@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.5.21

Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων" και οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ


Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και φαρμακευτικές να προωθήσουν προς όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...

Στη Φινλανδία, 79 παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 19 ανέπτυξαν ναρκοληψία μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα Pandemrix το 2009 και το 2010.

Από τις περιπτώσεις αυτές, σύμφωνα με φινλανδική έρευνα, νας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός, 76, πάσχουν και από κρίσεις καταπληξίας, υποφέρουν από παραισθήσεις ή παράλυση και σωματική κατάρρευση.

Στο δημοσίευμα που υπάρχει στη σελίδα yahoo.news διαβάζουμε πως η φινλανδική κυβέρνηση και οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα πληρώσουν εφ' όρου ζωής ιατρική περίθαλψη για τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με ναρκοληψία μετά τη λήψη του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.

«Η αποζημίωση θα παρέχει την απαραίτητη οικονομική βοήθεια για τις οικογένειες, αν και δεν μπορεί να αφαιρέσει τη συναισθηματική ένταση που προκλήθηκε από αυτή την κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή του και η υπουργός Υγείας Paula Risikko .

Φινλανδοί και διεθνείς ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα μια οριστική σύνδεση μεταξύ του εμβολίου Pandemrix της γρίπης των χοίρων και τα νέα κρούσματα της ναρκοληψίας, μια χρόνια διαταραχή του νευρικού συστήματος η οποία προκαλεί στους ανθρώπους συχνό και ανεξέλεγκτο ύπνο.

Η φινλανδική Φαρμακευτική Πισίνα Ασφαλίσεων (LVP), η οποία εκπροσωπεί ασφαλιστικές εταιρείες, είπε την Τετάρτη ότι θα τηρήσει όλες τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε αυτή την κατηγορία, ενώ η φινλανδική κυβέρνηση συμφώνησε να καλύψει οποιαδήποτε ιατρική δαπάνη υπερβαίνει τις αυτές που καλύπτουν οι ασφάλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η φινλανδική κυβέρνηση παραδέχτηκε πλέον ανοιχτά τη σχέση μεταξύ των εμβολίων γρίπης των χοίρων και της μόνιμης νευρολογικής βλάβης στα παιδιά, δεν γίνεται καθόλου λόγος να σταματήσει εντελώς το αντιεπιστημονικό τελετουργικό του εμβολιασμού των παιδιών με εμβόλια γρίπης (για αρχή τουλάχιστον). 

Επιπλέον δεν είναι μόνο επιβλαβή τα εμβόλια γρίπης για τα παιδιά (όπως τώρα παραδέχθηκαν), αλλά δεν έχουν και κανένα θετικό προληπτικό αποτέλεσμα! Μια απλή ημερήσια δόση της βιταμίνης D θα έκανε πολύ περισσότερα για την ανάσχεση της γρίπης από κάθε εμβόλιο (http://www.naturalnews.com/029760_v ...).

Είναι προφανές πως στο βωμό του κέρδους των φαρμακευτικών θα συνεχιστεί το παραμύθι της χρησιμότητας των εμβολίων, για να γεμίζουν με επαναλαμβανόμενο κέρδος τα ταμεία τους, και θα δημιουργούνται φρικτά προβλήματα στην υγεία των παιδιών προκειμένου να συνεχίσουν να διατηρούν το "πελατολόγιο" τους... 

Τα παράλυτα σώματα μικρών παιδιών ή που γεννήθηκαν απόλυτα υγιή, ή ο ψυχολογικός Γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν αυτά και οι οικογένειες τους... είναι για δαύτους "απλές παράπλευρες απώλειες"...

Για πολλοστή φορά θα ήθελα να θυμίσω σε όλους τους γονείς να ενημερώνονται ΠΡΙΝ αποφασίσουν αν πράγματι είναι καλό να εμβολιάζουν τα παιδιά τους (γενικά), και να θυμούνται πως ότι και να συμβεί στην υγεία των παιδιών τους την ΕΥΘΥΝΗ τη φέρουν οι ίδιοι και κανένας άλλος...

Είναι επιτέλους καιρός να αμφισβητήσουμε τους μύθους της κατεστημένης ιατρικής, να αναθεωρήσουμε τις απόψεις που επικράτησαν όσων αφορά την Υγεία και διατηρώντας μια ολιστική εικόνα να αναλάβουμε την ευθύνη για την ίδια την υγεία μας. Υλικό προς μελέτη υπάρχει πλέον άφθονο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.