρική στάση απέναντι στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και ειδικότερα στη Γερμανία.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Nicholas Ridley:1) Τα σχέδια για την Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση είναι ΟΛΑ «μια παγίδα της Γερμανίας για να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη και πρέπει να εμποδιστούν. Αυτή η ΒΙΑΙΗ εξαγορά απ’ τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, στη χειρότερη δυνατή βάση, δείχνει ότι οι ΓΑΛΛΟΙ συμπεριφέρονται σαν τσιράκια των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο… 


2) Η Γερμανία φέρεται αλαζονικά και ήδη έχει το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της λήψης αποφάσεων για τα περισσότερα θέματα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.


3) Η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο αποτελείται από «17 μη εκλεγμένους, απορριφθέντες πολιτικούς, που δεν ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ»…


4) «Δεν αντιτίθεμαι στη χαλάρωση της εθνικής κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ. Αν ήταν έτσι, ας μας δώσουν και τον ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ»…..!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.