“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η “Mystery Babylon” αποφασίζει κι αυτοί παίρνουν διαταγές κι εκτελούν


Η πίστη είναι προϊόν της ηλιθιότητας.


Στην πίστη βασίζονται οι γιαχβεδιστές “Σωτήρες” κάθε κοπής, εποχής και είδους. Στην εμπιστοσύνη προς τα λεγόμενα τους, βασίζεται ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ για να κάνεις ότι σου λένε. 

Τα εμβόλια είναι η πίστη σου στην εξουσία τους. 

“Τα εμβόλια είναι εμπιστοσύνη” είπε ο ΟΗΕ δια στόματος του Γενικού Γραμματέα του. 

Εμπιστοσύνη σημαίνει τυφλή πίστη στα λεγόμενα κάποιου, είναι η βεβαιότητα κάποιου ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ορισμένη ικανότητα ή ιδιότητα (εντιμότητα, ειλικρίνεια συναισθημάτων, εχεμύθεια κτλ.) Αλήθεια πόση εντιμότητα, ειλικρίνεια, εχεμύθεια μπορεί να διαθέτει ο Νονός από την μαφία της γειτονιάς σου;

Λένε οι επιστήμονες-δημόσιοι υπάλληλοι, ότι η επιστήμη δεν είναι δόγμα κι άρα μπορούν να λένε κάτι σήμερα που να το αναιρούν μεθαύριο. Πόσο βολικό. 

Άρα σήμερα ένα εμβόλιο κάνει καλό και αύριο δεν κάνει καλό. 

Άρα ένα φάρμακο είναι καλό και το παίρνουν μερικές χιλιάδες πειραματόζωα σήμερα κι αύριο αποσύρεται αφού πρώτα σακατέψει ή και σκοτώσει κάμποσους.

Εκπληκτικό, να το ακούς δημόσια, από χείλη επιστημόνων και μετά σου ζητούν να δείξεις εμπιστοσύνη (πίστη) και πειθαρχεία (πείθομαι=πιστεύω την αρχή) στα λεγόμενα τους!!!

Τι πρότυπα θέλεις να έχεις ως κοινωνία ή ως άτομο;

Το περιθώριο ή το Ηρωικό;

Το δουλικό ή το Πολεμικό;


Comments