@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

29.5.21

ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ 80 ΕΩΣ 130 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ;


Συγγνώμη και… πεντοχίλιαρο από τον υπαστυνόμο που βανδάλισε το αυτοκίνητο του προϊσταμένου του!

Ο 47χρονος αποδέχτηκε μόνο τη μία από τις πέντε κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί, εκείνη της φθοράς ξένης περιουσίας


Για την Πέμπτη 3 Ιουνίου αναβλήθηκε, εκ νέου, η δίκη του 47χρονου αστυνομικού στη Ρόδο που κατηγορείται για τον… εμβολισμό με το αυτοκίνητό του τού Ι.Χ. αυτοκινήτου του προϊσταμένου του, αστυνομικού διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη, καθώς και για τις φθορές που προκάλεσε, κατόπιν, με βαριοπούλα, τόσο στο εν λόγω όχημα, όσο και στο γραφείο του, με το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου να κάνει δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης, κ. Δήμου Μουτάφη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το rodiaki.gr, το δικαστήριο, ανέβαλε εκ νέου τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του η έκθεση ζημίας που έχει προκληθεί από τον 47χρονο, ενώ ζήτησε να του προσκομιστεί και η έκθεση της διαδικασίας ακούσιας νοσηλείας του δράστη, η οποία έχει κινηθεί με Εισαγγελική παραγγελία. Αξίζει να σημειωθεί πως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, το οποίο τη Δευτέρα είχε αναβάλλει και πάλι την υπόθεση για χθες, αλλά είχε διατηρήσει την κράτηση του κατηγορουμένου, χθες αποφάσισε να άρει την κράτηση του και έτσι για αυτή την υπόθεση ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο… συνέχισε να κρατείται, λόγω της διαδικασίας ακούσιας νοσηλείας που έχει κινηθεί σε βάρος του.

Δείτε επίσης: Τα ακριβά αυτοκίνητα των αστυνομικών στο συμβάν της Ρόδου προκάλεσαν απορίες – Δείτε τη στιγμή του χτυπήματος

Ενώπιον του δικαστηρίου, πάντως, ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και αποδέχτηκε μόνο τη μία από τις πέντε κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί, αυτή της φθοράς ξένης περιουσίας. Ειδικότερα, ο αστυνομικός κατηγορείται για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, της απειλής, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και της εξύβρισης, που φέρεται να τέλεσε στις 23/5/2021.

Χθες, ενώπιον του δικαστηρίου, ο 47χρονος, δια του συνηγόρου του, παραδέχτηκε ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της φθοράς ξένης περιουσίας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «ήρθε σε επαφή με τους συνηγόρους του Αστυνομικού Διευθυντή, εκφράζοντας την έμπρακτη βούλησή του να τον αποζημιώσει και να αποκαταστήσει πλήρως κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, κάθε περιουσιακή βλάβη που έχει υποστεί από τη συμπεριφορά του».

Κατέθεσε 5000 ευρώ ως αποζημίωση

Ωστόσο όπως είπε, δεν είχε λάβει απάντηση για το ποσό της αξίωσής του κ. Καληωράκη, ώστε να τού καταβάλει τα χρήματα άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς. Για το λόγο αυτό και έκανε γνωστό ότι κατέθεσε το ποσό των 5000 ευρώ ως ποσό της αποζημίωσης που εκείνος εκτιμά ότι καλύπτει τις ζημίες του παθόντος και 500 ευρώ για την υπηρεσία, στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και τήρησε και τη νόμιμη διαδικασία.

Ο 47χρονος, δια του δικηγόρου του, δήλωσε διατεθειμένος να καταβάλει άμεσα το όποιο ποσό κρίνει το δικαστήριο, ως απαιτούμενη αποζημίωση για την πλήρη και ολοσχερή ικανοποίηση του παθόντος, και ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης, ώστε να κριθεί το ποσό αυτό και να καταβληθεί άμεσα από εκείνον. Σε ό,τι αφορά τα λοιπά αδικήματα, ο 47χρονος αστυνομικός τα αρνείται, και αιτιολογεί τη συμπεριφορά του αυτή, με το αίτημα που του γνωστοποιήθηκε για να του γίνει στην Αθήνα, ψυχιατρικός έλεγχος.

https://www.newsbreak.gr/ellada/210319/syggnomi-pentochiliaro-ypastynomos-vandalise-aytokinito-proistamenoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.