@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.5.21

ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ; Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ, ΕΔΙΝΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΓΝΑΔΗ;

ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Αστείες δικαιολογίες αντί παραίτησης στο ΥΠΠΟΑ, μετά την άδεια σε ύποπτη ΜΚΟ για να διδάσκει «μακεδονικά» εντός Ελλάδας

Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Η πολιτική ευθιξία όμως προφανώς δεν περισσεύει στα κυβερνητικά στελέχη κι έτσι άλλη μία ακόμη φορά η κυρία Μενδώνη αποδεικνύει πόσο σκληρόπετση πολιτικά είναι, καθώς όχι απλώς δεν παραιτείται ή δεν ζητεί παραιτήσεις όποιων είναι τελικά υπεύθυνοι, αλλά προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα, ελπίζοντας ότι τελικά και αυτό θα ξεχαστεί.

Έχει μια ροπή προς την … διαστροφή η Λίνα, ή μου φαίνεται;;;


Ρωτάω… είμαι από χωριό και δεν ξέρω…

Διαβάζω όμως και βλέπω φωτογραφίες και αγκαλίτσες με τον Λιγνάδη, “σόκιν πρωτοσέλιδα περί λεσβιασμού, καταγγελίες για αρχαιοκαπηλίες σε ΑΜΦΙΠΟΛΗ και λοιπά αρχαιολογικα μνημεία, φωτιά στον ΜΥΣΤΡΑ, αδειοδοτήσεις για ΧΥΤΑ, σε περιοχές που βρίθουν ΑΡΧΑΙΩΝ (Γραμματικό)… και αναρωτιέμαι… τι στον “θεό της” γίνεται;;;


Ρε Μενδώνη, δείξε μας ένα… ΕΝΑ που να πάρει “ο θεός σου”, θετικό που έχεις κάνει για την Ελλάδα.

ΕΝΑ! Μας αρκεί.

Υ.Γ. Τελευταία, δεν βλέπουμε την Αννούλα δίπλα σου και ανησυχούμε…


Προσπάθεια «κουκουλώματος» μετά το αντεθνικό ατόπημα που αποκάλυψε η «δημοκρατία»

Η παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη θα ήταν η λογική και ορθή κίνηση μετά την «γκάφα» του υπουργείου της, που έδωσε το δικαίωμα σε μια ολιγομελή σέχτα σκοπιανοφρόνων να ρεζιλεύουν τη χώρα μας και να την απειλούν ακόμη μία φορά.

Η πολιτική ευθιξία όμως προφανώς δεν περισσεύει στα κυβερνητικά στελέχη κι έτσι άλλη μία ακόμη φορά η κυρία Μενδώνη αποδεικνύει πόσο σκληρόπετση πολιτικά είναι, καθώς όχι απλώς δεν παραιτείται ή δεν ζητεί παραιτήσεις όποιων είναι τελικά υπεύθυνοι, αλλά προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα, ελπίζοντας ότι τελικά και αυτό θα ξεχαστεί.

Αυτό προσπάθησε να κάνει τα ξημερώματα της Πέμπτης, με το υπουργείο Πολιτισμού να συντάσσει μια ανακοίνωση που μάλλον δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει για να «τελειώνει» με το θέμα της εγγραφής στα μητρώα μιας ΑΜΚΕ που ως σκοπό είχε την προώθηση της «μακεδονικής γλώσσας» στη χώρα μας, σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία».


Σε αυτήν το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού «ενημερώνει πως η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας”, με αριθμό καταχώρισης 5/2018 στα βιβλία εταιριών του Πρωτοδικείου Εδεσσας, έχει διαγραφεί από το Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠΠΟΑ, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο εμφανιζόμενος ως διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος της εν λόγω ΑΜΚΕ φέρεται ότι έχει απασχολήσει επανειλημμένως την ελληνική Δικαιοσύνη, γεγονός που εγείρει σοβαρά ερωτήματα ως προς τη δυνατότητα συμπερίληψής του στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠΠΟΑ».

Δεν προχωρούν, λοιπόν, στη διαγραφή της συγκεκριμένης ΑΜΚΕ, γι’ αυτό που είναι το πραγματικό πρόβλημα, δηλαδή την αντεθνική της δράση, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι αναγνωρίζουν τα προβλήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αντ’ αυτού χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι ο διαχειριστής της έχει απασχολήσει την ελληνική Δικαιοσύνη στο παρελθόν.

Έκφραση που είναι πιθανόν να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα για τη χώρα μας.

Αλλά αφήνει ορθάνοιχτο και το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα αίτηση από την ίδια «παρέα», αρκεί να αλλάξει το όνομα του διαχειριστή στην εταιρία.

Αστείες είναι ακόμη και οι δικαιολογίες περί «τυπικών διαδικασιών» που επικαλούνται στο υπουργείο Πολιτισμού, όπως και ο ισχυρισμός ότι η εγγραφή δεν συνιστά αναγνώριση κάποιας ιδιότητας και δεν παρέχει προνόμια, αφού στην ίδια πρόταση γίνεται σαφές πώς μπορούν μέσω της εγγραφής τους να αιτηθούν επιχορήγησης.

Αυτό δηλαδή ακριβώς που επισημάνθηκε χθες από τη «δημοκρατία».

Ότι η εγγραφή στα μητρώα δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πρώτο βήμα για σκοπιανή προπαγάνδα εντός της πατρίδας μας, πληρωμένη με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Στην ίδια ανακοίνωση, πάντως, τα «τζιμάνια» του υπουργείου Πολιτισμού φρόντισαν να μας ενημερώσουν πως ο εν λόγω φορέας δεν έχει υποβάλει αίτηση για επιχορήγηση, ούτε έχει λάβει επιχορήγηση, χωρίς να αναφέρουν ότι εάν δεν ήταν άμεσες οι αντιδράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης της Μακεδονίας, των πατριωτικών οργανώσεων αλλά και της εφημερίδας που ανέδειξε το θέμα, το πιθανότερο είναι ότι αυτή θα ήταν η επόμενή της κίνηση.

Ο τρόπος με τον οποίο η κυρία Μενδώνη αποφασίζει να διαχειριστεί τη νέα «γκάφα», όμως, κάνει και πάλι κάποιους να μιλούν για απόπειρα «διαχείρισης» μιας υπόθεσης που, αν δεν ερχόταν στη δημοσιότητα, δεν θα ήταν τίποτε παραπάνω από «εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.