“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: 4057 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ... ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ


ΤΟ CDC ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Οι ΗΠΑ παραδέχονται επίσημα 4.057 θανάτους από τα εμβόλια!

Ο Everest Romney, 17 ετών από τη Γιούτα διαγνώστηκε με δύο θρόμβους αίματος μέσα στον εγκέφαλό του και έναν έξω μετά το εμβόλιο της Pfizer

Το VAERS είναι το κύριο χρηματοδοτούμενο από το κράτος σύστημα για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου στις Η.Π.Α.

Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.

By Megan Redshaw*

Κάθε Παρασκευή, το VAERS δημοσιοποιεί όλες τις αναφορές για παρενέργειες εμβολίου που έχουν ληφθεί από μια καθορισμένη ημερομηνία, συνήθως περίπου μια εβδομάδα πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα σημερινά δεδομένα (14 Μαίου 2021) δείχνουν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 7 Μαΐου 2021, συνολικά 192.954 συνολικά ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων 4.057 θανάτων – αύξηση 220 κατά την προηγούμενη εβδομάδα – και 17.190 σοβαρών επιπλοκών, αυξημένες κατά 1.176 από την προηγούμενη εβδομάδα-7/5/2021.

Στις ΗΠΑ, χορηγήθηκαν 254,8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID-19 έως τις 7 Μαΐου 2021.

Αναλυτικά 110 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Moderna, 136 εκατομμύρια δόσεις Pfizer και 9 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Johnson & Johnson (J&J) COVID.

Από τους 4.057 θανάτους που αναφέρθηκαν έως τις 7 Μαΐου, το 24% εμφανίστηκε εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό, το 16% εμφανίστηκε εντός 24 ωρών και το 38% εμφανίστηκε σε άτομα που αρρώστησαν εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Τα δεδομένα VAERS αυτής της εβδομάδας δείχνουν:

Το 21% των θανάτων σχετίζονται με καρδιακές διαταραχές.

Το 54% αυτών που πέθαναν ήταν άνδρες, το 44% ήταν γυναίκες και οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν περιελάμβαναν το φύλο του αποθανόντος.

Η μέση ηλικία θανάτου ήταν 74,8 και οι νεότεροι θάνατοι που αναφέρθηκαν περιλαμβάνουν δύο ηλικίας 15 ετών (VAERS I.D. 1187918 και 1242573) και έναν 16χρονο (VAERS I.D. 1225942).

Υπήρξαν άλλοι αναφερόμενοι θάνατοι σε παιδιά κάτω των 16 ετών που δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν.

Εως τις 7 Μαΐου 2021, 987 έγκυες γυναίκες ανέφεραν ανεπιθύμητα συμβάντα που σχετίζονται με εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 297 αναφορών αποβολής ή πρόωρης γέννησης.

Από τις 1.950 περιπτώσεις Bell’s Palsy που αναφέρθηκαν, το 50% αναφέρθηκε μετά τους εμβολιασμούς Pfizer-BioNTech, το 42% μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Moderna και 192 περιπτώσεις, ή το 10%, των περιπτώσεων Bell’s Palsy αναφέρθηκαν σε συνδυασμό με το εμβόλιο της J&J.

Υπήρξαν 181 αναφορές για το σύνδρομο Guillain-Barré, με το 40% των περιπτώσεων να αποδίδεται στην Pfizer, το 41% ​​στη Moderna και το 23% στην J&J.

Υπήρξαν 55.220 αναφορές αναφυλαξίας με το 38% των περιπτώσεων να αποδίδεται στο εμβόλιο της Pfizer, το 49% στη Moderna και το 12% στην J&J.

Η NPR ανέφερε στις 10 Μαΐου ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δήλωσε ότι τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών είναι πλέον επιλέξιμα για εμβολιασμό για το COVID καθώς ο οργανισμός επέκτεινε την άδεια έκτακτης ανάγκης (EUA) για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech.

Η Pfizer υπέβαλε μια τροποποίηση στην τρέχουσα EUA για ένα μη εγκεκριμένο προϊόν στις 9 Απριλίου για να επεκτείνει τη χρήση του εμβολίου της για εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών – με μόνο έξι μήνες κλινικών δεδομένων.

«Οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η υπηρεσία προέβη σε μια αυστηρή και ενδελεχή ανασκόπηση όλων των διαθέσιμων δεδομένων, όπως έχουμε και με όλες τις εξουσιοδοτήσεις χρήσης επείγουσας χρήσης εμβολίων COVID-19», δήλωσε η Δρ Janet Woodcock, αναπληρωτής Επίτροπος της FDA.

Μέχρι τώρα, το εμβόλιο της Pfizer είχε εγκριθεί μόνο για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Η εταιρεία δήλωσε ότι σκοπεύει να αναζητήσει νέες επεκτάσεις EUA για παιδιά κάτω των 12 το Σεπτέμβριο, με επέκταση που θα απευθύνεται στον εμβολιασμό βρεφών και νηπίων κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Έφηβος νοσηλεύεται με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο μετά το εμβόλιο Pfizer

Στις 10 Μαΐου, ο Defender ανέφερε ότι ένας έφηβος της Γιούτα παραμένει νοσηλευμένος με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλό του μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer.

Ο Everest Romney, 17 ετών κεντρική photo, έλαβε το εμβόλιο στις 21 Απριλίου και μια μέρα αργότερα άρχισε να βιώνει πόνο στον αυχένα, πυρετό και σοβαρούς πονοκεφάλους. Μετά από περισσότερo από μία εβδομάδα συμπτωμάτων που αδυνατούσε να μετακινήσει ελεύθερα το λαιμό του, διαγνώστηκε με δύο θρόμβους αίματος μέσα στον εγκέφαλό του και έναν έξω.


Η μητέρα του Romney δεν ήθελε να αποθαρρύνει τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, επειδή πιστεύει ότι κάθε γονέας πρέπει να πάρει την απόφαση για τα παιδιά του, αλλά είπε ότι ή ίδια επιθυμούσε η επιλογή της να ήταν διαφορετική.

Η Children’s Health Defense (του Ρόμπερτ Κέννεντυ) διερεύνησε τα δεδομένα VAERS για ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το σχηματισμό διαταραχών πήξης και άλλων σχετικών παθήσεων και βρήκε 3.272 αναφορές και για τα τρία εμβόλια από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Μαΐου.

Από τις 3.272 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, υπήρχαν 1.218 αναφορές που αποδόθηκαν στην Pfizer, 1.034 αναφορές στη Moderna και 1.000 αναφορές στην J&J

Το υπουργείο Υγείας της Γιούτα είπε ότι το CDC είναι επιφορτισμένο με τη διερεύνηση πιθανών παρενεργειών του εμβολίου. Μετά τη χορήγηση σχεδόν 100 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Pfizer, το CDC ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει ούτε μία σχετική περίπτωση σχηματισμού θρόμβου στον εγκέφαλο έως τις 12 Απριλίου.


Στις 8 Μαρτίου, το The Defender επικοινώνησε με το CDC με μια γραπτή λίστα ερωτήσεων σχετικά με αναφερόμενους θανάτους και τραυματισμούς που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID.

Ζητήσαμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το CDC διεξάγει έρευνες για αναφερόμενους θανάτους, την κατάσταση των συνεχιζόμενων ερευνών για θανάτους και επιπλοκές που αναφέρθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, εάν διεξήχθησαν αυτοψίες, το πρότυπο για τον προσδιορισμό του κατά πόσον μία επιπλοκή συνδέεται αιτιωδώς με ένα εμβόλιο και τυχόν εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες ώστε να ενθαρρυνθούν και να διευκολυνθούν ορθές και ακριβείς αναφορές.

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λάβουμε απάντηση στις ερωτήσεις μας, ένας ειδικός σε θέματα υγείας από την Ομάδα Εμβολίων του CDC ήρθε σε επαφή μαζί μας στις 29 Μαρτίου – τρεις εβδομάδες μετά την αρχική μας έρευνα.

Το άτομο έλαβε το αίτημά μας για πληροφορίες από το VAERS, αλλά είπε ότι δεν είχε λάβει ποτέ τον κατάλογο των ερωτήσεων μας, παρόλο που οι υπάλληλοι με τους οποίους μιλήσαμε πολλές φορές είπαν ότι οι αξιωματούχοι του CDC δούλευαν στις ερωτήσεις και επιβεβαίωσαν ότι ο εκπρόσωπος τους τις είχε λάβει.

Τους δώσαμε εκ νέου τη λίστα των ερωτήσεων μαζί με μια νέα προθεσμία, αλλά δεν λάβαμε ποτέ απάντηση.

Ο The Defender επικοινώνησε επίσης με το τμήμα μέσων ενημέρωσης του CDC, το οποίο μας είπε ότι η μονάδα απόκρισης COVID-19 θα μας απαντήσει αλλά ο ειδικός στον τομέα της υγείας δεν ανταποκρίθηκε ποτέ. Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγηση για ποιο λόγο αγνοήθηκαν οι έρευνές μας. Μας είπαν να τηλεφωνήσουμε, κάτι που κάναμε πολλές φορές.

Ρωτήσαμε γιατί το CDC που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους φάνηκε να ανταποκρίνεται εγκαίρως σε άλλα μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν έχει απαντήσει στο The Defender. Δεν δόθηκε απάντηση. Μας είπαν ότι κάποιος θα μας απαντήσει.

Έχουν περάσει 67 ημέρες από τότε που στείλαμε το πρώτο μας email, ζητώντας πληροφορίες και αναφορές VAERS, αλλά εξακολουθούσαμε να μην έχουμε απάντηση.

Το Children’s Health Defense ζητά από όποιον έχει βιώσει μια ανεπιθύμητη ενέργεια, σε οποιοδήποτε εμβόλιο, να υποβάλει αναφορά ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα.

*childrenshealthdefense.org

Comments