@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

6.12.20

NSA: NEVER SAY ANYTHING

 Στις 27 Ιανουαρίου 1967, το διαστημόπλοιο «Απόλλων Ι» πήρε φωτιά στην απογείωση και οι τρείς αστροναύτες του κάηκαν ζωντανοί.


«Μπορώ να δηλώσω με σιγουριά, ότι η Σοβιετική Ένωση δεν θα νικηθεί από τους Αμερικανούς στον αγώνα για τη σελήνη….», δήλωσε ο αστροναύτης Βλαντιμίρ Κομάροφ λίγο μετά την Αμερικανική καταστροφή.

Τρείς ακριβώς μήνες αργότερα, στις 23 Απριλίου 1967, ένας σταθμός λήψεως των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, εγκατεστημένος στο Καραμουσέλ της Τουρκίας, στα νοτιοανατολικά της Κων/λης, έπιασε την επιστροφή στην ατμόσφαιρα του «Σογιούζ Ι». μέσα βρισκόταν ο Βλαντιμίρ Κομάροφ, μετά από μια πτήση είκοσι έξι ωρών στο διάστημα. Ο διάλογος ανάμεσα στο διαστημόπλοιο και στη βάση του, μαγνητοφωνήθηκε ατόφιος και στάλθηκε αμέσως στις ΗΠΑ, σε ένα γιγαντιαίο υπολογιστή, τον TEXTA, ο οποίος συλλέγει τις πληροφορίες που μαζεύονται απ’ όλο τον κόσμο….

Δουλειά ρουτίνας η οποία τις ημέρες εκείνες θα μετατρέψει τους χειριστές του υπολογιστή, σε μάρτυρες μιας τραγωδίας που περιέγραψαν σε μια έκθεση.:
«Ξαφνικά οι Σοβιετικοί, έχασαν τον έλεγχο του πυραύλου και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την επιστροφή του στην ατμόσφαιρα. Είχαν λιγότερο από δύο ώρες για να σώσουν τον αστροναύτη.

Ενώ στη Σοβιετική Ένωση είχε κρατηθεί μυστικό το παραπάνω τραγικό γεγονός, ο Χένρυ Κίσσιγκερ σε μια δύσκολη φάση των σχέσεων Αμερικής-ΕΣΣΔ, απεκάλυψε στον κατάπληκτο Σοβιετικό Πρεσβευτή Ντομπρύνιν, ολόκληρο τον τραγικό διάλογο του αστροναύτη με την γυναίκα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.