“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: Τούρκοι διπλωμάτες έρχονταν με βαλίτσες γεμάτες ηρωίνη στις ΗΠΑ κατόπιν συμφωνιών


@- Η AIPAC έπαιρνε τις πληροφορίες που αφορούσαν το Ισραήλ και τις υπόλοιπες τις έδινε στους Τούρκους συνεργάτες της.

@-Η ISI έχει συνδεθεί με το πακιστανικό πρόγραμμα διάδοσης πυρηνικών όπως και με την Αλ-Κάίντα και τους Ταλιμπάν.


@-Σε μία περίπτωση για παράδειγμα, ένας Τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος πήρε το δίσκο και ανακάλυψε ότι ήταν κάτι πολύ σημαντικό και το πρόσφερε σε πρόσωπο της Πακιστανικής ISI στην πρεσβεία αλλά η τιμή ήταν πολύ υψηλή.


@-Ο Γκρόσμαν καυχιόταν, «Θα στείλουμε φαξ στους ανθρώπους μας στους New York Times. 


ΣΧΟΛΙΟΝ: Η New York Times ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;


@-Οι Τούρκοι πράκτορες είχαν ένα δίκτυο Τούρκων καθηγητών σε διάφορα πανεπιστήμια που είχαν πρόσβαση σε κυβερνητικές πληροφορίες. Η κορυφαία τους πηγή ήταν ένας γεννημένος στην Τουρκία καθηγητής της πυρηνικής φυσικής στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. Ήταν χρήσιμος επειδή η MIT θα μπορούσε να τοποθετήσει ένα μάτσο φοιτητές με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό σε διάφορες πυρηνικές εγκαταστάσεις, όπως στο Sandia ή στο Los Alamos και μερικοί από αυτούς ήταν σε θέση να εργαστούν για την Πολεμική Αεροπορία.


@-Ναι, και το 2000, ένας άλλος εκπρόσωπος προστέθηκε στη λίστα, η Jan Schakowsky [Ζαν Σκάουσκϋ] το μέλος του Κογκρέσου από το Ιλινόϊς. Οι Τούρκοι πράκτορες άρχισαν να συγκεντρώνουν πληροφορίες για αυτήν και βρήκαν ότι ήταν αμφιφυλόφιλη. Έτσι, μία τουρκάλα πράκτορας έκανε σχέση μαζί της.


SIBEL EDMONDS: ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Comments