@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.5.21

«Δεύτερη δόση. Το μυαλό μου σιγά-σιγά παραδίδεται στο μεγάλο μυαλό. Είμαστε καλά. Η αντίσταση είναι μάταιη». ΝΕΚΡΟΣ!...


«Δεύτερη δόση. Το μικροτσίπ δουλεύει καλά. Το μυαλό μου σιγά-σιγά παραδίδεται στο μεγάλο μυαλό. Είμαστε καλά. Η αντίσταση είναι μάταιη».


Συναγερμός: Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου γιατρού, που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο αιφνίδιος θάνατος γιατρού (πλαστικού χειρούργου) ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου mRNA 1273 της Moderna.

O γιατρός έκανε την πρώτη δόση στις 6 Ιανουαρίου και τη δεύτερη στις 3 Φεβρουαρίου και πέθανε στις 27 Απριλίου, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστα σύμφωνα με την New York Post.

Πρόκειται για τον 48χρονο Dr. Thomas Flanigan από το Τολέδο του Οχάιο ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ο ίδιος ήταν γνωστός για τις επικριτικές αναρτήσεις του στο Facebook όσων διατύπωναν προβληματισμό για τα εμβόλια.

Μάλιστα, μετά την δεύτερη δόση ο ίδιος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα σχόλιο με σκωπτική διάθεση για τους συνωμοσιολόγους: «Δεύτερη δόση. Το μικροτσίπ δουλεύει καλά. Το μυαλό μου σιγά-σιγά παραδίδεται στο μεγάλο μυαλό. Είμαστε καλά. Η αντίσταση είναι μάταιη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.