“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Ευρωπαική Ένωση έσπευσε να αφαιρέσει το όνομά της από τη λίστα των συνεργατών του Εργαστηρίου της Wuhan!


Η Ευρωπαϊκή Ένωση έσπευσε κρυφίως να αφαιρέσει το όνομά της από τη λίστα των συνεργατών του Εργαστηρίου της Wuhan!


Ζητάμε σαν Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες μία απάντηση από τον Επίτροπο κ. Μαργαρίτη Σχοινά

Αποκάλυψη-βόμβα. Το Εργαστήριο της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Όλα αυτά βασικά χρησιμεύουν ως βάση της τελευταίας εξέλιξης. Ανακαλύφθηκε τώρα ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι. Ειδικά για τις παχυλές αμοιβές που χάρη στον Εθνάρχη Καραμανλή που ξεκίνησε την διαδικασία εισόδου μπορούμε να καμαρώνουμε τον αριστερό Trump του real estate Παπαδημούλη με τη ξακουστή Παπαδημούπολη αλλά και τον Επίτροπό μας Μαργαρίτη Σχοινά.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από 3.500.000 εκατ. νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Η Παγκόσμια Κοινότητα βιώνει ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας στο οποίο το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, υπήρξε “χορηγός”, “συνεργάτης”, “εταίρος”, εκείνη ξέρει.

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν (να ελεγχθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία) και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα με 3.500.000 νεκρούς στους οποίους πολύ πιθανόν να προστεθούν και εκείνοι των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.






Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Το Τhe Clockwork Orange Times σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 13.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

Οφείλετε να μας δώσετε μία απάντηση. Όπως επίσης και ποια μέλη της Επιτροπής του περίφημου EMA ενέκριναν τα χορηγούμενα εμβόλια και κάτω από ποιες συνθήκες. Αυτό θα είναι σίγουρα αντικείμενο και δικαστικής έρευνας στο κοντινό μέλλον καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές.




Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.



To The Clockwork Orange Times ήταν το μοναδικό από το σύνολο των Ελληνικών ΜΜΕ που κατέγραψε για λογαριασμό των αναγνωστών του τόσο τη προέλευση της κατά παραγγελία και εργαστηριακής πανδημίας όσο και τα πρόσωπα που αρχίζουν σιγά σιγά να φωτίζονται.

Οι πολίτες του κόσμου βρίσκονται στο έλεος ενός Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας που πριν ξεκινήσει από τα εργαστήρια της Wuhan ήταν στο σατανικό μυαλό συγκεκριμένων ενορχηστρωτών με την αυθάδη ανοχή σχεδόν όλων των επίσημων εμπλεκομένων οι οποίοι έχουν αρχίσει μια απέλπιδα προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους. Πρόσωπο-κλειδί ο πολύς κ. Fauci o οποίος εμπλέκεται σε χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ (και όχι μόνο 600 χιλιάδων ευρώ όπως ισχυρίζεται).

Comments