@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

5.6.21

50 ΩΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΤΟΥ Jens Stoltenberg ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!....ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ;


Ο Στόλτενμπεργκ εξυμνεί την Τουρκία…


Ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε τα εξής :

“Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Βλέποντας το χάρτη μπορούμε να αντιληφθούμε τη σημασία και το μέγεθος των εδαφών της όπως και ότι είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ, που έχει σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία. Οι υποδομές και το αεροδρόμιο της Τουρκίας ήταν πολύ σημαντικές στον αγώνα ενάντια στην ISIS.”


Ο Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε ότι η Τουρκία έπαιξε σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο συνασπισμό ενάντια στην ISIS και είπε πως “Για να σταθεροποιήσουμε την νότια γειτονιά μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στενά με την Τουρκία-μέλος του ΝΑΤΟ”

Ο Στόλτενμπεργκ ανέφερε πως ταυτόχρονα η Τουρκία κατέχει κρίσιμη θέση σχετικά με την μεταναστευτική και προσφυγική κρίση. Αυτό τόνισε πως Η συμμαχία παίζει σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν οι διαφορές και οι διαφωνίες εντός του ΝΑΤΟ και ανέφερε πως το πιο σημαντικό παράδειγμα τούτου είναι ο μηχανισμός αποτροπής συγκρούσεων στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Ο Στόλτενμπεργκ είπε πως αυτό είναι κάτι το πολύ μεγάλο Γιατί τέτοιου είδους εντάσεις μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για πραγματικά επικίνδυνες καταστάσεις και ζημιές”, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μείωση της έντασης στη Μεσόγειο κατά τους τελευταίους μήνες.

https://www.haberler.com/stoltenberg-guney-mahallemizi-istikrarlilastirmak-14179849-haberi/

4/6/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@