@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.6.21

ΗΠΑ: Τούρκοι διπλωμάτες έρχονταν με βαλίτσες γεμάτες ηρωίνη στις ΗΠΑ κατόπιν συμφωνιών


@- Η AIPAC έπαιρνε τις πληροφορίες που αφορούσαν το Ισραήλ και τις υπόλοιπες τις έδινε στους Τούρκους συνεργάτες της.

@-Η ISI έχει συνδεθεί με το πακιστανικό πρόγραμμα διάδοσης πυρηνικών όπως και με την Αλ-Κάίντα και τους Ταλιμπάν.


@-Σε μία περίπτωση για παράδειγμα, ένας Τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος πήρε το δίσκο και ανακάλυψε ότι ήταν κάτι πολύ σημαντικό και το πρόσφερε σε πρόσωπο της Πακιστανικής ISI στην πρεσβεία αλλά η τιμή ήταν πολύ υψηλή.


@-Ο Γκρόσμαν καυχιόταν, «Θα στείλουμε φαξ στους ανθρώπους μας στους New York Times. 


ΣΧΟΛΙΟΝ: Η New York Times ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;


@-Οι Τούρκοι πράκτορες είχαν ένα δίκτυο Τούρκων καθηγητών σε διάφορα πανεπιστήμια που είχαν πρόσβαση σε κυβερνητικές πληροφορίες. Η κορυφαία τους πηγή ήταν ένας γεννημένος στην Τουρκία καθηγητής της πυρηνικής φυσικής στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. Ήταν χρήσιμος επειδή η MIT θα μπορούσε να τοποθετήσει ένα μάτσο φοιτητές με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό σε διάφορες πυρηνικές εγκαταστάσεις, όπως στο Sandia ή στο Los Alamos και μερικοί από αυτούς ήταν σε θέση να εργαστούν για την Πολεμική Αεροπορία.


@-Ναι, και το 2000, ένας άλλος εκπρόσωπος προστέθηκε στη λίστα, η Jan Schakowsky [Ζαν Σκάουσκϋ] το μέλος του Κογκρέσου από το Ιλινόϊς. Οι Τούρκοι πράκτορες άρχισαν να συγκεντρώνουν πληροφορίες για αυτήν και βρήκαν ότι ήταν αμφιφυλόφιλη. Έτσι, μία τουρκάλα πράκτορας έκανε σχέση μαζί της.


SIBEL EDMONDS: ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.