@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.5.21

Ωστόσο, στην αγορά πετρελαίου της επόμενης δεκαετίας η τράπουλα θα μοιραστεί από την αρχή


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ

ΣΧΟΛΙΟΝ: Διότι αν δεν συμφωνήσουν στην μοιρασιά των ευρημάτων, ώστε να είναι όλοι σχεδόν ευχαριστημένοι, θα διαλύσουν την Ελλάδα δημιουργώντας πολέμους για να επικρατήσει η Α' ομάδα ΚΑΡΤΕΛ ή η Β΄ ομάδα των ΚΑΡΤΕΛ... ΕΠΙΣΗΣ όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα είναι ελεγχόμενες (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΚΑΡΡΑΣ-Κ.Α.) .... Δεν έχουμε καμμία εταιρία -(εργοστάσιο παραγωγής)- αυτοκινήτων, ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία τεχνολογίας, διότι απαγορεύεται!..... Το Κομμουνιστικό Κόμμα των εβραίων Ελλάδας ΚΑΙ κάποιοι οικολόγοι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών είναι ο απόλυτοι Κοτζαμπάσηδες-Γερμανοτσολιάδες στην περιοχή μαζί με τους Αλβανούς εμπόρους ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ του SOROS ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ !....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.