@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

6.6.21

Η τουρκική Αστυνομία απείλησε να βιάσει τη 2χρονη κόρη Τούρκου αντισυνταγματάρχη


Η τουρκική Αστυνομία είπε σε ένα Τούρκο αντισυνταγματάρχη, που συνελήφθη και βασανίστηκε μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 ως ύποπτος γκιουλενιστής,
ότι η σύζυγός του και οι δύο κόρες του, 15 και 2 ετών, θεωρούνταν παλλακίδες και λάφυρα πολέμου, παραπέμποντας ευθέως σε τακτικές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), που χρησιμοποιούσε τις αιχμάλωτες, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για ερωτικές σκλάβες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nordic Monitor.

Σύμφωνα με αντίγραφο της κατάθεσής του στο δικαστήριο, στις 5 Μαρτίου 2018, ο 44χρονος αντισυνταγματάρχης Σαχίν Καρατεκίν (Şahin Karatekin) είπε ότι, η Αστυνομία απειλούσε όλους τους συλληφθέντες ανώτερους αξιωματικούς ότι οι γυναίκες και οι κόρες τους θεωρούνται λάφυρα πολέμου.

«Αυτό ήταν το πιο οδυνηρό για μένα», είπε ο Καρατεκίν στο δικαστήριο.

«Σας βαρύνει πολύ όταν ακούτε την αστυνομία να λέει ότι θα κάνουμε αυτό και το άλλο στη γυναίκα σας και στις κόρες σας.

»Μία από τις κόρες μου είναι 15 ετών, κύριε δικαστά.

»Το κοριτσάκι μου είναι 2 ετών.

»Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό επειδή είστε με χειροπέδες», πρόσθεσε.

Ο Καρατεκίν είναι ένας από τους χιλιάδες αξιωματικούς που κρατήθηκαν σε ανεπίσημους χώρους κράτησης μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 και υπέστησαν βασανιστήρια επί πολλές ημέρες πριν οδηγηθούν στις φυλακές χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

«Ο υποστράτηγος Χασάν Χουσεΐν Ντεμιραρσλάν στέκονταν δίπλα μου. Πέθανε [από όσα άκουσε από την Αστυνομία για σκλάβες του σεξ]», είπε ο Καρατεκίν.

Αρκετοί χώροι βασανιστηρίων δημιουργήθηκαν από την τουρκική Αστυνομία και την υπηρεσία πληροφοριών MIT στην Άγκυρα για να συγκεντρώσουν χιλιάδες στρατιωτικούς αξιωματούχους και να τους αναγκάσουν να ενοχοποιήσουν τον εαυτό τους με ψευδείς ομολογίες.

Πολλοί αξιωματικοί υπέστησαν βάναυσα βασανιστήρια και έπρεπε να υπογράψουν έτοιμες γραμμένες από την Αστυνομία ομολογίες, σύμφωνα με τις οδηγίες της ισλαμιστικής κυβέρνησης.

Τα βασανιστήρια, που κράτησαν για μέρες, δεν σταματούσαν ούτε τη νύχτα.

Οι κρατούμενοι αναγκάζονταν να παραμείνουν ξύπνιοι κάτω από ισχυρά φώτα προβολέων.

Αστυνομικοί τους χτυπούσαν και τους κλωτσούσαν κάθε τόσο.

Αυτοί είναι οι Τούρκοι

Κανένας Έλληνας δεν ξαφνιάζεται με αυτούς τους τουρκικούς τρόπους.

Γνωρίζουμε καλά από την ιστορία μας ποιοι είναι οι Τούρκοι.

Όπως γνωρίζουμε ότι και οι συλληφθέντες αντικαθεστωτικοί Τούρκοι είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους καθεστωτικούς βασανιστές τους.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ Τούρκων «κοσμικών» και Τούρκων «ισλαμιστών».

Κι αφού κάνουν αυτά μεταξύ τους, φανταστείτε τι κάνουν στους ξένους. 

Οι Τούρκοι δεν είναι έθνος, είναι ορδή.

https://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.