“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

17. Ο κορυφαίος εμβολιαστής στον κόσμο εκπέμπει συναγερμό


Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο αυτό το εμβόλιο COVID δεν έχει νόημα για μένα.


Όταν κάποιος ο οποίος έχει περάσει όλη την επαγγελματική του καριέρα επιβλέποντας την ανάπτυξη εμβολίων, φωνάζει από τις βουνοκορφές ότι έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, νομίζω ότι ο άνθρωπος πρέπει να ακούγεται.

Σε περίπτωση που το χάσατε και σε περίπτωση που θέλετε να το παρακολουθήσετε, εδώ είναι ο Geert Vanden Bossch e, που εξηγεί:

• Γιατί το εμβόλιο COVID μπορεί να ασκεί τόσο μεγάλη πίεση στον ιό που επιταχύνουμε την ικανότητά του να μεταλλάσσεται και να γίνεται πιο θανατηφόρο.

• Γιατί τα εμβόλια COVID μπορεί να δημιουργούν ανθεκτικούς σε εμβόλια ιούς (παρόμοια με βακτήρια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά).

• Γιατί, λόγω προηγούμενων προβλημάτων με την εξαρτώμενη από αντισώματα βελτίωση, μπορεί να εξετάσουμε ένα μαζικό ατύχημα τους επόμενους μήνες ή χρόνια.

Εάν θέλετε να δείτε / διαβάσετε για ένα δευτερόλεπτο και περισσότερο, συνέντευξη με τον Vanden Bossche, όπου του τέθηκαν μερικές δύσκολες ερωτήσεις, μπορείτε να το δείτε .

Εάν τα μισά από αυτά που λέει είναι πραγματικότητα, αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να είναι η χειρότερη εφεύρεση όλων των εποχών.

Εάν δεν σας αρέσει η επιστήμη του, πάρτε το μαζί του.

Είμαι απλώς ο αγγελιοφόρος.

Αλλά μπορώ επίσης να μιλήσω προσωπικά για τον COVID…

Comments