“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο Θ. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ή ΟΧΙ; ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;

ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; 


Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας


Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 19 Απριλίου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό και από τις 3 Μαΐου ήταν διασωληνωμένος.

Όπως είχε γράψει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό στο Facabook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. 

«Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

https://www.kathimerini.gr/politics/561356584/apeviose-o-proin-voyleytis-toy-pasok-theodoros-katsanevas/

Comments