“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έσβησε η Γλυκερία από το εμβόλιο της AstraZeneca, o γυναικολόγος από το Pfizer


Έσβησε η Γλυκερία από το εμβόλιο της AstraZeneca, o γυναικολόγος από το Pfizer, ενώ Γάλλος νομπελίστας κάνει λόγο για χαμένες γενιές παιδιών από τα εμβόλια κατά της Covid-19!


Το εμβόλιο αιτία θανάτου του Γερμανού τουρίστα;

Στο πένθος η οικογένεια της 44χρονης Γλυκερίας, η οποία έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η 44χρονη που παρουσίασε θρομβοπενία και υπέστη θρόμβωση στον εγκέφαλο, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, ήταν εγκεφαλικά νεκρή από τις 22 Μαϊου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα έπρεπε να σταματήσουν να της χορηγούνται τα υποστηρικτικά φαρμακευτικά σκευάσματα ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο Creta24, επιβεβαίωσε το πρωί και τυπικά τον εγκεφαλικό θάνατό της και δήλωσε πως αφού ενημέρωσαν την οικογένεια, αποσύνδεσαν την 44χρονη από τα μηχανήματα.

Η Γλυκερία αφήνει πίσω της τον σύζυγό της και τα τρία ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 8, 10 και 12 ετών.

Την ίδια στιγμή τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές για έναν 69χρονο Γερμανό, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός χθες το βράδυ στην περιοχή της Χερσονήσου.

Ο 69χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, από την σύζυγό του, μαζί με την οποία είχαν φτάσει πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη.

Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια, αλλά για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Τον θάνατο του άτυχου Γερμανού τουρίστα ακολουθεί η φήμη ότι τον προκάλεσε το εμβόλιο κατά της COVID-19 που έκανε ώστε να περάσει σχετικά ανέμελα τις διακοπές του στη χώρα μας. Όπως συμβαίνει συνήθως σ΄ αυτές τις περιπτώσεις η μόνιμη επωδός είναι τα παθολογικά αίτια. Τα “παθολογικά αίτια” ως αιτία θανάτου έχουν τόση πειστικότητα όσο το Ανθρωποκυνηγητό που ξεκινάει κάθε τόσο η ΕΛ.ΑΣ για να αναζητήσει τους δράστες των δολοφονιών που είναι πλέον στην ημερήσια ατζέντα.

ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER

Παρακάτω είναι η ανάρτησή μου από τις 5/01/2021. Μοιράστηκε πάνω από 80.000 φορές, αλλά για κάποιο λόγο το Facebook το διέγραψε εχθές.

 Ό,τι λέω εδώ μπορεί να αποδειχθεί, δεν χρειάζεται να δείξετε εμπιστοσύνη στα δικά μου λόγια. Πολλοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου μέσω του messenger επειδή αυτοί ή κάποιος αγαπημένος τους περνούσε τα ίδια αφού είχε εμβολιασθεί. Έφερα σε επαφή αυτούς τους ανθρώπους με έναν ερευνητή γιατρό που επικοινώνησε μαζί μου αφότου είχε διαβάσει την ανάρτησή μου, που είναι αυθεντία στη θεραπεία θρομβώσεων. Μοιράστηκε τις γνώσεις του με αυτών των ανθρώπων τους γιατρούς και τους έσωσε τη ζωή. 

Η πρόθεση να σωθούν ζωές με την αναδημοσίευση αυτής της ανάρτησης επετεύχθη και συνεχίζει να επιτυγχάνεται. Και αυτό χάρη σε όλους αυτούς που την αναδημοσίευσαν. Παρακαλώ αναδημοσιεύστε την για να σώσουμε περισσότερες ζωές.

Η αγάπη της ζωής μου ο σύζυγός μου Gregory Michael MD μαιευτήρας που είχε το ιατρείο του στο Μount Sinai Medical Center, Miami πέθανε προχθές εξαιτίας έντονης αντίδρασης στο εμβόλιο κατά της COVID. Ήταν ένας υγιής 56χρονος, αγαπητός σε όλους στην κοινωνία έφερε στον κόσμο εκατοντάδες υγιή μωρά και δούλεψε άοκνα σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Εμβολιάσθηκε με το εμβόλιο της Pfizer στο MSMC στις 18 Δεκεμβρίου, 3 μέρες αργότερα είδε κοκκινίλες στα πόδια και στα χέρια του και πήγε στα επείγοντα στο MSMC. 

Η εξέταση αίματος που του έκαναν μόλις έφτασε έδειξε 0 αιμοπετάλια (φυσιολογικές τιμές αιμοπεταλίων κυμαίνονται από 150.000 έως 450.000 για κάθε μικρολίτρο αίματος) μπήκε στην εντατική με διάγνωση οξείας θρομβωκυτταροπενικής πορφύρας που προκλήθηκε από έντονη αντίδραση στο εμβόλιο της COVID. Μία ομάδα ειδικών γιατρών προσπάθησε για 2 εβδομάδες να ανεβάσει τα αιμοπετάλιά του χωρίς αποτέλεσμα. Ό,τι και να έκαναν τα αιμοπετάλια αρνούνταν να ανέβουν. Είχε τη συνείδησή του και ήταν ενεργός σε όλη τη διαδικασία αλλά δύο μέρες πριν την έσχατη λύση της επέμβασης, έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από την έλλειψη αιμοπεταλίων που του πήρε τη ζωή σε λίγα λεπτά. 

Ήταν υπέρμαχος του εμβολίου για αυτό το είχε κάνει και ο ίδιος. 

Πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι παρενέργειες μπορεί να συμβούν, ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό για όλους και σε αυτή την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, νια τέλεια οικογένεια και επηρέασε πολλούς ανθρώπους στην κοινωνία. Μην αφήνετε αυτό το θάνατο να έγινε μάταια, παρακαλώ σώστε περισσότερες ζωές κάνοντας αυτή την πληροφορία είδηση.

Στο μεταξύ ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier μίλησε με σφοδρότητα κατά των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι γίνονται εν μέσω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό είναι «το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ».

Παράλληλα, σύμφωνα με το naturalnews.com τόνισε πως «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία» για τον «κινεζικό» ιό, όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό. Είπε ότι τα εμβόλια θα προκαλέσουν βλάβες σε άλλα όργανα του σώματος μελλοντικά και ότι θα μπορούσαν να ξεπαστρέψουν ολόκληρες γενιές εμβολιασμένων παιδιών! Τα σχετικά video σοκάρουν.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να είπε.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει επίσης ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.
«Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στο βίντεο ο Montagnier είπε πως είναι αδιανόητο και μέγα λάθος να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω της πανδημίας. Σημείωσε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις.

Το δικαιολόγησε δε, αυτό λέγοντας ότι όπου και αν κοιτάξετε σε οποιαδήποτε χώρα, η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από μια αντιστοιχηθεί καμπύλη θανάτων.


Comments